VOIMAA KYLMÄSTÄ

Vahvistu, rentoudu ja palaudu paremmin
tämän Tomi Kokon e-kirjan avulla.

 

TILAA AVANTOKIRJA NYT

Tämä e-kirja on tarkoitettu sinulle, joka haluat

 • Oppia avantouinnin tutkituista hyödyistä lisää
 • Parantaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi
 • Kasvattaa mielenlujuutta ja henkistä pääomaa
 • Madaltaa stressiä ja parantaa stressinsietokykyä
 • Kokeilla avantouintia tai tehdä siitä säännöllisempää
 • Astua mukavuusalueeltasi ulos ja ottaa elämäsi haltuun

5 SYYTÄ TILATA TÄMÄ E-KIRJA

VAIKKA VIHAISITKIN VIELÄ AJATUSTA AVANNOSTA

1. VALJASTA KÄYTTÖÖSI AVANNON, KYLMIEN SUIHKUJEN JA SAUNOMISEN TERVEYSHYÖDYT

Olen koonnut tähän oppaaseen tiiviin ja kattavan tietopaketin kylmäaltistuksen ja saunomisen terveyshyödyistä yli 60 tieteellisestä tutkimuksesta.

Avanto ja sauna eivät ole vain mukavia rentoutumispaikkoja. Ne ovat voimakkaita työkaluja, joilla voit vähentää sairastelujasi, nopeuttaa palautumistasi fyysisestä rasituksesta, kehittää tahdonvoimaasi ja parantaa nopeasti olotilaasi.

2. OPI TOMI KOKON KYLMÄ-KUUMA-RUTIINIT AIVOTOIMINNAN JA FYYSISEN SUORITUSKYVYN OPTIMOIMISEKSI

Kunnianhimoinen tavoitteeni on, että menet ensimmäistä kertaa avantoon kolmen päivän sisällä tämän kirjan lukemisesta: Tulet huomaamaan miten mielesi ja kehosi alkaa kehittyä, auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi terveyden ja hyvinvoinnin kanssa!

3. OPI KEHITTÄMÄÄN MIELENLUJUUTTASI JA STRESSINSIETOKYKYÄSI

Kärsitkö saamattomuudesta? Oletko epäitsevarma? Jos et säännöllisesti poistu mukavuusalueeltasi, et voi liikkua elämässäsi eteenpäin. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, sairastelujen vähentäminen tai ihan vaan tasaisen hyvän olon saavuttaminen, tämän kirjan luettuasi olet jälleen askelen lähempänä!

4. OPI YKSINKERTAISIA JA TEHOKKAITA HENGITYSHARJOITUKSIA, JOTKA PITÄVÄT SINUT RAUHALLISENA JA ENERGISENÄ TIUKASSAKIN PAIKASSA

Hengitys ja avanto kulkevat käsi kädessä. Molemmat ovat työkaluja henkisen kanttisi kehittämiseen, ja yhdistämällä ne saat hyötyjä niin työelämääsi kuin arkeesikin. Opetan sinulle muutaman minuutin kestäviä harjoitteita, joita voit hyödyntää missä tahansa tilanteessa avannon ulkopuolellakin!

5. AVANNOSSA ON YKSINKERTAISESTI MAHTAVAA!

Ahdistavatko maksamattomat laskut? Avannosta noustessasi mietit, miten oletkaan voinut stressata elämän pienistä asioista! Tulet löytämään kokonaisen uuden maailman, joka tuo elämääsi lisää väriä ja saa sinut nauttimaan enemmän muistakin elämäsi osa-alueista.

TOMI KOKKO JA AVANTOUINTI

Olen valmentanut yli 20 000 ihmistä aloittamaan elämäntapamuutoksensa valmennusohjelmieni kautta.

Ruokavalion lisäksi avantouinnista on tullut yksi keskeisimmistä teemoista, joita vien intohimoisesti eteenpäin.

Olen saanut satoja, ellen jopa tuhansia ihmisiä avantouinnin pariin viimeisten vuosien aikana, ja tästä olen erittäin iloinen. Paitsi silloin, kun yritän mennä uimaan ja kaikki paikat Helsingissä ovat tupaten täynnä uusia innokkaita uimareita 😉

Tässä kirjassa vien sinut mukanani avantouinnin, kylmien suihkujen ja saunan maailmaan. Toivottavasti pystyn herättämään joko halun ottaa avanto osaksi arkeasi tai syventää tätä harrastustasi entisestään.

PS. Kirjassa käydään läpi kylmä- ja kuuma-altistusta monella eri tasolla, eli se sopii myös kokeneille avantouimareille.

 

 

TILAA AVANTOKIRJA NYT

Lähes 80 sivua asiaa kylmästä ja kuumasta

Avannon ja kylmäaltistuksen fysiologiset hyödyt
Miten avanto vaikuttaa mm aivoihin, immuniteettiin, aineenvaihduntaan, stressiin ja palautumiseen.

Saunan hyödyt
Saunominen saattaa tuntua entistä paremmalta kirjan lukemisen jälkeen. Mitä fysiologisia hyötyjä saunomisesta ja sauna+avanto yhdistelmästä on sinulle?

Mentaaliset hyödyt
Avannon hyödyt ovat fysiologian lisäksi usein myös mentaalisella puolella. Lämminhenkinen yhteisö, kasvava henkinen pääoma ja mielenlujuus.

Yleiset ohjeet ja hengitys
Vinkkejä avantouintiin: syöminen, nesteytys, välineet sekä yleinen avantoetiketti. Eri hengitystekniikoita, joilla teet kokemuksesta entistäkin paremman.

Lisäksi käsittelemme hieman ”vesiterapian” ja avantouinnin historiaa.

Bonuksena tarkka kuvaus Tomin omista avantorutiineista eri tilanteisiin

"Avannossa käyminen

on minulle paras tapa saada

ajatukseni kasaan ja kaikki muu pois mielestäni."

Voimaa kylmästä – avantokirja by Tomi Kokko

Meillä on Suomessa yli kaksi miljoonaa saunaa ja mahdollisuuksia avantouintiin löytyy lähes kaikkialta, mutta vain harva hyödyntää näitä mahdollisuuksia. Se tulee muuttumaan nyt!

Se oli myös syy, jonka takia halusin kirjoittaa tämän oppaan. Tavoitteeni on hyvin yksinkertainen: kertoa sinulle selkokielellä avantouinnin ja saunomisen hyödyistä sekä inspiroida sinua haastamaan itseäsi kokeilemalla avantouintia.

 • Mitä hyötyjä saat pitkällä tähtäimellä?
 • Mitä hyötyjä on odotettavissa jo nopeasti?
 • Kattavat ohjeet avantouintiin ja sen sovittamiseen arkeesi
 • Vältä yleisimmät virheet ja opi avantouinnin etiketti
 • Opi kenelle avantouinti sopii, ja kenelle se ei sovi
 • PDF-kirja joka ladattavissa heti ostamisen jälkeen
TILAA AVANTOKIRJA NYT
Takaisin ylös