Valmennuksen moduulit

Tervetuloa LIFW Centerille!

Jaksot

Tuntikalenteri ja valmennuspolku

Jaksot

Ravinto - Level 1

Jaksot

Ravinto - Level 2

Jaksot

Ravinto - Level 3

Jaksot

Ravinto - Extra

Jaksot

Center - Seminaarit

Jaksot

KUUKAUSIKIRJEET

Jaksot

LIFW-Center Jäsensivut

or log in to view this course.
or log in to view this course.

Tervetuloa LIFW-Centerin jäseneksi!

LIFW-center on Tomi Kokon luotsaama kokonaisvaltaisen kehityksen keskus. Tuomme esiin tärkeimmät osa-alueet, joita sinä tarvitset voidaksesi hyvin.

Hyvinvoinnin perustan luovat aineenvaihduntaa aktivoiva ja kehon tukikudoksia elvyttävä liikunta, energisoiva ja terveellinen ravitsemus, kuntoreserviä kasvattava liikunta sekä palauttava, korjaava ja kehittävä lepo. 

Otamme kaikki nämä asiat huomioon. Olet sitten kokenut treenaaja tai elämäntapamuutoksesi alkumetreillä, me autamme sinua kehittymään kohti tavoitteitasi.

Kaikki palvelumme on rakennettu huippuvalmentajista koostuvan tiimin kanssa. Tuntikalenterimme on tarkasti suunniteltu, ja jokainen tuntimme on ammattivalmentajan ohjaama.

Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja muiden tiimiläisten tukemiseen. Tulet tuntemaan yhteisön voiman heti ensimmäisistä treeneistä asti.

Mitä löydät jäsensivuilta?

  • LIFW-Center tuntikalenterin rakenteen
  • Apua oman treenipolun rakentamiseen
  • Apua oman ravintostrategian valitseminen
  • Kuukausittaiset seminaaritallenteet
  • Alennuskoodit
  • Lisämateriaalit ja kurssit

Suosittelemme käymään kaikki materiaalit järjestyksessä. Aloita ensin Tervetuloa LIFW – Centerille – osiosta, minkä jälkeen voit jatkaa oman treenipolun rakentamisesta. Valitse sitten ravintostrategia oman tasosi mukaan.

Jos sinulle herää kysymyksiä niin autamme mielellämme. Alhaalla näkyvät yhteystietomme ja voit tietenkin aina kiskaista hihasta myös paikan päällä:

center@leaninfiveweeks.com
puh.+358 44 2309269 (arkisin klo 9-15)

Tervetuloa mukaan meidän huikeaan tiimiin!

Lue lisää

Tilaa podcastit ja ota somekanavat seurantaan