Vahva immuniteetti

179,90  saatavilla myös kestotilauksena alk. 159,90  / 4 viikkoa

Vahva Immuniteetti -tuotepaketin tarkoitus on tarjota kätevästi tärkeimmät tervettä vastustuskykyä tukevat lisät samassa paketissa.

“Vahva immuniteetti” -tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

1 x Puhdistamo Tripla C-vitamiini, 60 kaps
1 x Puhdistamo Super Complex B-Vitamiini, 30 kaps
1 x Puhdistamo Super D-Vitamiini, 60 kaps
1 x Puhdas+ K2-Vitamiini 500 µg, tippa
1 x Puhdistamo Tripla Magnesium, 120 kaps
1 x Four Sigmatic Instant Chaga 60g (20 pss)
1 x Puhdistamo Tripla Sinkki, 60 kaps
1 x Puhdistamo Tripla Seleeni, 60 kaps
1 x Foodin Aamu-jauhesekoitus, 100g
1 x Balanstri Omega3+ Trooppinen Mango, 300ml

Ilmainen toimitus

Package includes

Tuote Kpl

Choose your package

Miksi Vahva Immuniteetti -tuotepaketti on tehty?

Vahva Immuniteetti -tuotepaketin tarkoitus ei niinkään ole “buustata” immuniteettia väkisin ylös, vaan huolehtia, että immuunijärjestelmällä on käytössä tarvittava raaka-aineiden arsenaali – myös silloin kun elämä on vähän stressaavampaa, tai jos immuniteetin kestävyyttä joskus koetellaan.

Tämä paketti sisältää muun muassa hyvin imeytyvää D-vitamiinia, jonka tärkeys terveelle vastustuskyvylle aletaan vihdoin tiedostaa. Moni ei kuitenkaan tiedä, että D-vitamiinin muuntuminen aktiiviseen kalsitriolimuotoon tarvitsee magnesiumia. Tai että runsas D-vitamiinin käyttö olisi hyvä tasapainottaa K2-vitamiinilla – ja että magnesium ja K2-vitamiini ovat itsessäänkin tärkeitä immuniteetille ja tulehduksen alentamiselle. Tai ettei D-vitamiinin vaikutuksista saa täyttä iloa ilman riittävää C-vitamiinia.

Tässä paketissa olemme halunneet valmiiksi korjata moiset mahdolliset sudenkuopat tai pullonkaulat, ja varmistaa että saat tasapainoisen kokonaisuuden tärkeitä ravintoaineita, joita immuunijärjestelmä tarvitsee erityisesti haastavissa tilanteissa. Samalla nämä ovat turvallisia ja yleisterveellisiä perus ravintoaineita, joiden käytölle on monta muutakin hyvää syytä kuin terveen immuniteetin varmistaminen.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

C-vitamiini on monin tavoin tärkeää immuunijärjestelmälle. Kun infektio on päällä, saattaa kehon tarve tai optimaalinen käyttömäärä C-vitamiinille nousta jopa satakertaiseksi normaaliin verrattuna. Siksi nykyään moni käyttää C-vitamiinin jättiannoksia orastavan pöpön kukistamiseen – siis jopa useita grammoja päivässä. Maailmalla saatetaan haastavissa tilanteissa antaa potilaalle suonensisäisesti jopa sata grammaa C-vitamiinia päivässä erinomaisin tuloksin, mutta Suomessa tämä ei ikävä kyllä ole vielä yleistynyt.
C-vitamiini tukee muun muassa valkosolujen ja interferonien tuotantoa, ja parantaa erityisesti fagosyytti-valkosolujen toimintaa, jotka ympäröivät taudinaiheuttajia ja “sulattavat” ne entsymaattisesti. C-vitamiini on jollain tavoin mukana tukemassa jopa useimpia immuunisysteemin osia tai niiden tuotantoa.

Infektioiden ohella kaikenlainen stressi lisää C-vitamiinin kulutusta kehossa. Moni käyttää kaupunkielämän keskellä esimerkiksi noin 500 milligrammaa C-vitamiinilisää päivittäin, ja tarpeen vaatiessa saattaa ottaa enemmänkin. Pöpön iskiessä annetaan joissain perheissä jopa lapsillekin vatsaystävällistä natriumaskorbaatti-nimistä C-vitamiinia jopa 5-10 grammaa päivässä. C-vitamiini on tavallisesti niin hapanta, ettei edes kovassa tarpeessa keho ottaisi vatsan kautta vastaan niin paljoa. Kun superhappamaan askorbiinihappoon yhdistää ruokasoodaa eli natriumbikarbonaattia, saadaan lopputuloksena (lämmön ja pois haihtuvan hiilidioksidin lisäks)i neutraalia natriumaskorbaattia, josta maha ei mene kuralle isommallakaan annoksella. Tätä natriumaskorbaattia on myös Puhdistamon Tripla C-vitamiinissa, ja lisäksi siinä on rasvaliukoista C-vitamiinia eli askorbyylipalmitaattia, ja myös Camu Camu -marjajauhetta. Maailman tiede- ja terveyspiireissä väitellään edelleen, onko pelkkä askorbiinihappo tai askorbaatti “oikeaa C-vitamiinia”, vai tarvitseeko C-vitamiini toimiakseen myös muita ainesosia kuten bioflavonoideja, mitä luonto tarjoaa samassa paketissa? Oli miten oli, ainakin niistä muista C-vitamiiniin liittyvistä ainesosista on hyötyä C-vitamiinin toiminnassa, ja muutenkin terveydessä. Joten Puhdistamon tähänkin C-vitamiiniin päätettiin laittaa niitä jonkin verran mukaan. Miksei sitten voisi käyttää pelkkiä täysin aitoja C-vitamiinin lähteitä, kuten marjoja ja niistä tehtyjä uutteita? Voihan niitä käyttää, mutta silloin hinta nousee korkeaksi, ja kapseleissa loppuu helpommin tila kesken. Puhdistamolla on olemassa myös Super C -niminen tuote, joka koostuu pelkästä marjauutteesta – mutta sen hinta on moninkertainen, ja sitä saa syödä useampia kapseleita. Tähän pakettiin valitsimme Tripla C -vitamiinin, koska vatsa saattaa kestää Triplaa paremmin, silloin kun hetkellisesti tarvitaan isompia annoksia, ja Tripla on tällöin myös kätevämpi sekä hinnan että kapselimäärän puolesta.

Miksi C-vitamiini?

Ilman C-vitamiinia immuunijärjestelmä rampautuisi nopeasti eikä pystyisi uudistamaan kykyään tuhota taudinaiheuttajia. C-vitamiinista on hyötyä melkein kaikelle mitä immuunisysteemi tekee.

Immuunisolut pumppaavat sisäänsä C-vitamiinia silloin kun sitä tarvitaan. Tulehduksen tai infektion iskiessä nämä “pumput” lisäävät vauhtia, pumpaten immuunisoluihin C-vitamiinia jopa satakertaisesti yli sen tason, mikä solua ympäröivissä nesteissä vallitsee. Mutta entä jos pumpattava loppuu kesken? Niin siinä helposti käy. Siksi infektion tai tulehduksen iskiessä olisi hyvä täydentää kehon C-vitamiinivarastoja. Onneksi silloin keho ottaa C-vitamiinia myös vastaan helpommin. Jos yrittää syödä C-vitamiinia reilusti tarvettaan enemmän, menee maha löysälle eikä ylimääräinen C juuri imeydy. Silloin kun keho tarvitsee Ceetä, se onneksi ottaa sitä mieluusti myös vastaan.

C-vitamiininnälkäisimpiä immuunisoluja ovat tyypillisesti fagosyytit (jotka ympyröivät ja tuhoavat epätoivottuja organismeja), sekä T-lymfosyytit, jotka ohjeistavat ja organisoivat muita immuunisoluja.
C-vitamiinin virallinen päivittäinen saantisuositus on yleensä liikkunut jossain 60 ja 100 milligramman välillä. Moni asiantuntija suosittelee tuplaamaan tai triplaamaan sen – mutta optimaalisen immuniteetin tukemiseksi nykyään monet suosittelevat jopa kokonaista grammaa C-vitamiinia päivittäin – tai ainakin silloin kun sen tarve nousee. Tripla Ceestä saat noin puoli grammaa C-vitamiinia päivässä, ja kahdesta kapselista melkein tuhat.

C-vitamiini on hyödyksi aikalailla kaikille immuunisysteemin soluille: NK-tappajasolut, neutrofiilit, lymfosyytit, vasta-aineet… lisäksi C-vitamiinia tarvitaan antioksidanttina tulehduksen rauhoittamiseen, sekä kortisolintuotantoon, jota tarvitaan jottei immuunivaste ylireagoi.

Liiallinen hiilihydraattien syöminen voi lisätä C-vitamiinin tarvetta, koska glukoosi ja C-vitamiini kilpailevat samoista kuljetusproteiineista. Jos veressä on paljon glukoosia – jos verensokeri on korkea – on C-vitamiinin vaikeampi päästä soluun.

B-vitamiinit toimivat paremmin yhdessä kuin erikseen; ne tukevat toistensa toimintaa monin tavoin.

B12-vitamiinia sekä folaattia tarvitaan monien immuunisolujen muodostuksessa.

B6-vitamiini tukee monia immuunisysteemissä tapahtuvia reaktioita, liittyen muun muassa sytokiinien muodostukseen ja tappajasolujen aktiivisuuteen. Sitä tarvitaan myös aminohappojen muodostukseen, joista sytokiinit ja vasta-aineet rakennetaan.
B6 auttaa interleukiini-2 muodostuksessa, joka ohjaa valkosolujen aktiivisuutta.

B2 tehostaa neutrofiilien ja fagosyyttien toimintaa ja stimuloi neutrofiilien ja monosyyttien jakautumista

Jos C-vitamiini on immuunijärjestelmän “polttoaine”, D-vitamiini on sen “aktivaattori”. Ilman D-vitamiinia ei Ceestäkään olisi paljoa hyötyä immuunijärjestelmän ruokana.

T-solut tunnistavat ja tuhoavat taudinaiheuttajia – mutta ensin niiden täytyy triggeröityä ja tulla aktiivisiksi. Niiden aktivoituminen on riippuvainen D-vitamiinista. Jos veressä ei ole tarpeeksi aktiivista D-vitamiinia, T-solut jäävät hengailemaan eivätkä hoida hommaansa.
Aktivoiduttuaan T-soluista tulee joko tappajia, jotka tuhoavat taudinaiheuttajan, tai auttajia jotka lähettävät signaaleja immuunisysteemille levittäen tietoa taudinaiheuttajasta.

D-vitamiini tehostaa monosyyttien ja makrofagien toimintaa, ja vähentää tulehdusta, mikä taas helpottaa immuunijärjestelmän toimintaa.

D-vitamiinilla on kyky samaan aikaan voimistaa immuunijärjestelmän toimintaa tarvittaessa, mutta myös ehkäistä autoimmuniteettia eli immuunijärjestelmän väärintoimintaa. D-vitamiini auttaa siis immuunireaktiota olemaan tarvittaessa vahva, mutta samalla terve ja tarkoituksenmukainen.
D-vitamiinin aktiivimuoto kalsitrioli, jonka muodostumiseen tarvitaan magnesiumia, pitää huolen etteivät T-solut yliaktivoidu autoimmuunireaktiossa. Toisin sanoen, kalsitrioli pitää huolen, ettei immuunijärjestelmä lähde taistelemaan kehon omia kudoksia vastaan.

Immuunijärjestelmän ensimmäinen vaihe koostuu anatomisista ja kemiallisista esteistä, kuten iho ja vatsahapot. Tähän ensimmäiseen puolustusmuuriin kuuluu myös defensiini-nimiset antimikrobiaaliset yhdisteet, joiden tuotantoon vaaditaan D-vitamiinia.

Ilman magnesiumia ei D-vitamiini pääse muuttumaan sen aktiiviseen muotoon, joka tarjoaa D-vitamiinin immuunihyödyt. Myöskään Natural Killer -solut ja CD8 -tappajasolut eivät toimi ilman magnesiumia, minkä takia magnesiuminpuute voi edesauttaa virusten villiintymistä.

Magnesiumin puute pahentaa hapetusstressiä ja hiljaista tulehdusta (mikä näkyy mm. kohonneina tulehdussytokiineina kuten TNF-alfa), ja kuluttaa glutationia joka on yksi kehon tärkeimmistä tulehdusta rauhoittavista ja immuunijärjestelmää avittavista antioksidanteista.

Solun sisäinen magnesium on tärkeässä osassa jotta immuunipuolustus toimii toivotusti.
Magnesiuminpuute heikentää kateenkorvaa lisäämällä sen apoptoosia ja hapetusstressiä. Kateenkorva on tärkeä immuniteetin toiminnalle, mm. T-imusolujen syntypaikkana.
Magnesiumia tarvitaan D-vitamiinin aktivoimiseen ja sen liikuttamiseen ympäri kehoa.

Kaikki energia, mitä tuotetaan soluhengityksen kautta, tarvitsee magnesiumia. Ilman magnesiumia ei ole energiaa.

Jos D-vitamiini tarvitsee magnesiumia, myös magnesiumin imeytyminen paranee, kun kehossa on tarpeeksi D-vitamiinia.

Jos tässä tuli outoja sanoja, ei hätää. Pointtina on, että magnesium on tärkeämpää immuniteetille kuin yleensä tiedostetaan. Magnesiumin optimaalinen taso ei nykyruoassa ja nykyelämän kulutuksella ole läheskään itsestäänselvyys.

K2 on tärkeä kumppani D-vitamiinille. D-vitamiini parantaa kalsiumin imeytymistä moninkertaisesti, toisin sanoen D-vitamiinin ansiosta keho voi muodostaa entsyymejä, jotka auttavat kalsiumia pääsemään kehoon. K2-vitamiini taas vastaavasti huolehtii, että kalsium päätyy oikeisiin paikkoihin ja pysyy siellä.

Huono K2-taso voi olla linkissä pahempiin tulehduksiin (“sytokeenimyrsky”), ja toisaalta K2 voi kofaktorina auttaa T-soluja toimimaan tehokkaammin taudinaiheuttajia vastaan.

Pahassa infektiossa erityisesti keuhkojen kudokset saattavat olla kovilla, jolloin K2-vitamiinin kyky vähentää näiden elastiini-pohjaisten kudosten kalkkeutumista voi tulla tarpeeseen.

Jos käyttää D-vitamiinia niinkin paljon kuin Puhdistamon tuotteesta tuleva 100 mikrogrammaa päivässä, olisi sitä hyvä täydentää vaikkapa viitisen kertaa isommalla K2-annoksella, jonka tämä Puhdas+ tuote tarjoaa.

Runsaan D-vitamiinin kanssa kannattaa lisäksi muistaa runsas magnesium.

Sinkki auttaa pitämään tulehduksen kurissa, jotta immuunisysteemi voi toimia paremmin. Kun tulehdus on päällä, alkaa keho kerätä soluihin sinkkiä.

Sinkkiä tarvitaan kehossa moneen ja se on mukana melkein kaikessa rakentamisessa tai korjaamisessa. Kehossa ei ole valtavia sinkkivarastoja, joten sitä olisi hyvä saada päivittäin.

Sinkki on mukana makuaistimusten muodostuksessa. Virusinfektiot saattavat kuluttaa sinkkiä nopeasti, joten siksi tietyt virukset saattavat aiheuttaa makuaistin menetystä. Makusolut uudistuvat nopeasti – mutteivät uudistukaan ilman sinkkiä, koska sinkkiä tarvitaan uusien solujen muodostuksessa. Sinkillä on välttämätön rooli myös hajuaistimuksen syntymyksessä, joten myös hajuaistimus voi mennä, kun sinkki kuluu pöpöjen kanssa taisteluun.

Kun infektio iskee, tarvitsee nopeasti valmistaa lisää tappajasoluja, syöjäsoluja ja muita immuunisoluja. Ja mitä tarvitaan uusien solujen rakentamiseen? Sinkkiä, ja paljon.

Kun kehossa luodaan uusia proteiineja, eli kun proteiinisynteesi alkaa, ensimmäinen aminohappo mikä proteiiniin työnnetään, on metioniini. Se voidaan poistaa myöhemmin, mutta siitä uuden proteiinin luominen aina alkaa.

Ilman sinkkiä emme pysty muodostamaan homokysteiinista metyylihomokysteiinia eli metioniinia. Silloin homokysteiini saattaa jäädä korkealle – ja ennen kaikkea kaikki kehon proteiinisynteesi, eli kaikki rakentaminen (vaikkapa valkosolujen rakentaminen) jää vajaaksi. Siksi kudokset eivät uudistu ilman sinkkiä – mikä on ongelma erityisesti silloin, kun tulehdusreaktio tuhoaa taudinaiheuttajien lisäksi kehon omiakin kudoksia.

Seleeniä tarvitaan immuniteetille elintärkeän glutationin tuotantoon.

Seleenistä muodostuvaa selenokysteiini-proteiinia tarvitaan jopa useimmissa toiminnoissa mitä solut tekevät, joten voi sanoa että seleeniä tarvitaan vähän kaikkeen.

Tarvitaan tarpeeksi seleeniä, jotta kehon immuunivaste ylipäänsä toimii ja käynnistyy kunnolla, mutta lisäksi seleeni rauhoittaa kroonista tulehdusta ja immuunijärjestelmän ylilyöntejä.

Seleeni aktivoi taudinaiheuttajia tuhoavia valkosoluja ja auttaa valmistamaan vasta-aineita. E-vitamiinin käyttäminen yhdessä seleenin kanssa lisää seleenin tehokkuutta tässä jopa moninkertaisesti, ja siksikin Puhdistamon Tripla Seleeniin on liitetty mukaan E-vitamiinia.

Seleeni edistää tutkitusti myös hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Chaga eli pakuri on lääkinnällinen sieni, joka kasvaa etenkin koivupuissa. Se sisältää sellaisia beta-glukaaneja jotka ovat erityisen tehokkaita tasapainottamaan ja säätelemään immuunisysteemiä.

Pakuri sisältää supervoimakkaita antioksidantteja, sekä lukuisia ainesosia (kuten triterpenoideja) jotka tappavat taudinaiheuttajia. Pakurihan itse iskee elävään organismiin, jossa se joutuu puolustautumaan muita samaan haavaan iskeviä opportunistisia organismeja vastaan, ja hoitaa homman yleensä kunnialla kotiin.

Pakuria voi juoda päivittäin ja se saattaa tehdä hyvää vatsan ja ruoansulatuskanavan hyvinvoinnille.

Monet pakurin hyödyllisistä ainesosista eivät olen sen itse tuottamia, vaan tulevat suoraan koivusta. Koivu on ollut, siinä kasvavan lääkinnällisen sienen lisäksi, vuosisatojen ajan perinteinen immuniteetin vahvistaja, erityisesti Siperiassa.

Foodin aamuvedessä on laitettu valmiiksi samaan tuotteeseen sellaisia ainesosia, joita asiantuntija tai alan harrastaja saattaisi sotkea omassa keittiössään aamujuoman sekaan.

Sitruuna, suola, MSM ja C-vitamiini on aina takuuvarma yhdistelmä aamun aloitukseen, ja siihen sopii myös viherjauhe sekä muutkin tämän juomajauheen ainesosat erinomaisesti.

Glutamiini aamulla tyhjään mahaan auttaa vahvistamaan ruoansulatuskanavan limakalvoja, jos vaikka edellisenä päivänä olisi tullut syötyä jotain haastavaa, tai jos stressi meinaisi koetella limakalvojen kestävyyttä.

Tyrosiini-aminohappo – etenkin aamulla kun se ei vielä kilpaile imeytymisestä kovinkaan monien muiden aminohappojen kanssa – piristää mieltä ja toimii rakennusaineena päivän edesottamuksissa tarvittavalle dopamiinille.

Magnesiumia on hyvä saada illan lisäksi aamulla, joten Aamu-jauhe sisältää kaikkein piristävintä magnesiuminmuotoa, magnesiummalaattia.

Kaikki tämä auttaa myös immuniteettia toimimaan terveemmin, koska kaiken perusta on hyvä nesteytys ja hyvin toimiva keho, joka parhaassa tapauksessa ei tarvitse aamuun edes stimulantteja.

Balanstri-öljyssä yhdistyy vahva annos hyvin imeytyvää Omega-3 kalaöljyä, supervahvan oliiviöljyn terveyshyötyihin.

Oliiviöljyn tyrosoli-nimiset polyfenolit vahvistavat immuunijärjestelmää ja estävät bakteerien lisääntymistä. Monet muut oliiviöljyn yhdisteet, kuten oleokantaali, omaavat voimakkaita vaikutuksia jotka pitävät taudinaiheuttajia kurissa. Oliiviöljyn kversetiini auttaa sinkkiä pääsemään sisään soluun, jossa se estää virusten lisääntymistä.

Ennen kaikkea oliiviöljyn voimakkaat rasvaliukoiset antioksidantit suojaavat kalaöljyä, niin että herkät omegarasvat pääsevät mahdollisimman ehjinä aina soluihin saakka. Näin oliiviöljyn yhdistäminen kalaöljyyn tekee kalaöljystä “biosaatavampaa”: siitä saa enemmän tehoja ja vähemmän niitä haittoja, joita huonosti suojatun ja herkästi hapettuvan kalaöljyn käyttäminen saattaisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa, lisäten kehon hapetusstressiä. Käytännössä tämän huomaa mm. siitä, ettei Balanstri-öljy kovin helposti närästä tai röyhtäytä, koska se ei eltaannu kohdatessaan vatsahappoja ja muita haasteita jo mahassa.

Omega kolmonen on tärkeää immuniteetille, koska sillä on tulehdusta rauhoittava vaikutus siinä missä omega-kutosella on tulehdusta kiihdyttävä vaikutus.

Molempia tarvitaan, mutta nykyruokavalio on täynnä kutosia ja sisältää hyvin vähän kolmosia, ja vielä vähemmän tuoreessa ja ehjässä muodossa. Siksi omega-3-lisä auttaa meistä useimpien kohdalla kehon tulehdusvastetta kohti tasapainoa.

Tätä ei moni tiedä, mutta hyvä omegaöljy voi olla tärkeää ruoansulatuskanavan hyvinvoinnille, mikä vaikuttaa taas merkittävästi immuunijärjestelmän hyvinvointiin.

Puhdistamo Tripla C-vitamiini, 60 kaps

Suositeltu vuorokausiannos:1 – 2 kapselia päivässä.

Vuorokausiannos sisältää: 380 mg – 760 mg C-vitamiinia (475 % – 950 %*)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Puhdistamo Super Complex B-vitamiini, 30 kaps

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:
B1-vitamiini (Tiamiini) 50 mg | 4545 %*
B2-vitamiini (Riboflaviini-5-fosfaatti) 7 mg | 500 %*
B3-vitamiini (Inositoli-heksanikotinaatti, niasiini) 60 mg | 375 %*
B6-vitamiini (Pyridoksaali-5-fosfaatti) 10 mg | 714 %*
B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini) 350 ug | 14 000 %*
Biotiini 350 ug | 700 %*
B5-vitamiini (Pantoteenihappo) 100 mg | 1666 %*
Folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti) 400 ug | 200 %*
Inositoli 10 mg
PABA 2 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Puhdistamo Super D-vitamiini, 60 kaps

Suositelu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:

D3-vitamiini  100 μg / 4000 IU 2000%*
RE A-vitamiini 151 μg 18%*
E-vitamiini 0,7 mg 5%*
EPA 35 mg
DHA 45 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Puhdistamo Tripla Magnesium, 120 kaps

Suositelu vuorokausiannos: 1 – 4 kapselia päivässä.

Vuorokausiannos sisältää 90 mg – 360 mg magnesiumia, joka vastaa 24 % – 96 % päivittäisestä saantisuosituksestaPuhdas+ K2-Vitamiini 500 µg, tippa

Suositeltu vuorokausiannos: ½-1 pipetillistä (0,5 – 1 ml)

Vuorokausiannos sisältää:
K2-vitamiini 500-1000 µg | 667-1333% *

*Päivittäisestä saantisuosituksestaPuhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:
Sinkki 30 mg | 300 % *
C-vitamiini 75 mg | 94 % *
B6-vitamiinia (P-5-P) 2 mg | 142 % *

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Puhdistamo Tripla Seleeni, 60 kaps

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:
Seleeni 100 µg | 200 %*
E-vitamiini 20 mg | 200 %*
Tokotrienolikompleksi 40 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Four Sigmatic Instant Chaga (pakuri) 60g

Ainesosat: Pakuriuute* (chaga), Siperian ginseng -uute*, ruusunmarjauute*, rantaminttu-uute*.

*= Luomu


Foodin Aamu-jauhesekoitus, 100g
Suositeltu vuorokausiannos: 1–2tl (2,5–5,0g) päivässä

Vuorokausiannos sisältää:
Magnesium 182-364 mg | 48%*-96%*
C-vitamiini 227-454 mg| 284%*-568%*
Kalium 91-182 mg | 4,5%*-182%*
L-glutamiini 352-704 mg
L-tyrosiini 227-454 mg
Natrium 35,67-71,34 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta


Balanstri Omega3+ Trooppinen Mango 300ml
Suositeltu vuorokausiannos: Annos aikuisille 10-20ml/vrk riippuen painosta ja ruokavaliosta. 1 rkl = n. 15ml (0,15ml/vrk painokiloa kohden)

Vuorokausiannos (20ml) sisältää:
Energia – Energi 164 kcal/688 kJ
Proteiinit – Proteiner 0g
Hiilihydraatit – Kolhydrater 0g
Rasvat – Fett 18,33g
— Tyydyttyneet rasvahapot – Mättade fettsyror 4077mg
— Kertatyydyttymättömät rasvahapot – Enkelomättade fettsyror 9148mg
— Omega-9 7278mg
— Monityydyttymättömät rasvahapot – Fleromättade fettsyror 4823mg
— Omega-6 700mg
— Omega-3 3766mg
— C20:5 (EPA) 2118mg
— C22:6 (DHA) 958mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

 

Kun teet kestotilauksen, niin sinulta veloitetaan tuotteen hinta automaattisesti valitun syklin mukaisesti (vähän kuin Netflix tai Spotify). Kun veloitus on onnistunut, niin tuotteet toimitetaan sinulle samaan paikkaan kuin minkä valitsit tilausta tehdessäsi.

Voit milloin tahansa keskeyttää tilauksen omassa tilissäsi. Jos sinulla ei ole tiliä ostohetkellä, niin se luodaan sinulle automaattisesti.

Jos sinulla on jo tili verkkokaupassamme, niin kannattaa kirjautua sisään ennen tilaamista Kestotilauksia ei voi tehdä ilman sisäänkirjautumista. Se johtuu ihan puhtaasti siitä, että vain kirjautumalla sisään voit hallita tilaustasi.

Tuotteet toimitetaan, kuten mistä tahansa verkkokaupasta. Meillä on käytössä seuraavat toimitustavat:

  • Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin kotiinkuljetus