Uni & Stressi

84,90  saatavilla myös kestotilauksena alk. 78,90  / 4 viikkoa

Uni & Stressi -tuotepaketissa on kuusi tuotetta parantamaan unenlaatua ja vähentämään stressiä & rasitusta.

1 x Puhdas+ Unijauhe, 90g
1 x Puhdistamo B12-vitamiini + Folaatti, 60 tabl.
1 x Puhdistamo Ilta Magnesium, 60kaps
1 x Foodin Ilta-jauheseos, 100g
1 x Puhdistamo Super Complex B-vitamiini, 30kaps
1 x Foodin Pika-Reishi, 40g

Package includes

Tuote Kpl

Choose your package

Miksi Uni & Stressi -paketti on tehty?

Uni- ja Stressipaketin tarkoitus on on tarjota 3 erilaista unituotetta, jotka yhdessä, erikseen tai vaihdellen saattavat auttaa juuri sinua nautinnollisempaan uneen.

Lisäksi aamuun tai aamupäivään on tarjolla B-vitamiineja, jotka virkistävät luonnollisesti, auttavat kehoa vuorokausirytmin säätelyssä sekä lopulta myös muun muassa melatoniinin muodostuksessa.

Mukana on lisäksi erityisen hyvin imeytyvä vahva magnesiumtuote, koska stressin ja rasitusten kuluttamaa magnesiumia harva kaupunkilainen onnistuu saamaan optimaalisesti. Magnesiumtasojen parantaminen voi toimia merkittävänä mahdollistajana parempaan uneen.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Nopeavaikutteinen unijauhe auttaa sinua nukahtamaan nopeasti ja parantaa unesi laatua koko yön ajan.

Puhdas+ Unijauhe sisältää 4 tehokasta ja mahdollisimman luonnollista uneen vaikuttavaa ainetta; kamomillaa, inositolia, glysiiniä ja melatoniinia.

Valmiste sisältää ainoastaan 1mg melatoniinia, koska tavoitteena on se että elimistö pystyisi itse tuottamaan melatoniinia eikä sitä anneta keholle valtavia määriä keinotekoisesti.

Kamomilla tunnetaan perinteisesti uniteenä, jonka teho perustuu sen rauhoittavaan ja rentouttavaan vaikutukseen. Kamomillaa on käytetty vuosisatoja rohdoskasvina niin kuivattuna, teenä kuin uuttenakin. Kamomillan tehoaine on sen sisältämä eteerinen öljy, josta on löydetty yli 120 kemiallista ainesosaa, kuten kamatsuleenia ja bisabolia. Kamomilla sisältää myös antioksidantteina toimivia flavonoideja.

Glysiini on aminohappo, joka toimii valmisteessa kehon lämpötilaa laskevasti ja hermostoa rauhoittavasti. Glysiinillä saattaa olla myös vähentävä vaikutus liiallisiin vatsahappoihin.

Inositoli kuuluu B-ryhmän vitamiineihin ja sen tavoitteena on myös hermostoa rauhoittava vaikutus. Inositoli suurina annoksina saattaa vaikuttaa merkittävästi nähtyjen ja koettujen unien vahvuuteen. Inostitoli osallistuu useisiin kehon prosesseihin jossa sitä tarvitaan erityisesti hermostossa, aivoissa,munuaisissa sekä solujen viestinvälityksessä.

Suosittelen nauttimaan juoman hetki ennen nukkumaanmenoa.

Ilta Magnesium on joillekin täydellinen tuote, toisia taas se ei palvele. Vähän niinkuin melatoniini: osa saa siitä ratkaisevan avun, toisille se taas tekee oudon olon. Joillekin se toimii jatkuvasti, toisille vain muutamana iltana peräkkäin.

Puhdistamon Ilta magnesium on huomattavasti melatoniinia hienostuneempi tuote: melatoniinin sijaan Ilta magnesiumissa on melatoniinin esiastetta (5-HTP), josta keho voi valmistaa melatoniinia (ja serotoniinia) vähän vapaammin omien tarpeidensa mukaan.

Jos haluat, että 5-HTP tai ruoan sisältämä tryptofaani todella muuttuu melatoniiniksi, kannattaa nukkua täysin pimeässä huoneessa!

Ilta magnesium sisältää kärsimyskukka-uutetta (Passion Flower), joka saattaa parantaa mieltä rauhoittavan GABA-välittäjäaineen tuotantoa ja auttaa kehoa rentoutumaan.

Ilta magnesium sisältää teestä tuttua teaniini-nimistä aminohappoa, joka ei ole erityisen unettava, mutta voi olla sitäkin rauhoittavampi. Teaniinikin voi lisätä GABAn tuotantoa, ja helpottaa mielen rauhattomuutta. Teaniini saattaa lisätä unen syvyyttä.

Tietenkin Ilta magnesium sisältää nimensä mukaisesti magnesiumia. Puhdistamon toisen magnesiumtuotteen eli Tripla Magnesiumin yksi ainesosa (magnesium malaatti) saattaa toimia joillekin piristävänä, joten Ilta magnesiumiin on otettu mukaan vain se kaikista nukuttavin magnesiumin muoto, magnesium glysinaatti. Siinä magnesium on liitetty glysiini-aminohappoon, joka toimii rauhoittavana välittäjäaineena hermostossa, kuten yllämainittu GABAkin.

 • Glysiini blokkaa oreksiini-hormonin reseptoreja, mikä voi vähentää tavoitehakuista käyttäytymistä ja auttaa ottamaan rennosti.
 • Glysiini saattaa viilentää kehoa, mikä tyypillisesti auttaa uniasioissa.
 • Glysiini saattaa lisätä kehon serotoniinitasoja, mikä puolestaan voi auttaa lisäämään melatoniinia illalla valojen sammuttua.
 • Glysiinia voi käyttää näihin tarkoituksiin jopa 3-5 grammaa päivässä tai illassa, mutta myös Ilta-magnesium antaa ihan tuntuvan glysiiniannoksen, etenkin useamman kapselin annostuksella.

Magnesium saattaa:

 • Auttaa lihaksia ja kehoa rentoutumaan
 • Lisätä mieltä rauhoittavan GABA-välittäjäaineen tuotantoa
 • Auttaa “levottomiin jalkoihin” ja muihin nykimisiin, joiden yleisimmät syyt löytyvät magnesiumvajeesta tai mahdollisesti nesteytyksen ja/tai muidenkin elektrolyyttien kuten suolan ja kaliumin vajeesta.
 • Vähentää kortisolia, poistaa stressia

Stressi, kiire, rasitus, kova ajatustyö ja ylipäänsä nykyaikainen kaupunkielämä kuluttaa magnesiumia. Tavallinen verikoe, joka mittaa magnesiumia veren seerumista, ei kerro juurikaan kehon magnesiumtasoista, koska magnesiumista vain häviävän pieni osa (noin 0,3%) sijaitsee veren seerumissa. Solujen sisäinen neste (sytosoli) on paljon rikkaampaa magnsiumpitoisuudeltaan kuin solujen ulkopuolinen (lymfa, plasma tai seerumi), ja solujen sisäisessä nesteessä magnesiumvaje näkyykin selkeämmin. Kattavammilla mittauksilla on huomattu, että harvalla nykyään on magnesiumit ihan optimitasolla. Tämän ymmärtää, koska tehoviljely on köyhdyttänyt maaperän ja ruoan magnesiumpitoisuutta, eikä juomavesikään nykyään toimi merkittävänä magnesiumin lähteenä – ja lisäksi lisääntynyt ajatustyö, hälinä ja modernin elämän monimutkaisuus lisää magnesiumin “palamisnopeutta” (“magnesium burn rate”).

B12 saattaa olla erityisen tärkeä stressinsiedolle ja olennainen myös vuorokausirytmin säätelylle.

Kasvissyöjiä tutkittaessa on havaittu monilla vajetta B12-vitamiinista, mutta myös sekasyöjillä on havaittu samoja puutoksia. B12-vitamiinin yliannostusta ei tunneta, joten jos haluaa pelata varman päälle, voi olla jopa parempi ottaa vähän enemmän kuin vähemmän – etenkin kun kyse on laadukkaasta tuotteesta.

Puhdistamon B12-vitamiinissa on suunnilleen kaikki olennainen, mitä hyvältä B12-tuotteelta voisi toivoa:

Hyvä imeytyvyys suoraan suusta ja kielen alta. Kannattaa imeksiä tablettia suussa mahdollisimman pitkään ja antaa sen sulaa suussa kokonaan. Keho ei ole yleensä kovin hyvä imeyttämään tätä suurikokoista B-vitamiinia suoliston kautta.

Molemmat B12-vitamiinin aktiivimuodot, mitä keho käyttää, nimeltään “metyylokobalamiini” sekä “adenosyylikobalamiini”. Kehon voi joskus olla vaikeaa muuttaa näitä kahta toisikseen, joten tuotteessa on hyvä olla molemmat aktiivimuodot. Suurimmassa osassa markkinoiden B12-tuotteista ei ole yhtään aktiivimuotoa, vaan kehon täytyy tehdä työtä irrottaakseen syanokobalamiinista syanidi, ja tehdäkseen kobalamiinista sitten jotain hyödyllistä.

Sopivasti folaattia, jota B12 tarvitsee toimiakseen tasapainoisesti. Ja vieläpä laadukas metyyifolaatti-niminen aktiivimuoto, jonka lisäksi keho käyttäisi mielellään myös folinaatti-nimistä muotoa, mutta sitä ei ikävä kyllä ole sallittu ravintolisiin Euroopassa. Parhaat folaatit saa, kun syö vihreitä kasviksia, papuja ja maksaa. Pelkästään vihreissä lehdissä saattaa olla satoja, ainakin kymmeniä eri folaatin muotoja.

Käytännössä moni huomaa jaksavansa paremmin päivällä ja etenkin iltapäivällä otettuaan käyttöön laadukkaan B12-lisän. Stressi ei ehkä tartu samalla tavalla, vaan sitäkin kestää paremmin.

Keho käyttää kobalamiinia (eli B12-vitamiinia) vaurioituneiden hermosolujen tuotantoon. Adenosyylikobalamiini on tärkeä hermoja suojaavan myeliinikuoren rakentumiseen, sekä solujen mitokondrioille ja siten kaikkeen kehon energiantuotantoon.
Yhdessä folaatin kanssa B12-vitamiini on tärkeää DNA:n tuotannolle, eli siten kaikelle mikä liittyy kudosten kasvuun ja korjaamiseen.

Foodin suunnittelee mielenkiintoisia yhdistelmätuotteita, joissa on tehty valmiiksi se combo, jota kokenut superfoodkäyttäjä saattaisi sekoitella omassa keittiössään.

Ilta-juomajauheessa on yhdistetty sopivat määrät rauhoittavia ja unta parantavia ainesosia, jotka ovat tehokkuuden lisäksi hyvin turvallisia ja hellävaraisia.

Kamomilla on monille tuttu iltateesekoituksista. Se ei ole mikään nuijanukuttaja, vaan kevyesti rauhoittava yleisterveellinen yrtti, jolla on pitkä käyttöhistoria. Kamomilla saattaa auttaa nukahtamaan (ehkä erityisesti sen sisältämän apigeniinin ansiosta) ja sillä voi olla lieviä unenlaatua parantavia vaikutuksia. Kamomilla sisältää monia rauhoittavia terpenoideja, joiden ansiosta se myös tuoksuu miellyttävälle. Lisäksi se sisältää flavonoideja, joilla on tulehdusta alentavia ja muita yleisterveellisiä vaikutuksia.
Kamomillan sisältämä krysiini (ja mahdollisesti muutkin fytoravinteet) sitoutuvat hermoston GABA-reseptoriin, mikä lisää rauhallisuutta.

Sitruunamelissa on toinen turvallinen ja yleisterveellinen lievästi rauhoittava yrtti, jonka päivittäinen käyttö voi olla vahvasti suositeltavaa. Sillä on erityisen kiinnostavia tulehdusta rauhoittavia ja jopa antiviraalisia vaikutuksia, stressiä ja mieltä rauhoittavien ominaisuuksien lisäksi. Sitruunamelissallakin on pitkä ja laaja käyttöhistoria.

Tryptofaani, tauriini ja teaniini ovat aminohappoja, jotka auttavat kukin omalla tavallaan kehoa ja mieltä rentoutumisessa. Nämä aminohapot eli teaniini, tauriini ja typtofaani (ja glysiini) ovat fiksu yhdistelmä tuotteessa, koska tryptofaani saattaa auttaa erityisen hyvin nukahtamaan, kun taas tauriini, teaniini (ja glysiini) tukevat kehon ja mielen rauhoittumista.

Tryptofaani on se aminohappo, josta keho valmistaa unettavaa melatoniinia (kunhan huoneessa on tarpeeksi pimeää!), mutta tähän keho tarvitsee pimeyden ja rauhallisen mielen lisäksi erityisesti B6-vitamiinia, jota tuotteesta on myös mukana. Tuotteessa on lisäksi C-vitamiinia (sitruunamehujauheesta), jota myös tarvitaan tryptofaanin konversioon kohti melatoniinia.

Tauriini on yksi hermoston rauhoittavista välittäjäaineista, GABAn ja glysiini-aminohapon ohella (Ilta-juomahan sisältää myös glysiinia, magnesiumglysinaatin muodossa!).

Ammattilaiset, kuten Olli Sovijärvi korostavat, että varsinaisen GABA-lisän sijaan kannattaa käyttää muita aminohappoja kuten tauriinia ja glysiinia, jotka tukevat GABAn toimintaa tai tuotantoa, tai vähintään matkivat GABAn toimintaa. Tauriinin arvellaan ennen kaikkea herkistävän aivojen GABA-reseptoreita, niin että pienempikin GABA-määrä vaikuttaa tehokkaammin. Myös yrteillä voi eri tavoin tukea GABAa, kuten yllämainitut sitruunamelissa, kamomilla sekä mm. kärsimyskukkauute ja valeriaana voivat auttaa tekemään.

Takaisin vielä aminohappoihin… Ilta-jauhe sisältää teaniini-nimistä rauhoittavaa aminohappoa, joka on tuttu vihreästä teestä. Teaniini ei ole sedatiivi, eli se ei varsinaisesti nukuta (ja siksi sitä voi hyvillä mielin käyttää pitkin päivää), mutta se rauhoittaa, etenkin ylivilkasta mieltä. Teaniini voi auttaa keskittymään päivällä – ja rauhoittumaan illalla.

Teaniini tyypillisesti auttaa vähentämään stimulaatioon tai stressiin liittyviä välittäjäaineita hermostossa, ja lisäämään rauhallisuutta lisääviä välittäjäaineita. Teaniinista sanotaan, että se lisää niin sanottuja alfa-taajuuksia aivoissa, jotka liittyvät siihen olotilaan mitä meditaatiossa tyypillisesti tavoitellaan.
Erityisesti teaniini auttaa vähentämään kortikosteroni-stressihormonin määrää, jolloin oppiminen, muisti ja rentoutuminen toimii ehkä kirkkaammin.
Teaniinia voi käyttää turvallisesti päivittäin.
Teaniini saattaa lisätä unen syvyyttä.

Jos elämä stressaa tai työ tuntuu vaativalle, kannattaa katse kohdistaa B-vitamiineihin.
Puhdistamon B-Complexiin on valittu vahvat määrät niin sanottuja aktiivimuotoja, eli sellaisia joita keho osaa käyttää.

Jos pitäisi sanoa, minkä keskeisten ravintoaineiden kulutus ja tarve ihan erityisesti nousee stressissä, voisi B-vitamiinit nostaa helposti tähän joukkoon.

Tietenkin hyvästä ruoasta saatavat ja suositusten mukaiset vitamiinimäärät riittävät myös B-vitamiinin tapauksessa – mutta entä kovassa stressissä tai ylipäänsä kaupunkielämässä? Entä urheilussa tai terveyshaasteessa? Tai entä jos tavoittelee riittävän tason sijaan optimaalista?

B1-vitamiini on keskeinen solujen energiantuotannossa, mikä on erityisen tärkeää stressien keskellä. Ennen kahviannoksen kasvattamista kannattaa korjata mahdollisia pullonkauloja kehon omassa energiantuotannossa.
B-vitamiinit yhdessä kokonaisuutena vastaavat vähän kaikesta, mikä liittyy ravinnon muuttamiseen konkreettiseksi energiaksi. Siksi B-Complex-tuotteet ovat yleisempiä kuin yksittäiset B-vitamiinit.

B5-vitamiinia eli pantoteenihappoa tarvitaan kortisolin valmistukseen lisämunuaisessa. B5-vitamiini muuttuu kehossa koentsyymi-A:ksi, joka on tärkeä osa kaikkea energiantuotantoa. Tämän koentsyymi-A:n pitoisuus lisämunuaisessa on paljon korkeampi kuin muissa kudoksissa, koska kortisolin, aldosteronin, adrenaliinin ja muiden buusterihormonien valmistus vaatii niin paljon energiaa. Puhdistamon B-Complex tarjoaa runsaan ja riittävän annoksen myös tätä B-vitamiinia.

B6-vitamiini on tarpeellinen monessa prosessissa, kun keho vastaa stressiin. B6 on tärkeä, jotta stressireaktiota säätelevä HPA-akseli (hypotalamus-aivolisäke-lisämunuainen) toimii oikein. Kuten magnesium, myös B6 auttaa helpottamaan stressiä, ja stressi kuluttaa sitä.

Reishi on joillekin loistava stressinpoistaja työpäivän aikana, tai iltatunnelman rauhoittaja. Reishin vaikutus on yksilöllinen, joten kannattaa kokeilla omassa kehossa, miltä tällainen vahva reishi-tuote tuntuu juuri sinulle.

Foodinin Pika-Reishi on tehokas ja helppokäyttöinen, ja se on tullut monilla osaksi aamupäivän kahvia tai lämmintä iltajuomaa. Tämä tuplauutettu pika-reishiuutejauhe on kasvatettu kontrolloiduissa olosuhteissa puiden kyljillä ja valmistettu uuttamalla kasaan sekä lakkakäävän vesiliukoiset että rasvaliukoiset yhdisteet. Vahva Pika-Reishi sisältää 30 % polysakkarideja, 2 % triterpenejä ja 30 % beetaglukaaneja

Reishi voi auttaa hillitsemään adrenaliinin ja erityisesti stressihormoni kortisolin tuotantoa ja siten rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Näin keho voi päästä “parasympaattiseen” eli rentoutuneeseen tilaan, missä se voi palautua, latautua, parantua ja nukkua paremmin.

Reishiä ei ehkä kannata ottaa ennen kovaa urheilusuoritusta, jossa on tarkoitus saada adrenaliinit koholle eli niin sanotusti vetää täysiä ja laittaa kaikki peliin. Sen sijaan esimerkiksi aamukahvin seassa reishi saattaa toimia oikein hyvin, tarjoten juuri sopivaa balanssia tai zen-olotilaa työpäivään.

Reishi on yksi maailman tutkituimmista ja tunnetuimmista rohdosvalmisteista. Sitä saattaa löytää Suomessakin puiden rungoista, ja Kaukoidässä sillä on tuhansien vuosien käyttöhistoria.

Puhdas+ Unijauhe, 90 g

Suositeltu vuorokausiannos: Aikuisille 1 mittalusikallinen (3 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos (1 mittalusikallinen 3 ml) sisältää:
Kamomilla 350 mg
Melatoniini 1 mg
Inositoli 600 mg
Glysiini 1000 mg

Ainesosat: glysiini, inositoli, kamomilla (Matricaria recutita), melatoniini.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Puhdistamo B12-vitamiini + Folaatti 60 imeskelytabl.

Suositelu vuorokausiannos: 1 imeskelytabletti päivässä.

1 tabletti sisältää:
B12-vitamiini – metyylikobalamiini 500 µg (20 000 %*)
B12-vitamiini – adenosyylikobalamiini 500 µg (20 000 %*)
Folaatti (Quatrefolic® 5-MTHF-metyylifolaatti) 400 µg (200 %*)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), folaatti (Quatrefolic® 5-MTHF-metyylifolaatti), erytritoli, selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa , askorbyylipalmitaatti, makeutusaine (stevioliglykosidit), omenahappo, luonnolliset värit ja maut

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Pakattu: Suomi / Finland

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

 

Puhdistamo Ilta Magnesium 60 kaps.

Suositelu vuorokausiannos: 1–4 kapselia tarvittaessa noin tunti ennen nukkumaan menoa..

1 kaps sisältää:
Magnesium 100 mg (36 %*)
L-teaniini 50 mg
Kärsimyskukkauute 25 mg
5-HTP (Griffonia simplicifolia) 25 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Magnesiumglysinaatti, luontainen L-teaniini, kärsimyskukkauute, Griffonia simplicifolia -siemenuute.

Kapselin ainesosat: Selluloosa, vesi

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu: Suomi / Finland

Alkuperämaa: Intia

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Ei käytettäväksi yhdessä uni-, nukahtamis- tai masennuslääkityksen kanssa. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Huom! Ilta Magnesiumin sisältämä 5HTP toimii melatoniinin lisäksi myös serotoniinin esiasteena. Kun tuote nautitaan illalla, 5HTP luo esiasteen melatoniinille, joka tukee elimistön melatoniinin tuotantoa. Tämän vuoksi tuote on suositeltavaa nauttia noin 1–2 h ennen nukkumaanmenoa ja varmistaa, että etenkin sinivalonlähteet kuten puhelin ja televisio ovat poissa päältä. Sinivalonlähteet häiritsevät melatoniinin tuotantoa, mikä vaikuttaa puolestaan nukahtamiseen ja unenlaatuun.

 

Foodin Ilta-jauheseos, 100g

Suositeltu vuorokausiannos: 1–2 tl (2,5–5,0 g)

Vuorokausiannos 1-2 tl sisältää:
Magnesium 227- 454 mg (61%*-122%*)
B6-vitamiini 0,91- 1,82 mg (65%*-130%*)
L-teaniini 114-228 mg
Tauriini 409- 818 mg
L-tryptofaani 318- 636mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Sitruunamehujauhe, tauriini, L-tryptofaani, magnesiumbisglysinaatti, sitruunamelissa, kamomilla, L-teaniini, ashwagandhauute, fykosyaniini, B6-vitamiini

Valmistusmaa: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

Puhdistamo Super-Complex B-vitamiini 30 kaps.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:
B1-vitamiini (Tiamiini) 50 mg | 4545 %*
B2-vitamiini (Riboflaviini-5-fosfaatti) 7 mg | 500 %*
B3-vitamiini (Inositoli-heksanikotinaatti, niasiini) 60 mg | 375 %*
B6-vitamiini (Pyridoksaali-5-fosfaatti) 10 mg | 714 %*
B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini) 350 ug | 14 000 %*
Biotiini 350 ug | 700 %*
B5-vitamiini (Pantoteenihappo) 100 mg | 1666 %*
Folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti) 400 ug | 200 %*
Inositoli 10 mg
PABA 2 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Tiamiini (tiamiini HCl), riboflaviini-5-fosfaatti, niasiini (inositoliheksanikotinaatti, niasiini), B6-vitamiini (pyridoksaali- 5-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini), biotiini, pantoteenihappo (d-kalsium pantotenaatti), folaatti (Quatrefolic™ 5-MTHF metyylifolaatti), PABA (Para-aminobentsoehappo), L-leusiini.

Kapselin ainesosat: Selluloosa, vesi

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu: Suomi / Finland

Alkuperämaa: USA

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

 

Foodin Pika-Reishi, 40g

Suositeltu vuorokausiannos: ½ tl. Sekoita uutejauhetta haluamasi nesteen kanssa, suosittu käyttötapa on nauttia reishiä lämpimänä kahvin ja teen tapaan.

Yhdestä purkista saa n. 30 litraa valmista juomaa, mikä on 130 kupillista valmista, vahvaa reishiteetä.

Ainesosat: Tuplauutettu reishijauhe, polysakkaridipitoisuus 30 %, triterpeenejä 3%

Alkuperämaa: Kiina

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Tuplauutettu reishiuutejauhe on valmistettu keittämällä pakurista vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Foodinin Pika-reishi onkin yksi vahvimmista reishiuutteista sisältäen yli 30% polysakkarideja, yli 3% triterpenejä sekä yli 30% beetaglukaaneja. Yhdestä purkista saa n. 30 litraa valmista juomaa, mikä on 130 kupillista valmista, vahvaa reishiteetä. Tuplauutettu Reishi-uutejauhe valmistetaan kolmivaiheisella kuumavesi- ja alkoholiuutolla, mikä takaa mahdollisimman konsentroidun lopputuotteen. Raaka-aineet tutkitaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen uuttoa puhdistetussa entsyymirikastetussa vedessä, jotta solut saadaan pehmenemään hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Raaka-aine keitetään ensin kolme kertaa kasaan, jotta vesiliukoiset yhdisteet saadaan irroitettua sienestä mahdollisimman hyvin. Tämän jälkeen konsentroitu ”liuos” laitetaan 12 tunniksi ensimmäiseen alkoholiuuttoon huoneenlämmössä, jolloin osa rasvaliukoisista ainesosista irtoaa nesteeseen. Alkoholiuutto tehdään kaksinkertaisella uutolla 65-70°C asteessa, jolloin saadaan vesi haihtumaan, mutta alkoholi ei haihdu. Näin ollen saadaan irroitettua rasvaliukoiset yhdisteet sienistä valmiiseen ”liuokseen” kuivausta varten. Alkoholi- ja kuumavesiuutteet yhdistetään Foodinin reseptiikan mukaan.

Kun teet kestotilauksen, niin sinulta veloitetaan tuotteen hinta automaattisesti valitun syklin mukaisesti (vähän kuin Netflix tai Spotify). Kun veloitus on onnistunut, niin tuotteet toimitetaan sinulle samaan paikkaan kuin minkä valitsit tilausta tehdessäsi.

Voit milloin tahansa keskeyttää tilauksen omassa tilissäsi. Jos sinulla ei ole tiliä ostohetkellä, niin se luodaan sinulle automaattisesti.

Jos sinulla on jo tili verkkokaupassamme, niin kannattaa kirjautua sisään ennen tilaamista Kestotilauksia ei voi tehdä ilman sisäänkirjautumista. Se johtuu ihan puhtaasti siitä, että vain kirjautumalla sisään voit hallita tilaustasi.

Tuotteet toimitetaan, kuten mistä tahansa verkkokaupasta. Meillä on käytössä seuraavat toimitustavat:

 • Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet
 • Postin pakettiautomaatit ja noutopisteet
 • Postin kotiinkuljetus