Puhdistamo Super D-Vitamiini 60 kaps

9,56 

Puhdistamon Super D-Vitamiini on ainutlaatuinen ja vahva 100ug D3-vitamiinivalmiste, joka sisältää luontaisesti myös A-vitamiinia.

Pehmytkapseli on turskanmaksaöljypohjainen täydennettynä lampaanvillan lanoliiniperäisellä kolekalsiferolilla. Kyseessä on Puhdistamon omin sanoin “Superlaadukas rasvakoostumus: luonnollinen kalaöljy, EPA- ja DHA-rasvahappoja.” Täyteaineeton tuote, jolla on erinomainen imeytyvyys.

Varasto loppu

Jos C-vitamiini on immuunijärjestelmän “polttoaine”, D-vitamiini on sen “aktivaattori”. Ilman D-vitamiinia ei Ceestäkään olisi paljoa hyötyä immuunijärjestelmän ruokana.

T-solut tunnistavat ja tuhoavat taudinaiheuttajia – mutta ensin niiden täytyy triggeröityä ja tulla aktiivisiksi. Niiden aktivoituminen on riippuvainen D-vitamiinista. Jos veressä ei ole tarpeeksi aktiivista D-vitamiinia, T-solut jäävät hengailemaan eivätkä hoida hommaansa.
Aktivoiduttuaan T-soluista tulee joko tappajia, jotka tuhoavat taudinaiheuttajan, tai auttajia jotka lähettävät signaaleja immuunisysteemille levittäen tietoa taudinaiheuttajasta.

D-vitamiini tehostaa monosyyttien ja makrofagien toimintaa, ja vähentää tulehdusta, mikä taas helpottaa immuunijärjestelmän toimintaa.

D-vitamiinilla on kyky samaan aikaan voimistaa immuunijärjestelmän toimintaa tarvittaessa, mutta myös ehkäistä autoimmuniteettia eli immuunijärjestelmän väärintoimintaa. D-vitamiini auttaa siis immuunireaktiota olemaan tarvittaessa vahva, mutta samalla terve ja tarkoituksenmukainen.
D-vitamiinin aktiivimuoto kalsitrioli, jonka muodostumiseen tarvitaan magnesiumia, pitää huolen etteivät T-solut yliaktivoidu autoimmuunireaktiossa. Toisin sanoen, kalsitrioli pitää huolen, ettei immuunijärjestelmä lähde taistelemaan kehon omia kudoksia vastaan.

Immuunijärjestelmän ensimmäinen vaihe koostuu anatomisista ja kemiallisista esteistä, kuten iho ja vatsahapot. Tähän ensimmäiseen puolustusmuuriin kuuluu myös defensiini-nimiset antimikrobiaaliset yhdisteet, joiden tuotantoon vaaditaan D-vitamiinia.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Suositelu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:

D3-vitamiini  100 μg / 4000 IU 2000%*
RE A-vitamiini 151 μg 18%*
E-vitamiini 0,7 mg 5%*
EPA 35 mg
DHA 45 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Turskanmaksaöljy, kapseli: (gelatiini (nauta), glyseroli, vesi), kolekalsiferoli, E-vitamiini (alfatokoferoli)

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu: Suomi / Finland

Alkuperämaa: Ranska

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

Varasto loppu