Keto-Stack

89,90  saatavilla myös kestotilauksena alk. 76,90  / 4 viikkoa

Keto-Stack tuo sinulle markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ketoruokavalion tueksi.

2 x Puhdistamo Elektrolyyttijauhe  120g(maustamaton)
1 x Puhdistamo Kapryyliöljy 250ml
1 x Puhdistamo Kookosöljy 500ml
1 x Puhdistamo KETO Kollageeni + MCT 150g
1 x Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy 250ml
1 x Puhdas+ KETO Fiber kaurakuitu 200g
2 x Foodin Herkutella 250g

BONUS: Kaupan päälle Ketokamujen Ketosuklaakuorrutetut mansikat & hasselpähkinät (ovh. 9,90€)

Package includes

Tuote Kpl

Choose your package

Miksi Keto-Stack on tehty?

Nyt sinun ei tarvitse tilata erikseen näitä tuotteita eri toimijoilta vaan saat ne kätevästi kerralla verkkokaupastani parhaalla mahdollisella hinnalla. Voit tehdä kertatilauksen tai valita vielä edullisemman kestotilauksen ja saat uuden paketin jatkossa automaattisesti valitsemasi ajanjakson mukaan.

Ketoruokavalio tyypillisesti nostaa tarvetta nesteytykselle, suolalle ja elektrolyyteille. Kun nesteytys, mukaan lukien suolat / elektrolyytit on kunnossa, vähenee “ketoflunssan” tai muiden aloitusoireiden todennäköisyys.

Haasteeksi saattaa myös muodostua laadukkaiden rasvan lähteiden riittävyys. Suuri osa normaalin ruokavalion rasvoista saattaa olla erittäin prosessoitua laatua alunperinkin ja sitten niitä vielä käristetään ruoanlaiton yhteydessä. Koska ketoilussa syödään rasvaa tavallista enemmän, korostuu rasvojen laatu sekä monipuolisuus erittäin paljon.

Olen koonnut Keto-Stackiin Suomen parhaimmat ketorasvat. Käyttäessäsi näitä hyviä rasvan lähteitä osana ketoruokavaliotasi, mahdollisuutesi onnistua kasvaa!

Lisäsin Keto-Stackiin mukaan vatsaa hellivää kuitua, sillä monilla on haasteita varmistaa myös riittävä kuidun saanti.

Ketolla ollessasi saa myös herkutella, joten laitoin pakettiin mukaan myös aivan ehdottoman ketoherkun, Foodinin Herkutellan.

Keto-Stackin tarkoituksena on siis, ettei saat ketoilun  kannalta tärkeät ja toimivaksi testaamani tuotteet osaksi jokapäiväistä elämääsi helposti yhdestä paikasta – myös superkätevänä kestotilauksena.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

“Ellujauhe” on tullut viime vuosina osaksi useiden ketoilijoiden arkea. Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauhe tarjoaa parempaa nesteytystä, koska maukkaampaa vettä tulee juotua enemmän. Moni kokee elektrolyyttijauheella maustetun juomaveden myös imeytyvän paremmin.

Kun vähennämme hiilihydraattien määrää ruokavaliossa, saamme insuliinitasot vakiintumaan aiempaa alhaisemmalle tasolle. Tällöin munuaiset erittävät enemmän natriumia, jolloin suolan tarve tyypillisesti nousee. Natriumkloridi ei kuitenkaan ole kehon ainoa elektrolyytti, joten pelkän natriumin lisäämisen sijaan on yleensä parempi lisätä samalla muitakin “suoloja” eli elektrolyytteja, joista tärkeimpiä ovat kalium ja magnesium (sekä mahdollisesti bikarbonaatti).
Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauhe suunniteltiin alun perin ketoilijoiden tarpeisiin, joten sen huippusuosio myös muiden kuin ketoilijoiden keskuudessa tuli yllätyksenä. Näyttää siltä, useimmille tekisi hyvää saada lisää laadukasta suolaa yhdessä muiden elektrolyyttien ja paremman nesteytyksen kanssa. Erityisesti tämä koskee ketoilijoiden ohessa urheilijoita, sekä tietotyöläisiä. Toimiva nesteytys ja suolatasapaino on tärkeää myös ajattelussa.

Erityisesti suosittelemme Elektrolyyttijuomajauheen käyttöä “keto flunssan” eli ketoiluun siirtymisen aiheuttaman alkuväsymyksen ehkäisemiseen.

Kun keho menettää natriumia ketodieetilla, tämä johtaa myös kaliumin poistumiseen. Siksi natriumin lisääminen on tällaisessa tilanteessa samalla keino säästää kaliumia – ja siksi Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauheessa on jopa enemmän natriumia kuin kaliumia.

Suolan ja elektrolyyttien tarpeen lisäksi saattaa ketodieetti lisätä tarvetta nesteytykselle. Suolan ohella hiilihydraatti saa nesteen pysymään kehossa – ja ketolla voi kehosta poistua molempia. Elektrolyyttijuomajauhe ratkaisee siis samaan aikaan monta perustavanlaatuista ongelmaa.

Vielä yksi syy suolan tarpeelle ketodieetilla: ruokavalion muuttaminen saattaa olla aluksi haastavaa ruoansulatukselle. Ja mitä keho ehdottomasti tarvitsee mahahapon tuotantoon ja vahvan ruoansulatuksen varmistamiseen? Juurikin sitä suolaa, mitä kehosta saattaa poistua etenkin dieetin alussa.
Elektrolyyttijuomajauhe, ja muutenkin parempi nesteytys, auttaa kaiken lisäksi pitämään makeanhimoja ja muita ruokahimoja loitolla, jolloin ketoilusta tulee helpompaa.

Kapryylihappo tai “kapryyliöljy” on aiemmin ollut myynnissä lähinnä hiivalääkkeenä kapseleissa, ja esimerkiksi kookosöljy sisältää sitä luontaisesti. Kookosöljystä on opittu uuttamaan niin sanottuja “keskipitkiä rasvahappoja” ja näin on syntynyt monien terveysintoilijoiden suosima MCT-öljy, josta tuli viime vuosikymmenellä ilmiä biohakkeripiireissä, etenkin rasvakahvivillityksen myötä. MCT-öljyn suosion salaisuus on, että kun sen blendaa ihan vaahdoksi kuuman juoman pinnalle, se imeytyy hurjan helposti ilman että tarvitsee juurkaan edes ruoansulatusta käynnistellä, ja lisäksi keho pystyy käyttämään sen energiaksi paljon vähempien konversioprosessien kautta kuin juuri minkään muun energianlähteen. Se on siis nopeaa ja helppoa energiaa – joka ei silti edes heittele verensokeria! Lisäksi se saattaa parantaa aineenvaihduntaa ja osa on kokenut six-packin tulevan nätisti esiin MCT-öljyn käytön myötä. Runsaan hiilihydraatin syömisen myötä kehossa saattaa olla candidaa aina jonkin verran pitämässä sokerimääriä kurissa. Makeanhimo näkyy esim. kuivaveritesteissä lisääntyneinä hiivojen määränä, mikä voi osaltaan tehdä oloa vähän “pöhöttyneeksi”. MCT-öljyn tarkoitus on vaikuttaa toiseen suuntaan: vähentää makeanhimoa koska keho tunnistaa uudenlaisia tapoja saada helppoa energiaa – ja vieläpä tapoja, jotka tuhoavat hiivoja sen sijaan että ruokkisivat niitä kuten karkit ja sokerit.

MCT-öljyn ainesosista kapryyliöljy lienee kaikkein tehokkain kaikessa siinä mitä MCT-öljyltä toivotaan. Kapyyyliöljy saattaa auttaa kehoa ketoosiin, koska se tarjoaa rakennusainetta ketoaineille kuten beta-hydroxybutyraatille.
Kapryyliöljyä voi laittaa ruokalusikallisen tai pari smoothieen, herkulliseen 5AM Coffee -aamukahviin, ruoan sekaan tai salaatinkastikkeeksi, minkä myötä moni saattaa kokea parempaa jaksamista tai aivosumun vähentymistä työpäivässä.
MCT-öljyistä saa energiaa helposti ja nopeasti kuin hiilihydraateista parhaimmillaan, mutta ilman verensokeria heittelevää vaikutusta. Nykyään moni maratoonari tai triathlonisti on vaihtanut hiilihydraattipitoiset energiageelit MCT-öljypohjaisiin tuotteisiin helposti imeytyvän ja tasaisen energian takia.

MCT-öljy vai kapryyliöljy? Tyypillinen MCT-öljytuote koostuu kaprihapoksi ja kapryylihapoksi kutsutuista rasvoista. Niistä kaprihappo on 10 hiiliatomin mittainen molekyyli, ja kapryylihappo kahdeksan hiiliatomin mittaisena vähän lyhyempi. Yleisesti voisi sanoa, että mitä lyhempiä nämä tyydyttyneet rasvahapot ovat, sitä tehokkaampia vaikutuksia niillä on. Silti jokainen niistä on yksilö, ja kaikkien vaikutukset poikkeavat toisistaan. Siksi luonto on tarkoittanut ihmisen syömään monipuolisesti myös rasvoja. Onneksi luonnon rasvanlähteissä on aina monia eri rasvoja sekaisin, ja mitä laadukkaammasta ruoasta tai tuotteesta kyse, sitä ehjempänä ja kokonaisempana ne saa kehoon. Lisäksi voi käyttää lisänä tällaisia yhden ainesosan tuotteita, mikäli nykyruokavalio ei tarjoa tarpeeksi jotain olennaista, minkä lisäämisellä saadaan aikaan toivottuja vaikutuksia.

Kookosöljy on miellyttävä osa monien ketogeenista syömistä. Ketolla on tarkoitus syödä paljon rasvaa, joten mitkä ovat hyviä rasvanlähteitä? Useimmille kookosöljy sopii erinomaisesti, antaen energiaa työpäivään ja tehden monenlaista hyvää samalla.

Kookosöljystä kannattaa ymmärtää pari asiaa:

  • Se koostuu pääosin “tyydyttyneestä rasvasta”. Eli siitä “kovasta rasvasta”, mistä meitä usein varoitellaan.
  • Kovia rasvoja on monenlaisia, ja ne tyydyttyneet rasvat jotka on tutkimuksissa mahdollisesti yhdistetty joihinkin terveyshaasteisiin, ovat niin sanottuja pitkäketjuisia rasvahappoja. Niissä on tyypillisesti 14, 16 tai 18 hiiliatomia peräkkäin.
  • Kookosöljystä jopa yli puolet on 12 hiiliatomin mittaista lauriinihapoksi kutsuttua rasvaa. Toinen paikka, mihin luonto on laittanut paljon tätä lauriinihappoa, kookoksen hedelmälihan lisäksi, on äidinmaito. Se ei siis lähtökohtaisesti voi olla ihmiselle kovinkaan haitallista. Tällä lauriinihappo-rasvalla on monia tunnettuja terveyshyötyjä: se tuhoaa monia epätoivottuja viruksia, ja muitakin taudinaiheuttajia kuten bakteereja ja hiivoja. Vaikutus perustuu osittain lauriinihappoon itseensä, ja osittain monolauriiniin, jota muodostuu jonkin verran lauriinihaposta ruoansulatuksessa. Kuten yllämainittu kapryylihappo, myös kookosöljyn lauriinihappo auttaa kehoa muodostamaan aivoystävällisiä ketoneita, tosin hitaammin ja tasaisemmin kuin kapryyliöljy (jota kookosöljykin sisältää hieman).

Sekä lauriinihapon että MCT-öljyjen imeytyminen ja energiaksi muuttaminen on keholle paljon helpompi ja kevyempi prosessi kuin tavallisten “kovien rasvojen” raskaammat aineenvaihduntaprosessit. Mitä lyhempiä nämä tyydyttyneet rasvat (tai tieteellisesti sanottuna “rasvahapot”) ovat, sitä kevyempiä ne ovat keholle käsitellä, ja sitä mukavampia vaikutuksia niistä saatetaan saada esimerkiksi virusten, epätoivottujen bakteerien ja hiivojen kurissapitämiseen.

Toisaalta, mitä pidempiketjuisia nämä tyydyttyneet rasvat ovat, sitä paremmin ne yleensä kestävät kuumennusta. Kookosöljyn sisältämät rasvat eivät ole pisimmästä päästä, mutteivät lyhimmästäkään, joten ne kestävät kuumennusta ihan hyvin. En käristäisi kookosöljyä kauhean kuumalla, mutta muuten se toimii ruoanlaitossa, ainakin silloin kun maku sopii ruokaan.

Kookosöljy on niin tehokas ei-toivottuja pöpöjä vastaan, että moni käyttää sitä jopa deodoranttina: aamulla suihkun jälkeen voi olla kiva voidella kainaloihin ja muutenkin vartalolle kookosöljyä, joka pitää pitkin päivää kurissa hajuja tuottavia bakteereja. Mukaan voi lisätä eteerisiä öljyjä, joita voi tuoksutella ja testailla terveyskaupoissa kuten Ruohonjuurissa. Näin voi vaihtaa haitallisia hajukemikaaleja kasvien omiin terpeeneihin ja flavonoideihin, jotka tekevätkin samalla hyvää terveydelle.

Moni käyttää kookosta keittiön ja kylppärin lisäksi myös makuuhuoneessa. Se tuntuu todella hyvälle iholla.

Kookosöljy ei kuitenkaan ole niin tehokas mikrobien kurissapitäjä, etteikö se pilaantuisi huoneenlämmössä sen jälkeen kun sitä koskettelee sormilla tai käytetyillä lusikoilla. Kookosöljy kannattaa siis säilyttää kylmässä, tai koskettaa sitä vain puhtailla lusikoilla. Tai laittaa sekaan eteerisiä öljyjä, eli kookosta itseään voimakkaampia luonnon “säilöntäaineita”.

Jos kookosöljy on uusi tuttavuus, kannattaa aloittaa ruokalusikallisella päivässä. Tarkista, ettei kookosöljy haise homeiselle tai pilaantuneelle, koska hometoksiinit ovat toisinaan olleet yleinenkin ongelma ainakin halvemmissa kookosöljyissä. Mikäli kookosöljy tuoksuu raikkaalle, ja kehosi pitää siitä, voi määrää nostaa lopulta vaikka viiteen ruokalusikalliseen asti päivässä niin kauan kun maistuu ja tuntuu hyvälle. Silloin kun kookosöljy oli vain pienien terveyskauppojen erikoistuote, se maistui aina hyvälle. Kun markkina alkoi kasvaa rajusti yli kymmenen vuotta sitten, tuli mukaan enemmän laatuongelmia. Nykyään tilanne näyttäisi olevan pääosin hyvä, mutta silti kannattaa edelleen olla tarkkana. Joidenkin kookosöljypurkkien pohjan läpi saattaa näkyä jopa käristyneen tai muuten ihan eri väriseksi pilaantuneen öljyn merkkejä. Maku ja tuoksu ovat tärkeimmät kookosöljyn laatumittarit. Saatat huomata joskus yllättävän isoja eriä eri brändien välillä, ja myös saman brändin eri erien välillä.

Jos kookosöljy on jäänyt pitkäksi aikaa huoneenlämpöön ja siihen on tarttunut jotain sormista tai likaisista lusikoista, ja se on jo alkanut haisemaan jotain-muuta-kuin-tuoreelle ja raikkaalle… se kannattaa heittää menemään, ja ensi kerralla suojella se paremmin pilaannuttavilta mikrobeilta, tai säilyttää jääkaapissa.

Monet, joille kookosöljy sopii, ovat kokeneet kookosöljyn myötä kilojen karsiutumista, ruokahalun kohtuullistumista ja pitkäkestoisempaa energiaa työpäivän aikana. Ihan kaikille tämäkään ruoka ei sovi, ja todella harvinaisissa tapauksissa joku voi olla kookokselle jopa allerginen.

Puhdistamon kollageenijauheet ovat erityisen laadukkaita, minkä huomaa maussa, suutuntumassa ja fiiliksessä. Keto-kollageeni eroaa tavallisesta versiosta niin, että tässä tulee mukana myös ketoilijoiden suosima MCT-öljy sekä erinomainen Sunfiber-kuitu.

Mutta miten MCT-öljystä on saatu jauhetta? Usein öljy “sidotaan” jauheeksi esimerkiksi maltodekstriinilla, mikä saattaa maistua oudolle, eikä ole ehkä parasta ravintoa ainakaan ketoilijalle. Puhdistamo käyttää mct-öljyn sidosaineena akaasiakuitua, josta tulee mukavampi maku, suutuntuma ja vaikutus.
Sekä akaasiakuitu että Sunfiber ovat erinomaista ruokaa suoliston bifidobakteereille ja muille toivotuille organismeille, jotka vaikuttavat edullisesti ketoilijan ruoansulatukseen. Jos tätä tuotetta käyttää ohjeenmukaisen viiden gramman sijaan jopa viidentoista gramman päiväannoksia, saa siitä jo niin hyvät annokset mct-öljyä ja kuitujakin, ettei muuta kuitu- tai mct-lisää ketoilijana ehkä tarvitsisikaan. Testaa, onko tämä tuote juuri sinulle se “kaikki samassa -paketti” mitä olet etsinyt!

Käytä tätä antamaan ihanaa kermaisuutta aamukahviin, tai kivaa koostumusta rasvaiseen avokadosmoothieen.

Kollageeni voi tarjota raaka-ainetta kaikelle, missä tarvitaan kollageenia – eli kaikki kudokset, iho, limakalvot, ja myös ruansulatuskanavan ehjä pinta. Lisäksi Keto kollageenin sisältämien kuitujen ruokkimat bifidobakteerit ja “firmikuutit” tuottavat butyraattia, joka toimii energianlähteenä niille soluille, jotka muodostavat vahvan suolenseinämän. Vahva soluseinämä taas tukee koko ruoansulatuskanavan hyvinvointia ja auttaa vähentämään tulehdusta koko kehossa.
Erityisesti firmicutes-lajiin kuuluvat Roseburia spp., Faecalibacterium prausnitzii sekä Eubacterium rectale muuttavat kuituja butyraatiksi.

Jotkut voivat harjoittaa tiukkaa ketoilua ja äärimmäisen epätulehduksellista ruokavaliota jopa ilman kuitua (ainankin niin sanotuissa Carnivore-piireissä), mutta vähänkin sallivamman ruokavalion kanssa voi kuiduista, ja niistä muodostuvan butyraatin ansiosta vahvistuvasta suolenseinämästä, olla paljon hyötyä.

Keto Kollageenin Sunfiber saattaa hieman parantaa kollageenin imeytymistä, ja auttaa putsaamaan imeytymätöntä proteiimia pois suolistosta, sen sijaan että imeytymätön proteiini jäisi turhaan mätänemään ruoansulatuskanavaan.

Oliiviöljyllä on pitkä käyttöhistoria ruokaöljynä – ja myös nykyinen ravitsemustiede uskoo sen terveyshyötyihin. Kuitenkaan kaikki oliiviöljyt eivät ole samanarvoisia. Jos ostaa marketin halvinta öliiviöljyä, ei välttämättä edes saa oliiviöljyä! Oliiviöljyn väärentäminen on kansainvälinen jättibisnes. Ollakseen todella terveellistä, oliiviöljyn tulee olla extra virgin -laatuista eli kylmäpuristettua – ja lisäksi luotettavasta lähteestä. Puhdistamon oliiviöljy tulee Kreetan saarelta, ja sen valmistaja mittaa öljystään jopa traktorin pakokaasujäämät ja optimoi tuotantoprosessejaan mittausten mukaan. Muovijäämiin kiinnitetään erityistä huomiota, ja muovikosketus kaikissa prosessin vaiheissa minimoidaan.

Kaikkien öljyjen ja rasvojen laatua tuhoaa happi, lämpö, valo ja aika. Puhdistamon oliiviöljyn valmistaja pyrkii minimoimaan aikaa ja poistamaan happea, lämpöä ja valoa koko tuotantoprosessissa, ja lopuksi öljy pakataan tietenkin tummiin lasipulloihin, joiden tyhjäksi jäävä yläosa täytetään typellä, tavallista happea sisältävän ilman sijaan. Oliivit tuodaan 8-asteisilla jääkaappirekoilla tuotantolaitokseen. Sen lisäksi että kaikki tämä säilyttää öljyn tärkeät rasvat ehjempinä ja tuoreempina, myös superterveelliset ainesosat kuten oleuropeiini ja hydroksytyrosoli säilyvät näin paremmin.

Tällä Kreetalaisella tehtaalla tehdään monta muutakin asiaa kauniisti: yli jäävät oliivinlehdet palautetaan lannoitteeksi ja eläinten rehuksi. Kattolamput eivät olekaan lamppuja, vaan Solar Cube -aurinkovalaisimia. Sähkö tulee oman katon aurinkokennoista. Koko operaatio sitoo hiiltä eli kasvattaa viljavan pintamaan määrää. Laitteiden pesuvesi päätyy oliivipuiden kasteluvedeksi.
Tuholaistorjunnasta vastaavat rikkaruohot, joiden annetaan rehottaa mahdollisimman pitkälle kasvukauteen. Rikkaassa eli rikkaruohojenkin rikastamassa ekosysteemissä ei yksittäinen hyönteinen pääse riehaantumaan tuholaiseksi asti.

Tämä öljy on polyfenolipitoisuudeltaan ja makuprofiililtaan yksi marketin voimakkaimpia, muttei välttämättä kaikkein voimakkain. Hinta suhteessa laatuun ja tehoon on tässä ainakin kunnossa. Jos haluat vielä selvästi parempaa oliiviöljyä, sitä on mahdollista saada ainakin erikoiskaupoista tai suoraan tiloilta, mutta silloin hinta pomppaa helposti moninkertaiseksi, ja saatavilla saattaa olla vain pieniä eriä. Suuremman mittakaavan öljyistä, joiden tuotantomäärä kestää luotettavasti laajankin markettijakelun, saattaa tämä olla yksi parhaista maailmassa.

Puhdas+ Kaurakuidun tarkoitus on tarjota taatustu keto-ystävällinen kuitu, joka varmistaa että raskaampikin rasvapitoinen ruoka kulkee riittävällä vauhdilla ruoansulatuskanavan läpi. Kaurakuitu on lähes kokonaan liukenematonta kuitua, mikä tarkoittaa ettei keho pysty käyttämään sitä hiilihydraattina edes pieniä määriä.
Kaurakuitua voi käyttää leivonnassa ja ruoan valmistuksessa jauhon korvaajana. Sen maku on varsin neutraali tai helppo, ja yllättävän lähellä vehnäjauhoa.

Kaurakuitu tehdään kaurajyvän kuoresta, joten siihen ei tule tärkkelystä tai muuta hiilihydraattia jyvän sisältä.

Puhdas+ kaurakuitu sisältää lisäksi oliivinhedelmäuutetta, jossa on runsaasti vahvoja antioksidantteja kuten hydroksytyrosolia. Näiden oliiviöljyn polyfenolien tarkoitus on suojata ketoilijan syömiä rasvoja hapettumiselta vielä ruoansulatuksen jälkeenkin, myös veressä ja kehon sisällä. Plussaa PuhdasPlussalle myös siitä, että nämä oliiviöljyn antioksidantit on todella uutettu oliivin hedelmästä eikä ylijääneistä lehdistä.
Kokeile kaurakuitua ketoystävällisenä jauhon korvaajana tai aamusmoothiessa, ja kerro mitä tykkäsit!

Ketoilu ei saa olla pelkkää kituuttamista… Ketoilu voi olla herkuttelua ja sisältää suorastaan syntisen hyviä aterioita, ihanaa rasvaa ja suolaa säästelemättä… kuitenkin näiden herkullisten ketoaterioiden valmistaminen vaatii usein vaivaa ja aikaa. Siksi halusimme sisällyttää pakettiin myös yhden valmiin makuelämyksen, kaikille jotka ovat jääneet kaipaamaan nutellaa ja muita ihania suklaaherkkuja entisestä elämästä. Foodin Herkutella on hyvä esimerkki niin sanotusta “Clean Keto” -tuotteesta.

Maailman markkinat ovat keto-trendin myötä pullollaan toinen toistaan keinotekoisempia keto-tuotteita, jotka eivät ehkä tee kovin hyvää terveydelle vaikka ne olisivatkin “ketoa”. Foodin Herkutella (Sokeriton versio) on sen sijaan rakennettu syötävän hyvistä raaka-aineista kuten luomu hasselpähkinä, kaakaovoi ja kookosmanna.

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe, maustamaton 120 g

Suositelu vuorokausiannos: Yksi mittalusikka (5 g) 1 – 4 kertaa vuorokaudessa veteen sekoitettuna.

Yksi annos sisältää:

Natrium 390 mg
Kalium 235 mg (11%*)
Magnesium 52 mg (14%*)
Bikarbonaatti 99 mg
C-vitamiini 80 mg (100%*)
OptiMSM 1350 mg
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), glysiini, Guerande-merisuola, kaliumbitartaatti, magnesiummalaatti, kaliumbikarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaatti

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Valmistettu: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

 

Puhdistamo Kapryyliöljy 250ml

RAVINTOARVO per 100G

Energia: 900 kcal / 3760 kJ
Rasva: 100 g
– josta tyydyttynyttä 100 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g
Ainesosat: Fraktioitu kookosöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Alkuperämaa: Kaakkois-Aasia

 

Puhdistamo Kookosöljy 500ml

RAVINTOARVO per 100ml

Energia: 900 kcal / 3702 kJ
Rasva: 100 g
– josta tyydyttynyttä: 90,4 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0,1 g
Suola:0,03 g

Ainesosat: Kylmäpuristettu luomu kookosöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Kookosöljyn saa parhaiten juoksevaksi, kun purkin laittaa lämpimään vesihauteeseen ja se palautuu takaisin kiinteään muotoon alle 25 asteen lämpötilassa. Tuote pysyy täysin käyttökelpoisena, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Alkuperämaa: Filippiinit ja Sri Lanka

 

Puhdistamo Keto kollageeni + MCT, 150g

RAVINTOARVO per 100g

Energia: 415 kcal / 1083,7 kJ
Rasva: 21,9 g
– josta tyydyttynyttä: 21,9 g
Hiilihydraatit: 1,1 g
– josta sokereita: 0 g
Ravintokuitu: 12,8 g
Proteiini: 60,7 g
Suola: 1,3 g

Suositeltu vuorokausiannos: 1 rkl (5g).
Vuorokausiannos sisältää:

Proteiini: 3,04 g *
MCT-jauhe : 1,4 g *
Ravintokuitua: 0,64 g *
* ei vertailuarvoa

Ainesosat: Bodybalance ® -kollageenipeptidi, MCT-jauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu (Sunfiber ®)

Säilytysohje: Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna

Valmistettu: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Puhdistamo Oliiviöljy 250ml

RAVINTOARVO per 100ml

Energia: 3404 kJ / 828 kcal
Rasva: 92 g
– josta tyydyttynyttä: 13 g
– josta kertatyydyttymättömät rasvat: 73 g
– josta monityydyttymättömät rasvat: 6 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g
Ainesosat: Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Alkuperämaa: Kreikka

Puhdas+ KETO Fiber kaurakuitu, 200g

RAVINTOSISÄLTÖ per 1-2 rkl

Kuitua: 3,3-6,6 g
Hydroksityrosoli:  5-10 mg

ANNOSTUS: 1-2 rkl vuorokaudessa. Herkkävatsaisen kannattaa aloittaa ottamalla 0,5 rkl / vrk. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. AINESOSAT: kaurakuitu, oliivinhedelmäuute. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

 

Foodin Herkutella, sokeroimaton 230g

RAVINTOSISÄLTÖ per 100g
Energia 2 410,97 kJ/ 576,79 kcal
Rasva: 55,66g
-josta tyydyttyneet: 9,69g
Hiilihydraatit: 5,29g
-joista sokereita: 3,17g
Ravintokuitu: 9,22g
Proteiini: 13,68g
Suola: 0,18g

SISÄLTÖ
HASSELPÄHKINÄ* (32,5%), kaakaovoi*, erytritoli*, kookosmaitojauhe*, kaakaojauhe*, kookosmanna* (kookoksesta*), hydrolysoitu nautakollageenipeptidi (8%), MCT-öljy (kookoksesta), auringonkukkalesitiini, merisuola
*=Luomu

Kun teet kestotilauksen, niin sinulta veloitetaan tuotteen hinta automaattisesti valitun syklin mukaisesti (vähän kuin Netflix tai Spotify). Kun veloitus on onnistunut, niin tuotteet toimitetaan sinulle samaan paikkaan kuin minkä valitsit tilausta tehdessäsi.

Voit milloin tahansa keskeyttää tilauksen omassa tilissäsi. Jos sinulla ei ole tiliä ostohetkellä, niin se luodaan sinulle automaattisesti.

Jos sinulla on jo tili verkkokaupassamme, niin kannattaa kirjautua sisään ennen tilaamista Kestotilauksia ei voi tehdä ilman sisäänkirjautumista. Se johtuu ihan puhtaasti siitä, että vain kirjautumalla sisään voit hallita tilaustasi.

Tuotteet toimitetaan, kuten mistä tahansa verkkokaupasta. Meillä on käytössä seuraavat toimitustavat:

  • Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin kotiinkuljetus