Keto-Stack Light B

41,75  39,90  saatavilla myös kestotilauksena alk.41,75  35,90  / 4 viikkoa

Keto-Stack Light on karsitumpi versio suositusta Keto-Stack by Tomi Kokko -paketista.

1 x Puhdistamo Kapryyliöljy 250ml
1 x Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy 250ml
1 x Puhdas+ KETO Fiber kaurakuitu 200g
2 x Foodin Herkutella 250g

Tuote Kpl

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Kapryylihappo tai “kapryyliöljy” on aiemmin ollut myynnissä lähinnä hiivalääkkeenä kapseleissa, ja esimerkiksi kookosöljy sisältää sitä luontaisesti. Kookosöljystä on opittu uuttamaan niin sanottuja “keskipitkiä rasvahappoja” ja näin on syntynyt monien terveysintoilijoiden suosima MCT-öljy, josta tuli viime vuosikymmenellä ilmiä biohakkeripiireissä, etenkin rasvakahvivillityksen myötä. MCT-öljyn suosion salaisuus on, että kun sen blendaa ihan vaahdoksi kuuman juoman pinnalle, se imeytyy hurjan helposti ilman että tarvitsee juurkaan edes ruoansulatusta käynnistellä, ja lisäksi keho pystyy käyttämään sen energiaksi paljon vähempien konversioprosessien kautta kuin juuri minkään muun energianlähteen. Se on siis nopeaa ja helppoa energiaa – joka ei silti edes heittele verensokeria! Lisäksi se saattaa parantaa aineenvaihduntaa ja osa on kokenut six-packin tulevan nätisti esiin MCT-öljyn käytön myötä. Runsaan hiilihydraatin syömisen myötä kehossa saattaa olla candidaa aina jonkin verran pitämässä sokerimääriä kurissa. Makeanhimo näkyy esim. kuivaveritesteissä lisääntyneinä hiivojen määränä, mikä voi osaltaan tehdä oloa vähän “pöhöttyneeksi”. MCT-öljyn tarkoitus on vaikuttaa toiseen suuntaan: vähentää makeanhimoa koska keho tunnistaa uudenlaisia tapoja saada helppoa energiaa – ja vieläpä tapoja, jotka tuhoavat hiivoja sen sijaan että ruokkisivat niitä kuten karkit ja sokerit.

MCT-öljyn ainesosista kapryyliöljy lienee kaikkein tehokkain kaikessa siinä mitä MCT-öljyltä toivotaan. Kapyyyliöljy saattaa auttaa kehoa ketoosiin, koska se tarjoaa rakennusainetta ketoaineille kuten beta-hydroxybutyraatille.
Kapryyliöljyä voi laittaa ruokalusikallisen tai pari smoothieen, herkulliseen 5AM Coffee -aamukahviin, ruoan sekaan tai salaatinkastikkeeksi, minkä myötä moni saattaa kokea parempaa jaksamista tai aivosumun vähentymistä työpäivässä.
MCT-öljyistä saa energiaa helposti ja nopeasti kuin hiilihydraateista parhaimmillaan, mutta ilman verensokeria heittelevää vaikutusta. Nykyään moni maratoonari tai triathlonisti on vaihtanut hiilihydraattipitoiset energiageelit MCT-öljypohjaisiin tuotteisiin helposti imeytyvän ja tasaisen energian takia.

MCT-öljy vai kapryyliöljy? Tyypillinen MCT-öljytuote koostuu kaprihapoksi ja kapryylihapoksi kutsutuista rasvoista. Niistä kaprihappo on 10 hiiliatomin mittainen molekyyli, ja kapryylihappo kahdeksan hiiliatomin mittaisena vähän lyhyempi. Yleisesti voisi sanoa, että mitä lyhempiä nämä tyydyttyneet rasvahapot ovat, sitä tehokkaampia vaikutuksia niillä on. Silti jokainen niistä on yksilö, ja kaikkien vaikutukset poikkeavat toisistaan. Siksi luonto on tarkoittanut ihmisen syömään monipuolisesti myös rasvoja. Onneksi luonnon rasvanlähteissä on aina monia eri rasvoja sekaisin, ja mitä laadukkaammasta ruoasta tai tuotteesta kyse, sitä ehjempänä ja kokonaisempana ne saa kehoon. Lisäksi voi käyttää lisänä tällaisia yhden ainesosan tuotteita, mikäli nykyruokavalio ei tarjoa tarpeeksi jotain olennaista, minkä lisäämisellä saadaan aikaan toivottuja vaikutuksia.

Oliiviöljyllä on pitkä käyttöhistoria ruokaöljynä – ja myös nykyinen ravitsemustiede uskoo sen terveyshyötyihin. Kuitenkaan kaikki oliiviöljyt eivät ole samanarvoisia. Jos ostaa marketin halvinta öliiviöljyä, ei välttämättä edes saa oliiviöljyä! Oliiviöljyn väärentäminen on kansainvälinen jättibisnes. Ollakseen todella terveellistä, oliiviöljyn tulee olla extra virgin -laatuista eli kylmäpuristettua – ja lisäksi luotettavasta lähteestä. Puhdistamon oliiviöljy tulee Kreetan saarelta, ja sen valmistaja mittaa öljystään jopa traktorin pakokaasujäämät ja optimoi tuotantoprosessejaan mittausten mukaan. Muovijäämiin kiinnitetään erityistä huomiota, ja muovikosketus kaikissa prosessin vaiheissa minimoidaan.

Kaikkien öljyjen ja rasvojen laatua tuhoaa happi, lämpö, valo ja aika. Puhdistamon oliiviöljyn valmistaja pyrkii minimoimaan aikaa ja poistamaan happea, lämpöä ja valoa koko tuotantoprosessissa, ja lopuksi öljy pakataan tietenkin tummiin lasipulloihin, joiden tyhjäksi jäävä yläosa täytetään typellä, tavallista happea sisältävän ilman sijaan. Oliivit tuodaan 8-asteisilla jääkaappirekoilla tuotantolaitokseen. Sen lisäksi että kaikki tämä säilyttää öljyn tärkeät rasvat ehjempinä ja tuoreempina, myös superterveelliset ainesosat kuten oleuropeiini ja hydroksytyrosoli säilyvät näin paremmin.

Tällä Kreetalaisella tehtaalla tehdään monta muutakin asiaa kauniisti: yli jäävät oliivinlehdet palautetaan lannoitteeksi ja eläinten rehuksi. Kattolamput eivät olekaan lamppuja, vaan Solar Cube -aurinkovalaisimia. Sähkö tulee oman katon aurinkokennoista. Koko operaatio sitoo hiiltä eli kasvattaa viljavan pintamaan määrää. Laitteiden pesuvesi päätyy oliivipuiden kasteluvedeksi.
Tuholaistorjunnasta vastaavat rikkaruohot, joiden annetaan rehottaa mahdollisimman pitkälle kasvukauteen. Rikkaassa eli rikkaruohojenkin rikastamassa ekosysteemissä ei yksittäinen hyönteinen pääse riehaantumaan tuholaiseksi asti.

Tämä öljy on polyfenolipitoisuudeltaan ja makuprofiililtaan yksi marketin voimakkaimpia, muttei välttämättä kaikkein voimakkain. Hinta suhteessa laatuun ja tehoon on tässä ainakin kunnossa. Jos haluat vielä selvästi parempaa oliiviöljyä, sitä on mahdollista saada ainakin erikoiskaupoista tai suoraan tiloilta, mutta silloin hinta pomppaa helposti moninkertaiseksi, ja saatavilla saattaa olla vain pieniä eriä. Suuremman mittakaavan öljyistä, joiden tuotantomäärä kestää luotettavasti laajankin markettijakelun, saattaa tämä olla yksi parhaista maailmassa.

Puhdas+ Kaurakuidun tarkoitus on tarjota taatustu keto-ystävällinen kuitu, joka varmistaa että raskaampikin rasvapitoinen ruoka kulkee riittävällä vauhdilla ruoansulatuskanavan läpi. Kaurakuitu on lähes kokonaan liukenematonta kuitua, mikä tarkoittaa ettei keho pysty käyttämään sitä hiilihydraattina edes pieniä määriä.
Kaurakuitua voi käyttää leivonnassa ja ruoan valmistuksessa jauhon korvaajana. Sen maku on varsin neutraali tai helppo, ja yllättävän lähellä vehnäjauhoa.

Kaurakuitu tehdään kaurajyvän kuoresta, joten siihen ei tule tärkkelystä tai muuta hiilihydraattia jyvän sisältä.

Puhdas+ kaurakuitu sisältää lisäksi oliivinhedelmäuutetta, jossa on runsaasti vahvoja antioksidantteja kuten hydroksytyrosolia. Näiden oliiviöljyn polyfenolien tarkoitus on suojata ketoilijan syömiä rasvoja hapettumiselta vielä ruoansulatuksen jälkeenkin, myös veressä ja kehon sisällä. Plussaa PuhdasPlussalle myös siitä, että nämä oliiviöljyn antioksidantit on todella uutettu oliivin hedelmästä eikä ylijääneistä lehdistä.
Kokeile kaurakuitua ketoystävällisenä jauhon korvaajana tai aamusmoothiessa, ja kerro mitä tykkäsit!

Ketoilu ei saa olla pelkkää kituuttamista… Ketoilu voi olla herkuttelua ja sisältää suorastaan syntisen hyviä aterioita, ihanaa rasvaa ja suolaa säästelemättä… kuitenkin näiden herkullisten ketoaterioiden valmistaminen vaatii usein vaivaa ja aikaa. Siksi halusimme sisällyttää pakettiin myös yhden valmiin makuelämyksen, kaikille jotka ovat jääneet kaipaamaan nutellaa ja muita ihania suklaaherkkuja entisestä elämästä. Foodin Herkutella on hyvä esimerkki niin sanotusta “Clean Keto” -tuotteesta.

Maailman markkinat ovat keto-trendin myötä pullollaan toinen toistaan keinotekoisempia keto-tuotteita, jotka eivät ehkä tee kovin hyvää terveydelle vaikka ne olisivatkin “ketoa”. Foodin Herkutella (Sokeriton versio) on sen sijaan rakennettu syötävän hyvistä raaka-aineista kuten luomu hasselpähkinä, kaakaovoi ja kookosmanna.

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe, maustamaton 120 g

Suositelu vuorokausiannos: Yksi mittalusikka (5 g) 1 – 4 kertaa vuorokaudessa veteen sekoitettuna.

Yksi annos sisältää:

Natrium 390 mg
Kalium 235 mg (11%*)
Magnesium 52 mg (14%*)
Bikarbonaatti 99 mg
C-vitamiini 80 mg (100%*)
OptiMSM 1350 mg
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), glysiini, Guerande-merisuola, kaliumbitartaatti, magnesiummalaatti, kaliumbikarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaatti

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Valmistettu: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

 

Puhdistamo Kapryyliöljy 250ml

RAVINTOARVO per 100G

Energia: 900 kcal / 3760 kJ
Rasva: 100 g
– josta tyydyttynyttä 100 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g
Ainesosat: Fraktioitu kookosöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Alkuperämaa: Kaakkois-Aasia

 

Puhdistamo Kookosöljy 500ml

RAVINTOARVO per 100ml

Energia: 900 kcal / 3702 kJ
Rasva: 100 g
– josta tyydyttynyttä: 90,4 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0,1 g
Suola:0,03 g

Ainesosat: Kylmäpuristettu luomu kookosöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Kookosöljyn saa parhaiten juoksevaksi, kun purkin laittaa lämpimään vesihauteeseen ja se palautuu takaisin kiinteään muotoon alle 25 asteen lämpötilassa. Tuote pysyy täysin käyttökelpoisena, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Alkuperämaa: Filippiinit ja Sri Lanka

 

Puhdistamo Keto kollageeni + MCT, 150g

RAVINTOARVO per 100g

Energia: 415 kcal / 1083,7 kJ
Rasva: 21,9 g
– josta tyydyttynyttä: 21,9 g
Hiilihydraatit: 1,1 g
– josta sokereita: 0 g
Ravintokuitu: 12,8 g
Proteiini: 60,7 g
Suola: 1,3 g

Suositeltu vuorokausiannos: 1 rkl (5g).
Vuorokausiannos sisältää:

Proteiini: 3,04 g *
MCT-jauhe : 1,4 g *
Ravintokuitua: 0,64 g *
* ei vertailuarvoa

Ainesosat: Bodybalance ® -kollageenipeptidi, MCT-jauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu (Sunfiber ®)

Säilytysohje: Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna

Valmistettu: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Puhdistamo Oliiviöljy 250ml

RAVINTOARVO per 100ml

Energia: 3404 kJ / 828 kcal
Rasva: 92 g
– josta tyydyttynyttä: 13 g
– josta kertatyydyttymättömät rasvat: 73 g
– josta monityydyttymättömät rasvat: 6 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g
Ainesosat: Kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Alkuperämaa: Kreikka

Puhdas+ KETO Fiber kaurakuitu, 200g

RAVINTOSISÄLTÖ per 1-2 rkl

Kuitua: 3,3-6,6 g
Hydroksityrosoli:  5-10 mg

ANNOSTUS: 1-2 rkl vuorokaudessa. Herkkävatsaisen kannattaa aloittaa ottamalla 0,5 rkl / vrk. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. AINESOSAT: kaurakuitu, oliivinhedelmäuute. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

 

Foodin Herkutella, sokeroimaton 230g

RAVINTOSISÄLTÖ per 100g
Energia 2 410,97 kJ/ 576,79 kcal
Rasva: 55,66g
-josta tyydyttyneet: 9,69g
Hiilihydraatit: 5,29g
-joista sokereita: 3,17g
Ravintokuitu: 9,22g
Proteiini: 13,68g
Suola: 0,18g

SISÄLTÖ
HASSELPÄHKINÄ* (32,5%), kaakaovoi*, erytritoli*, kookosmaitojauhe*, kaakaojauhe*, kookosmanna* (kookoksesta*), hydrolysoitu nautakollageenipeptidi (8%), MCT-öljy (kookoksesta), auringonkukkalesitiini, merisuola
*=Luomu

Kun teet kestotilauksen, niin sinulta veloitetaan tuotteen hinta automaattisesti valitun syklin mukaisesti (vähän kuin Netflix tai Spotify). Kun veloitus on onnistunut, niin tuotteet toimitetaan sinulle samaan paikkaan kuin minkä valitsit tilausta tehdessäsi.

Voit milloin tahansa keskeyttää tilauksen omassa tilissäsi. Jos sinulla ei ole tiliä ostohetkellä, niin se luodaan sinulle automaattisesti.

Jos sinulla on jo tili verkkokaupassamme, niin kannattaa kirjautua sisään ennen tilaamista Kestotilauksia ei voi tehdä ilman sisäänkirjautumista. Se johtuu ihan puhtaasti siitä, että vain kirjautumalla sisään voit hallita tilaustasi.

Tuotteet toimitetaan, kuten mistä tahansa verkkokaupasta. Meillä on käytössä seuraavat toimitustavat:

  • Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin pakettiautomaatit ja noutopisteet
  • Postin kotiinkuljetus

41,75  39,90  saatavilla myös kestotilauksena alk.41,75  35,90  / 4 viikkoa
Tuote Kpl