Four Sigmatic Instant Chaga 60g (20 pss)

28,95 

Four Sigmaticin Instant Chaga eli pakuri on tuplauutettua pakurijauhetta kätevissä annospusseissa. Tuotteeseen on lisätty myös Siperian ginsengia (Eleuthero), luonnollista C-vitamiinia (ruusunmarjaa)

Varasto loppu

Chaga eli pakuri on lääkinnällinen sieni, joka kasvaa etenkin koivupuissa. Se sisältää sellaisia beta-glukaaneja jotka ovat erityisen tehokkaita tasapainottamaan ja säätelemään immuunisysteemiä.

Pakuri sisältää supervoimakkaita antioksidantteja, sekä lukuisia ainesosia (kuten triterpenoideja) jotka tappavat taudinaiheuttajia. Pakurihan itse iskee elävään organismiin, jossa se joutuu puolustautumaan muita samaan haavaan iskeviä opportunistisia organismeja vastaan, ja hoitaa homman yleensä kunnialla kotiin.

Pakuria voi juoda päivittäin ja se saattaa tehdä hyvää vatsan ja ruoansulatuskanavan hyvinvoinnille.

Monet pakurin hyödyllisistä ainesosista eivät olen sen itse tuottamia, vaan tulevat suoraan koivusta. Koivu on ollut, siinä kasvavan lääkinnällisen sienen lisäksi, vuosisatojen ajan perinteinen immuniteetin vahvistaja, erityisesti Siperiassa.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Ainesosat: Pakuriuute* (chaga), Siperian ginseng -uute*, ruusunmarjauute*, rantaminttu-uute*.

*= Luomu

Instant Chaga on pakattu helppokäyttöisiin yksittäispusseihin – paketti sisältää 20 pussia.

Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.

Varasto loppu