Foodin Aamu-jauhesekoitus, 100g

10,36 

Foodinin Aamu-jauhesekoitus sisältää 10 tarkoin valittua raaka-ainetta täyden kympin aamuun.

Kunnon yöunien ja muutamien tuntien paaston jälkeen suurin osa ihmisistä aloittaa päivänsä aamiaisella. Ennen ruokailua, kahvia tai teetä elimistö on hyvä startata kunnon nesteytyksellä. Aamu -jauhesekoituksen kehittämisen taustalla on juuri aamun ensimmäinen vesilasillinen.

Varasto loppu

Foodin aamuvedessä on laitettu valmiiksi samaan tuotteeseen sellaisia ainesosia, joita asiantuntija tai alan harrastaja saattaisi sotkea omassa keittiössään aamujuoman sekaan.

Sitruuna, suola, MSM ja C-vitamiini on aina takuuvarma yhdistelmä aamun aloitukseen, ja siihen sopii myös viherjauhe sekä muutkin tämän juomajauheen ainesosat erinomaisesti.

Glutamiini aamulla tyhjään mahaan auttaa vahvistamaan ruoansulatuskanavan limakalvoja, jos vaikka edellisenä päivänä olisi tullut syötyä jotain haastavaa, tai jos stressi meinaisi koetella limakalvojen kestävyyttä.

Tyrosiini-aminohappo – etenkin aamulla kun se ei vielä kilpaile imeytymisestä kovinkaan monien muiden aminohappojen kanssa – piristää mieltä ja toimii rakennusaineena päivän edesottamuksissa tarvittavalle dopamiinille.

Magnesiumia on hyvä saada illan lisäksi aamulla, joten Aamu-jauhe sisältää kaikkein piristävintä magnesiuminmuotoa, magnesiummalaattia.

Kaikki tämä auttaa myös immuniteettia toimimaan terveemmin, koska kaiken perusta on hyvä nesteytys ja hyvin toimiva keho, joka parhaassa tapauksessa ei tarvitse aamuun edes stimulantteja.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Suositeltu vuorokausiannos: 1–2tl (2,5–5,0g) päivässä

Vuorokausiannos sisältää:
Magnesium 182-364 mg | 48%*-96%*
C-vitamiini 227-454 mg| 284%*-568%*
Kalium 91-182 mg | 4,5%*-182%*
L-glutamiini 352-704 mg
L-tyrosiini 227-454 mg
Natrium 35,67-71,34 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Sitruunamehujauhe, vehnänorasmehujauhe, L-glutamiini , OptiMSM, natriumaskorbaatti (C-vitamiini), L-tyrosiini, magnesiummalaatti, kaliumglukonaatti, merisuola, B. Coagulans.

Valmistusmaa: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Varasto loppu