Elektrolyyttijauhe maustamaton – 120 g

10,36 

Puhdistamon elektrolyyttijauhe on helppokäyttöinen tehonesteyttäjä. Se on täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi.

Sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guerande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä (OptiMSM).

Tässä tuotteessa on 0 grammaa sokereita.

Varasto loppu

“Ellujauhe” on tullut viime vuosina osaksi ihmisten arkea (erityisesti paljon liikkuvien sekä ketoilijoiden arkea)

Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauhe tarjoaa parempaa nesteytystä, koska maukkaampaa vettä tulee juotua enemmän. Moni kokee elektrolyyttijauheella maustetun juomaveden myös imeytyvän paremmin.

Kun vähennämme hiilihydraattien määrää ruokavaliossa, saamme insuliinitasot vakiintumaan aiempaa alhaisemmalle tasolle. Tällöin munuaiset erittävät enemmän natriumia, jolloin suolan tarve tyypillisesti nousee. Natriumkloridi ei kuitenkaan ole kehon ainoa elektrolyytti, joten pelkän natriumin lisäämisen sijaan on yleensä parempi lisätä samalla muitakin “suoloja” eli elektrolyytteja, joista tärkeimpiä ovat kalium ja magnesium (sekä mahdollisesti bikarbonaatti).
Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauhe suunniteltiin alun perin ketoilijoiden tarpeisiin, joten sen huippusuosio myös muiden kuin ketoilijoiden keskuudessa tuli yllätyksenä. Näyttää siltä, useimmille tekisi hyvää saada lisää laadukasta suolaa yhdessä muiden elektrolyyttien ja paremman nesteytyksen kanssa. Erityisesti tämä koskee ketoilijoiden ohessa urheilijoita, sekä tietotyöläisiä. Toimiva nesteytys ja suolatasapaino on tärkeää myös ajattelussa.

Erityisesti suosittelemme Elektrolyyttijuomajauheen käyttöä “keto flunssan” eli ketoiluun siirtymisen aiheuttaman alkuväsymyksen ehkäisemiseen.

Kun keho menettää natriumia ketodieetilla, tämä johtaa myös kaliumin poistumiseen. Siksi natriumin lisääminen on tällaisessa tilanteessa samalla keino säästää kaliumia – ja siksi Puhdistamon Elektrolyyttijuomajauheessa on jopa enemmän natriumia kuin kaliumia.

Suolan ja elektrolyyttien tarpeen lisäksi saattaa ketodieetti lisätä tarvetta nesteytykselle. Suolan ohella hiilihydraatti saa nesteen pysymään kehossa – ja ketolla voi kehosta poistua molempia. Elektrolyyttijuomajauhe ratkaisee siis samaan aikaan monta perustavanlaatuista ongelmaa.

Vielä yksi syy suolan tarpeelle ketodieetilla: ruokavalion muuttaminen saattaa olla aluksi haastavaa ruoansulatukselle. Ja mitä keho ehdottomasti tarvitsee mahahapon tuotantoon ja vahvan ruoansulatuksen varmistamiseen? Juurikin sitä suolaa, mitä kehosta saattaa poistua etenkin dieetin alussa.

Elektrolyyttijuomajauhe, ja muutenkin parempi nesteytys, auttaa kaiken lisäksi pitämään makeanhimoja ja muita ruokahimoja loitolla, jolloin ketoilusta tulee helpompaa.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Suositeltu vuorokausiannos: Yksi mittalusikka (5g) 1-4 kertaa vuorokaudessa veteen sekoitettuna.

Natrium 390 mg
Kalium 235 mg 11%*
Magnesium 52 mg 14%*
Bikarbonaatti 99 mg
C-vitamiini 80 mg 100%*
OptiMSM 1350 mg
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), glysiini, Guerande-merisuola, kaliumbitartaatti, magnesiummalaatti, kaliumbikarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaatti

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Valmistettu: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

Varasto loppu