Balanstri Omega3+ Trooppinen Mango 300ml

20,80 

Balanstri Trooppinen Mango on maistuva yhdistelmä kala- ja oliiviöljyä, D-vitamiinia sekä vahvoja luonnon antioksidantteja; polyfenoleita.

Syvänmeren villikalojen puhdistettu omega-3 -öljy sisältää runsaasti välttämättömiä EPA- ja DHA- rasvahappoja elimistöllesi helposti hyödynnettävässä muodossa.

Varasto loppu

Balanstri-öljyssä yhdistyy vahva annos hyvin imeytyvää Omega-3 kalaöljyä, supervahvan oliiviöljyn terveyshyötyihin.

Oliiviöljyn tyrosoli-nimiset polyfenolit vahvistavat immuunijärjestelmää ja estävät bakteerien lisääntymistä. Monet muut oliiviöljyn yhdisteet, kuten oleokantaali, omaavat voimakkaita vaikutuksia jotka pitävät taudinaiheuttajia kurissa. Oliiviöljyn kversetiini auttaa sinkkiä pääsemään sisään soluun, jossa se estää virusten lisääntymistä.

Ennen kaikkea oliiviöljyn voimakkaat rasvaliukoiset antioksidantit suojaavat kalaöljyä, niin että herkät omegarasvat pääsevät mahdollisimman ehjinä aina soluihin saakka. Näin oliiviöljyn yhdistäminen kalaöljyyn tekee kalaöljystä “biosaatavampaa”: siitä saa enemmän tehoja ja vähemmän niitä haittoja, joita huonosti suojatun ja herkästi hapettuvan kalaöljyn käyttäminen saattaisi pitkällä aikavälillä aiheuttaa, lisäten kehon hapetusstressiä. Käytännössä tämän huomaa mm. siitä, ettei Balanstri-öljy kovin helposti närästä tai röyhtäytä, koska se ei eltaannu kohdatessaan vatsahappoja ja muita haasteita jo mahassa.

Omega kolmonen on tärkeää immuniteetille, koska sillä on tulehdusta rauhoittava vaikutus siinä missä omega-kutosella on tulehdusta kiihdyttävä vaikutus.

Molempia tarvitaan, mutta nykyruokavalio on täynnä kutosia ja sisältää hyvin vähän kolmosia, ja vielä vähemmän tuoreessa ja ehjässä muodossa. Siksi omega-3-lisä auttaa meistä useimpien kohdalla kehon tulehdusvastetta kohti tasapainoa.

Tätä ei moni tiedä, mutta hyvä omegaöljy voi olla tärkeää ruoansulatuskanavan hyvinvoinnille, mikä vaikuttaa taas merkittävästi immuunijärjestelmän hyvinvointiin.

Lisätietoja ja usein kysyttyä tästä tuotteesta

Suositeltu vuorokausiannos: Annos aikuisille 10-20ml/vrk riippuen painosta ja ruokavaliosta. 1 rkl = n. 15ml (0,15ml/vrk painokiloa kohden)

Vuorokausiannos (20ml) sisältää:
Energia – Energi 164 kcal/688 kJ
Proteiinit – Proteiner 0g
Hiilihydraatit – Kolhydrater 0g
Rasvat – Fett 18,33g
— Tyydyttyneet rasvahapot – Mättade fettsyror 4077mg
— Kertatyydyttymättömät rasvahapot – Enkelomättade fettsyror 9148mg
— Omega-9 7278mg
— Monityydyttymättömät rasvahapot – Fleromättade fettsyror 4823mg
— Omega-6 700mg
— Omega-3 3766mg
— C20:5 (EPA) 2118mg
— C22:6 (DHA) 958mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: Omega-3- kalaöljy, kylmäpuristettu oliiviöljy, luonnolliset antioksidantit (tokoferolit), d-vitamiini, luonnollinen mangon makuinen aromi

Säilytys:Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta suojattuna, avaamaton pullo huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Tuote voi muuttua sameaksi erittäin kylmässä jääkaapissa. Tuotetta voi käyttää 45 päivää avaamisen jälkeen.

Säilytä pullo lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Varoitus: Verenohennuslääkitystä käyttävien kannattaa tarkistaa tuotteen sopivuus lääkäriltä. Keskustele lääkärisi kanssa myös mikäli olet raskaana, tai käyttäjä on alle 1-vuotias lapsi.

Varasto loppu