TEEMU SYRJÄLÄ

TERVE SEKSUAALISUUS -SEMINAARI

LIFW-Center, Valimotie 21, Helsinki
01.02.2019 19.30

Esittely

Olen siis Kuusamolaissyntyinen nuorimies, jonka intohimona on elämä itsessään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tullut pysyväksi osaa elämää monen kokeilun, kokemuksen ja opitun tiedon perusteella. Liike/liikunta on ollut osa minua aina syntymästä lähtien. Tanssi, joka on kulkenut mukana 15 vuotta on antanut suunnattomasti työkaluja kehon kuuntelemiseen, itseilmaisuun, liikkeen riemun löytämiseen ja läsnäoloon.

Ravinto ja hyvinvointi

Ravinto ja hyvinvointi tuli käsin kosketeltavaksi 10 vuotta sitten oman isäni kuoltua sydänkohtaukseen nuorena miehenä. Tämä herätti ajattelemaan omaa vaikutusta jaksamiseen. Tapahtuma oli sysäys arvojen miettimiseen, koulutuksen hankkimiseen liikunta-alalta, sekä oman kehon toimintojen ymmärtämiseen. Matkan varrella luontoyhteys on tullut entistä tärkeämmäksi, sen antaessa oppia kaiken aikaa yrttien, kasvien ja villiruokien muodossa. Kansanperinteet, tutustuminen eri maiden alkuperäiskulttuureihin, itämäinen ymmärrys, sekä länsimaalainen lähestymistapa hyvinvointiin ovat yhtälö, joka antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen kehon, mielen ja sielun yhteisvaikutuksesta ihmiselle.

Tekeminen

Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti. Tällä hetkellä Teemun toiminta koostuu luentojen, työpajojen, kirjan kirjoittamisen ohella myös tapahtumien järjestäjänä.

Yksityiskohdat:

Koska: pe 1.2 klo 19.30-21.00

Kenelle: Sinulle joka haluat oppia lisää itsestäsi, vahvistaa itsetuntoasi ja parantaa parisuhdettasi.

Missä: LIFW-Centerin auditorio, Valimotie 21 Helsinki

Saapuminen omalla autolla

Maksuttomia paikkoja löytyy Valimotien varrelta. Valimotie 21:en vasemmalla laidalla sijaitsee myös hiekkakenttä, johon voi jättää auton. Hiekkakentän pysäköintialue on maksullinen.

Pyörällä

Pyöräteline löytyy talon oikealta reunalta.

Julkisilla

Lähimmät pysäkit ovat: Valimon juna-asema sekä bussipysäkit Valimotien, Valimokujan ja Vihdintien varrella. Katso lisätietoja Reittioppaasta.

Onko sinulla etukoodi tai lahjakortti? Syötä etukoodi tai lahjakortin koodi

Laskutustiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Yhteensä
Maksettavaa 0,00 
  • Mastercard (Credit & Debit), VISA (Credit & Debit), American Express


Annan suostumukseni käsitellä tietojani tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.