OLLI POSTI

SUPERMARKET SURVIVAL -LUENTO

LIFW-Center, Valimotie 21, Helsinki
28.02.2019 17.00-19.00

Voisiko ruokavalion parantaminen olla nautinnollista ja oman luonnon mukaista? Entä, jos ravitsemusta ei tarvitsisi edes ajatella, kun se sujuisi hyvin ihan itsestään?

Kehosi haluaa parempaa ruokaa. Ensin täytyy vaan löytää ne aidot vaihtoehdot jokaiseen mielihaluun. Sen jälkeen voi nauttia kehon täyteen ravinteita. Miettiminen vaihtuu nautiskeluun. Ei tarvitse enää sortua huonoon ruokaan, kun voikin sortua vielä houkuttelevampaan hyvään.

Syötyään itsensä takaisin elävien pariin, Olli Posti on omistautunut levittämään rikkaamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 hänet valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä. Supermarket Survivalissa Olli opastaa, kuinka voit nauttia ravinnosta rajattomasti, ja saada hyvinvointia samassa herkkupaketissa. Miksi suurin osa ruokakaupan tarjonnasta on ravinneköyhäksi jalostettua ultratehotuotantoa – ja kuinka löytää ruokakaupan kätketyt aarteet.

Tule tapaamaan räjähdysmäisesti kirjakauppojen top-listoille noussutta kirjailija Olli Postia! Tällä luennolla Posti avaa tarkemmin filosofiaansa liittyen ruokaan, terveyteen ja hyvinvointiin. Opi miten sinäkin voit helposti saada elämääsi lisää terveyttä, väriä ja iloa!


Koska: torstaina 28.2 klo 17.00-19.00

Kenelle: Sinulle joka haluat oppia lisää ravinnosta ja löytää ruokakaupan kätketyt aarteet.

Missä: LIFW-Centerin auditorio, Valimotie 21 Helsinki

Saapuminen omalla autolla

Maksuttomia paikkoja löytyy Valimotien varrelta. Valimotie 21:en vasemmalla laidalla sijaitsee myös hiekkakenttä, johon voi jättää auton. Hiekkakentän pysäköintialue on maksullinen.

Pyörällä

Pyöräteline löytyy talon oikealta reunalta.

Julkisilla

Lähimmät pysäkit ovat: Valimon juna-asema sekä bussipysäkit Valimotien, Valimokujan ja Vihdintien varrella. Katso lisätietoja Reittioppaasta.

Onko sinulla etukoodi tai lahjakortti? Syötä etukoodi tai lahjakortin koodi

Laskutustiedot

Suomi

Tilauksesi

Tuote Yhteensä
Maksettavaa 0,00 
  • Mastercard (Credit & Debit), VISA (Credit & Debit), American Express


Annan suostumukseni käsitellä tietojani tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.