MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

versio 4.10.2021

Verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 18.2.2017 alkaen. Näitä toimitusehtoja sovelletaan sekä Lean in five weeks Challenge Oy:n (2767891-1).

Huomioithan, että nämä ehdot ovat jaettu neljään osaan:

  1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot
  2. Verkkovalmennuksen ehdot
  3. Business-valmennusten ehdot (löytyy tämän sivun lopusta)

1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Lean in Five Weeks Challenge Oy (y-tunnus 2767891-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tomikokko.com.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksesta näet:

  • Viitenumeron
  • Alv-erittelyn
  • Laskusi loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu joko Paytrailin tai Stripe Inc -palveluiden kautta.

Maksupalvelutarjoaja: Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail Oyj tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksu / Ainapay
Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
Enintään kaksi ostosta päivässä
Ei toimi prepaid-liittymillä
Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

Maksupalveluntarjoaja: Stripe

Stripe on luotettu maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legal

Toimitusehdot

Toimitustavat

Toimitamme yli 70 € tilaukset ilman postikuluja. Kotiinkuljetus on aina lisämaksullinen.

Huomiothan, että kaikkien toimitustapojen kohdalla saattaa tapahtua viivästyksiä koronaviruksen torjunnasta johtuvien rajoitusten vuoksi.

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) tai Postin noutopisteestä

Toimituskulut 4,90 € / lähetys. Toimitusaika n. 2–4 arkipäivää.
Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista tai Postin noutopisteestä.
Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. HUOM! Postin säilytysajat saattavat vaihdella, joten noudathan pakettisi nopeasti.

Matkahuollon noutopistepaketti (Lähipaketti)

Toimituskulut 4,90 € / lähetys. Toimitusaika n. 2–6 arkipäivää. Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi tai automaattisesti postinumerosi perusteella valittuun Matkahuollon noutopisteeseen. Paketin voit noutaa Suomessa jatkuvasti laajenevasta noutopisteverkostosta. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä ja noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen.
HUOM! Matkahuollon säilytysajat saattavat vaihdella, joten noudathan pakettisi nopeasti.

Postin kotiinkuljetus

Toimituskulut 12,50 € / lähetys. Toimitusaika n. 1–3 arkipäivää.
Paketti toimitetaan sinulle kotiin. Posti on yhteydessä sinuun ja sopii kanssasi sopivan toimitusajan.

Noutamattomat paketit

Jos et nouda pakettiasi noutopisteestä tai ota sitä muutoin vastaan, se palautuu meille noutamattomana lähetyksenä. Hyvitämme sinulle tilauksen hinnan lukuun ottamatta toimituskuluja. Lisäksi veloitamme palautuksesta meille aiheutuneet kustannukset (vähintään 4,90 €)

Jos haluat, että lähetämme noutamattoman tilauksen sinulle uudelleen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme uudelleenlähettämisestä postikulujen määrän 4,90 €.

Huom! Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen emme valitettavasti voi toistaiseksi toimittaa palautuneita paketteja uudelleen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tavaroiden osalta palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Asiakasnumerosi
  • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi,
  • Pankkitilinumerosi sekä
  • kopio Lean in Five Weeks Challenge tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:
Lean in Five Weeks Challenge Oy
c/o Verkkologistiikka
Taalintehtaankatu 4
20750 Turku

Tai sähköisten tuotteiden osalta: info@leaninfiveweeks.com.

Ongelmatilanteet

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu taikka asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@leaninfiveweeks.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lean in Five Weeks Challenge Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Lean in Five Weeks Challenge Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

2. LIFW nettivalmennusten ehdot

LIFW nettivalmennuksiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan  hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

LIFW nettivalmennuksen tyytyväisyystakuu

LIFW nettivalmennuksia koskeva 110 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa haasteen ajan sekä viikon haasteen päättymisen jälkeen. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen info@leaninfiveweeks.com.

LIFW Advance ja LIFW Elevaten vuosijäsenyys

LIFW Advancen kahdentoista (12) kuukauden tai kuuden (6) kuukauden vuosijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva jatkuva sopimus sitoutuneille tiimiläisille. Jäsenyys jatkuu ilman irtisanomista kahdentoista (12) kuukauden mittaisen jakson kerrallaan siitä päivästä alkaen jolloin vuosijäsenyyden maksu on suoritettu. Mikäli jäsenyyttä päätetään jatkaa 12 kuukauden jälkeen, sovelletaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaista hintaa. Vuosijäsenyys sitoo kaksitoista (12) kuukautta ja se on irtisanottavissa vasta kun kaksitoista kuukautta on täynnä.

LIFW Advance tai LIFW Elevate -jäsenyyden irtisanominen

Jäsenyys on irtisanottava itse, kun jäsenyyden määräaika tulee täyteen. Näet ostoksesi aina käyttäjätilisi takaa osoitteessa www.tomikokko.com/oma-tili. Jos maksu on tehty luottokortilla veloittaa verkkokauppamme uuden maksun siihen asti kunnes jäsenyys on irtisanottu. Tämä koskee niin kerta-kuin osamaksuja.

LIFW:n vastuu ja treenien turvallisuus

Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu LIFW:n toimesta.

Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta. Helsingin valmennusryhmään osallistuva asiakas sitoutuu tiedottamaan valmentajia muutoksista terveydentilassaan tai muista harjoitteluun vaikuttavista seikoista (mm. raskaus, loukkaantumiset, lääkehoito).

LIFW pyrkii aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa.

LIFW valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt ja LIFW:n vastuusta.

3. Business-valmennusten ehdot

Yritys tarjoaa valmennuspalveluja hyvinvointialan yrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen.

Business-valmennuksia koskee 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu, ja se on voimassa valmennuksen ajan sekä viikon sen päättymisen jälkeen. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen tomi@tomikokko.com.

Jatkuvat tilaukset:

Jatkuva tilaus (esim. mentorointi-valmennus) on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Jatkuvassa tilauksessa kuukausihinta veloitetaan automaattisesti tilaajan kortilta joka kuukausi. Mikäli haluat irtisanoa tilauksesi, ole yhteydessä osoitteeseen tomi@tomikokko.com.

Takaisin ylös