TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT, versio 16.9.2019

Verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 18.2.2017 alkaen. Näitä toimitusehtoja sovelletaan sekä Lean in five weeks Challenge Oy:n (2767891-1) että LIFW Center Oy:n (2946535-4) osalta.

Huomioithan, että nämä ehdot ovat jaettu neljään osaan:

 1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot
 2. Verkkovalmennuksen ehdot
 3. Center-jäsenyyden ehdot
 4. Business-valmennusten ehdot (löytyy tämän sivun lopusta)

1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Lean in Five Weeks Challenge Oy (y-tunnus 2767891-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tomikokko.com.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksesta näet:

 • Viitenumeron
 • Alv-erittelyn
 • Laskusi loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu joko Checkout Finlandin tai Stripe Inc -palveluiden kautta.

Maksupalveluntarjoaja: Checkout Finland

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksu / Ainapay
Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
Enintään kaksi ostosta päivässä
Ei toimi prepaid-liittymillä
Lisätietoja: aina.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

Maksupalveluntarjoaja: Stripe

Stripe on luotettu maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legal

Toimitusaika

Lähetämme ja toimitamme tuotteita noin kaksi kertaa viikossa. Sähköiset kurssit ja oppaat saat sähköpostiisi maksun suoritettuasi. LIFW valmennukset alkavat erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Toimitustapa ja toimituskulut

Mikäli toimitus tapahtuu sähköpostitse, ei toimituskuluja veloiteta. Muussa tapauksessa postikulut veloitetaan Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tavaroiden osalta palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

 • Asiakasnumerosi
 • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi,
 • Pankkitilinumerosi sekä
 • kopio Lean in Five Weeks Challenge tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:
Lean in Five Weeks Challenge Oy
Valimotie 21
00380 Helsinki

Tai sähköisten tuotteiden osalta: info@leaninfiveweeks.com.

Ongelmatilanteet

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu taikka asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@leaninfiveweeks.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lean in Five Weeks Challenge Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Lean in Five Weeks Challenge Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

2. LIFW nettivalmennusten ehdot

LIFW nettivalmennuksiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan  hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

LIFW nettivalmennuksen tyytyväisyystakuu

LIFW nettivalmennuksia koskeva 110 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa haasteen ajan sekä viikon haasteen päättymisen jälkeen. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen info@leaninfiveweeks.com.

LIFW nettivalmennuksen Jatkoryhmän (Pysyvä muutos) ja LIFW Elevaten vuosijäsenyys

LIFW nettivalmennuksen jatkoryhmän kahdentoista (12) kuukauden tai kuuden (6) kuukauden vuosijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva jatkuva sopimus sitoutuneille tiimiläisille. Jäsenyys jatkuu ilman irtisanomista kahdentoista (12) kuukauden mittaisen jakson kerrallaan siitä päivästä alkaen jolloin vuosijäsenyyden maksu on suoritettu. Mikäli jäsenyyttä päätetään jatkaa 12 kuukauden jälkeen, sovelletaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaista hintaa. Vuosijäsenyys sitoo kaksitoista (12) kuukautta ja se on irtisanottavissa vasta kun kaksitoista kuukautta on täynnä.

LIFW Jatkoryhmän (Pysyvä muutos & Elevate) jäsenyyden irtisanominen

Jäsenyys on irtisanottava itse, kun jäsenyyden määräaika tulee täyteen. Näet ostoksesi aina käyttäjätilisi takaa osoitteessa www.tomikokko.com/oma-tili. Jos maksu on tehty luottokortilla veloittaa verkkokauppamme uuden maksun siihen asti kunnes jäsenyys on irtisanottu. Tämä koskee niin kerta-kuin osamaksuja.

LIFW Elevate

 1. Sinä tiimiläinen, jonka nykyinen jäsenyys LIFW jatkoryhmässä on päättymässä 30.9.2019:
  Pian päättyvä jäsenyytesi jatkuu veloituksetta 7.10 asti, jonka jälkeen LIFW Elevate alkaa ja jatkuu 7.10.2019 alkaen joko 6kk tai 12kk.
 2. Sinä tiimiläinen, joka olet ollut mukana LIFW jatkoryhmässä yli vuoden ja ilmoittaudut nyt mukaan
  LIFW Elevateen:
  Pääset materiaaleihin käsiksi 7.10.2019, mutta LIFW Elevaten jäsenyytesi alkaa virallisesti vasta kun nykyinen jatkoryhmän jäsenyytesi päättyy, ja on siitä alkaen voimassa joko 6kk tai 12kk.
 3. Sinä tiimiläinen, joka olet ollut LIFW jatkoryhmässä mukana alle vuoden, mutta joka haluat lunastaa nyt ennakkoon paikkasi LIFW Elevatessa:
  Voit lunastaa paikkasi LIFW Elevatessa jo nyt, mutta LIFW Elevaten jäsenyytesi alkaa virallisesti vasta kun nykyinen LIFW jatkoryhmän jäsenyytesi päättyy, ja on siitä päivästä alkaen voimassa joko 6kk tai 12kk.

LIFW:n vastuu ja treenien turvallisuus

Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu LIFW:n toimesta.

Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta. Helsingin valmennusryhmään osallistuva asiakas sitoutuu tiedottamaan valmentajia muutoksista terveydentilassaan tai muista harjoitteluun vaikuttavista seikoista (mm. raskaus, loukkaantumiset, lääkehoito).

LIFW pyrkii aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa.

LIFW valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt ja LIFW:n vastuusta.

3. Center salijäsenyys Helsinki

Jäsenyyksiin sovellettavat yleiset sopimusehdot (1.7.2018 alkaen)

3.1. Jäsenyys

3.1.1 Centerin jäsenyys

Centerin palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä. Jäseniksi voidaan hyväksyä vain täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan solmia jäsenyyden alaikäisen huollettavansa puolesta. Jäsenyyden solminut huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

Jäsenyys on voimassa joko toistaiseksi kaksitoista (12) kuukautta kerrallaan (vuosijäsenyys) tai määräajan, kuukauden kerrallaan. Jäsenyys on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Jäsenyys oikeuttaa käymään kaikissa viikoittaisissa kalenterissa ilmoitetuissa treeneissä. Viikkotreenin tuntikuvaukset löytyvät Centerin kotisivuilta. Viikkotreenien sisältö ja ajankohdat voivat vaihdella viikko- tai kuukausitasolla.

3.1.2 Centerin maksuehdot

Jäsenmaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Jäsenyyden maksutapa on lasku. Maksuehto laskulle on seitsemän (7) päivää netto. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lähetetään siitä maksumuistutus, johon lisätään huomautuskulut sekä viivästyskorot kulloinkin voimassa olevan korkolain mukaisesti. Huomautuksen jälkeen edelleen maksamatta oleva saatava siirretään perittäväksi perintätoimistolle, jolloin jäsen on velvollinen suorittamaan tästä aiheutuvat perintäkulut. Center pidättää oikeuden sulkea asiakkaan jäsenyyden määräaikaisesti, jos laskua ei ole maksettu kohtuullisen ajan kuluessa. Laskun maksamatta jättäminen ei kuitenkaan irtisano jäsenyyttä (kohta 2.2 jäsenyyden irtisanominen). Laskutusasioita koskevat yhteydenotot tehdään sähköpostitse osoitteeseen center@leaninfiveweeks.com​.

Jäsenyyteen kuuluu henkilökohtainen kulkukortti, josta asiakas on itse vastuussa. Kulkukortin hukkuessa pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta palveluntarjoajan hinnaston mukaisen hinnan uuden kulkukortin tilaamiseksi. Jäsenyyden päättyessä kulkukortti palautetaan salin henkilökunnalle. Jos kulkukorttia ei palauteta, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta palveluntarjoajan hinnaston mukaisen hinnan kulkukortista.

3.1.3 Kokeiluviikko

Mikäli asiakas ei ole irtisanonut sopimusta ilmaisen kokeiluviikon kuluessa, kokeiluviikko muunnetaan automaattisesti ja asiakkaalle erikseen asiasta ilmoittamatta jäsenyydeksi. Näin ollen, mikäli asiakas päättää, ettei hän halua tulla maksavaksi jäseneksi, asiakkaan tulee siten irtisanoa sopimus ilmaisen kokeiluviikon kuluessa tai heti sen jälkeen. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: center@leaninfiveweeks.com

3.1.4 Centerin treeniajat

Treeniajat ilmoitetaan säännöllisesti päivittyvässä viikkokalenterissa ja treeneihin ilmoittaudutaan centerin käyttämän ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli asiakas ei peru osallistumistaan sovitun määräajan sisään seuraa tästä kolmen (3) päivän pituinen karenssi, jolloin asiakas ei pysty tekemään varauksia tunneille.

Minimimäärä tunneille on kolme (3) osallistujaa. Pidätämme oikeuden peruuttaa yksittäisen treenin, mikäli minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt. Aamutunnit peruuntuvat klo 21 mennessä edellisenä iltana, jos minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt. Iltatunnit peruuntuvat puolestaan 4 tuntia aikaisemmin, jos minimiosallistujamäärä ei ole täyttynyt. 

Tunneilla jäsen on velvollinen noudattamaan valmentajan kulloinkin antamia ohjeita.

Treenaaminen tapahtuu pääsääntöisesti ryhmätunneilla, mutta tuntikalenteriin on myös merkattu omaharjoitteluvuorot (“open gym”) erikseen.  Jäsen sitoutuu sitoutuu Open Gym – vuorolla siihen, ettei kiinteistöön tai Centerille päästetä ulkopuolisia ja ovet tulevat lukituiksi aina harjoittelun jälkeen. Jos Centerin omaisuutta rikkoutuu omavuoroharjoittelun aikana, tulee siitä viipymättä ilmoittaa osoitteeseen center@leaninfiveweeks.com. Vahingon aiheuttaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon Centerille. 

3.2. Jäsenyyden voimassaolo, irtisanominen ja maksuttomat keskeytykset

3.2.1 Voimassaolo

Vuosijäsenyys

Centerin kahdentoista (12) kuukauden vuosijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva jatkuva sopimus. Jäsenyys jatkuu ilman irtisanomista kahdentoista (12) kuukauden mittaisen jakson kerrallaan ja jäsenyyden hinta pysyy koko jäsenyyden voimassaolon samana. Mikäli vuosijäsenyys päätetään ja aloitetaan uudelleen, sovelletaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaista hintaa. Vuosijäsenyys sitoo kaksitoista (12) kuukautta ja se on irtisanottavissa vasta, kun kaksitoista maksullista kuukautta on täynnä. Tämä on hyvä huomioida, mikäli käytät oikeuttasi pitää maksuttoman kuukauden. Tällöin vuosijäsenyys jatkuu vapaakuukauden kanssa yhteensä kolmetoista (13) kuukautta. Vuosisopimuksen päätyttyä sopimus jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys jatkuu kuukauden kerrallaan siihen saakka, kunnes sopimus irtisanotaan.

3.2.2 Jäsenyyden päättäminen

Jäsenyys (vuosi- ja kuukausijäsenyys) irtisanotaan ilmoituksella, joka on tehtävä edeltävän kuun 15. päivään mennessä. Esimerkiksi, jos haluat päättää jäsenyytesi joulukuussa, sinun tulee ilmoittaa jäsenyyden päättymisestä marraskuun 15. päivään mennessä. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen center@leaninfiveweeks.com​. Irtisanominen astuu voimaan, kun olet saanut sähköpostilla vahvistuksen irtisanomisen vastaanottamisesta. Huomautamme, että jäsenmaksun maksamatta jättämistä ei katsota irtisanomiseksi ja jäsenyys velvoittaa siihen saakka, kun irtisanominen on tehty näiden ehtojen mukaisesti. Jotta voimme kehittää palveluitamme, toivomme sinun kertovan irtisanomisen yhteydessä syyn jäsenyyden päättämiselle.

3.2.3 Maksuttomat keskeytykset ja poissaolot

Kalenterivuodessa on mahdollista pitää yksi (1) kalenterikuukauden mittainen vapaajakso veloituksetta (esim. heinäkuu). Vapaajakso ei voi olla kuukausien välissä, vaan sen on vastattava ao. laskutuskuukautta. Vapaajaksoa ei ole mahdollista jaksottaa, vaan se on pidettävä yhdenjaksoisesti. Vapaajaksosta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen center@leaninfiveweeks.com viimeistään taukoa edeltävän kuun 15. päivään mennessä. Keskeytys astuu voimaan, kun olet saanut sähköpostilla vahvistuksen ilmoituksen vastaanottamisesta. Vapaajakson aikana Centerin palvelut eivät ole asiakkaan käytettävissä.

3.2.4 Muut keskeytykset

Muut kuin kohdassa 3.2.3 mainitut keskeytykset ovat lähtökohtaisesti jäsenen omalla vastuulla. Mikäli keskeytys kuitenkin johtuu sairaudesta, työmatkasta tai muusta vastaavasta pakottavasta esteestä ja sen kesto on yli kaksi (2) viikkoa, on jäsenyys mahdollista jäädyttää esteen ajaksi. Jäädytys edellyttää luotettavaa selvitystä (esim. lääkärintodistus) ja pidätämme oikeuden arvioida jäädytyksen tapauskohtaisesti. Jäädytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä esteen ilmetessä sähköpostitse osoitteeseen center@leaninfiveweeks.com​. Keskeytys astuu voimaan, kun olet saanut sähköpostilla vahvistuksen jäädytyksen hyväksymisestä. Jäädytyksen ajalta voi hakea hyvitystä seuraavaan laskuun. Hyvitykset tehdään kokonaisista kalenteriviikoista.

3.3 Vastuu ja treeniturvallisuus

3.3.1 Doping ja huumausaineet

Jäsen tiedostaa, että suhtaudumme kielteisesti dopingiin ja huumausaineisiin. Määrittelemme dopingin suorituskykyä kohottaviksi aineiksi yhdenmukaisesti World Anti-Doping Agencyn (WADA) kanssa. Suorituskykyä kohottavien aineiden, huumausaineiden tai alkoholin käyttö tai esiintyminen kyseisten aineiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty treenien aikana. Valmentajilla on oikeus kieltää osallistuminen valmennukseen, jos valmentajalla on syytä epäillä, että jäsen rikkoo turvallisuussääntöjä tai treeneihin osallistumisen muusta syystä olisi omiaan vaarantamaan jäsenen terveyttä.

3.3.2 Vastuu ja vakuutukset

Jäsenyyden voimassaoloaikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa jäsenen omalla vastuulla. Jäsen on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu Centerin toimesta.

Jäsen hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta. Jäsen sitoutuu tiedottamaan valmentajia muutoksista terveydentilassaan tai muista harjoitteluun vaikuttavista seikoista (mm. raskaus, loukkaantumiset, lääkehoito).

Pyrimme aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen jäsen on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa. Jäsen vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt ja Centerin vastuusta.

3.4 Henkilökohtainen valmentaminen

Valmentajat ovat jäsenten apuna, tukena ja turvana ja he auttavat parhaansa mukaan myös mahdollisten henkilökohtaisten haasteiden kanssa.

Henkilökohtaisten treeniohjelmien rakentaminen ei lähtökohtaisesti kuulu palveluumme. Henkilökohtaisiin valmennuksiin sekä muihin valmennusta koskeviin kysymyksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä center@leaninfiveweeks.com​.

3.5 Tutustumiskerrat ja uusista jäsenyyksistä palkitseminen

Jäsenellä on mahdollisuus tuoda ystävä kokeilemaan treenejä. Ensimmäinen tutustumiskerta on uusille asiakkaille jäsenen kutsumana veloitukseton, edellyttäen että tästä on sovittu ennakkoon. Ryhmien ollessa täysiä, tutustuminen ei ole mahdollista. Jäsenillä on aina etuoikeus osallistua treeneihin. Tutustumaan tulevat ystävät ilmoitetaan erikseen osoitteella center@leaninfiveweeks.com​.

Mikäli ystäväsi liittyy jäseneksi, olet oikeutettu samaan ilmaisen treenikuukauden.

3.6 Henkilötiedot, kuvamateriaali ja tallenteet

3.6.1 Henkilötiedot

Jäsen hyväksyy sen, että hänen perustiedot (nimi, sähköpostiosoite, osoite ym.) tallennetaan Centerin palveluun. Center voi rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä jäseniä koskevia henkilötietoja (esimerkiksi yhteys-, maksu ja harjoitustietoja) sekä jäsenen käyttämiä palveluita voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle kulloinkin tarjolla olevista palveluista.

3.6.2 Kuvamateriaali ja tallenteet

Jäsen hyväksyy sen, että harjoituksia ja tapahtumia kuvataan ja niistä voidaan tehdä kuvia ja tallenteita, joissa myös jäsen on mukana. Kaikki kuvattu materiaali on vapaasti Centerin käytettävissä. Kuvallista materiaalia jaetaan mm. sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Mikäli jäsen ei halua tulla kuvatuksi, on hän velvollinen kertomaan siitä valmentajille sekä huolehtimaan siitä, että kuvaustilanteessa hän on erillään muusta ryhmästä.

Center Helsinki pidättää oikeuden tehdä muutoksia sekä Centerin toiminnan, että näiden ehtojen osalta. Muutoksista informoidaan erikseen. Center salijäsenyys edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Jäsen vakuuttaa, että hän on tutustunut näihin ehtoihin huolellisesti etukäteen ja sitoutuu noudattaman niitä​.

4. Business-valmennusten ehdot

Yritys tarjoaa valmennuspalveluja hyvinvointialan yrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen.

Business-valmennuksia koskee 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu, ja se on voimassa valmennuksen ajan sekä viikon sen päättymisen jälkeen. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen tomi@tomikokko.com.

Jatkuvat tilaukset:

Jatkuva tilaus (esim. mentorointi-valmennus) on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Jatkuvassa tilauksessa kuukausihinta veloitetaan automaattisesti tilaajan kortilta joka kuukausi. Mikäli haluat irtisanoa tilauksesi, ole yhteydessä osoitteeseen tomi@tomikokko.com.

Takaisin ylös