Palvelut

Kiitos mielenkiinnostasi! Voit työskennellä kanssani monella tavalla.

1. Lean in Five Weeks Challenge
Kokonaisvaltainen elämäntapamuutosohjelma, joka pyrkii pysyviin muutoksiin eikä vain painonpudotukseen. Ei ruokien punnitsemista tai kalorien laskentaa vaan oikeaa luonnollista ruokaa.

Katso seuraavan valmennuksen ajankohta täältä:
http://www.leaninfiveweeks.com/

2. Yksilövalmennus (En tällä hetkellä ota uusia asiakkaita)

Valmennan valittuja ja motivoituneita henkilöitä yksilötasolla. Valmennustyylini on kokonaisvaltainen ja aina tuloksellinen! Olen erikoistunut yritysjohtajien sekä muiden haastavaa elämäntyylin omaavien henkilöiden valmentamiseen. Valmennus voi tapahtua face to face PK-seudulla tai Skypen välityksellä maailmanlaajuisesti. Valmennus voidaan toteuttaa joko suomeksi tai englanniksi.

Voit lukea asiakaskokemuksista täältä.

3. BioPrint -tutkimus (En tällä hetkellä ota uusia asiakkaita)

BioPrint on valmentaja Charles R. Poliquinin viimeisin innovaatio kehonkoostumuksen parantamiseen nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti. BioPrintin avulla pystytään tunnistamaan epätasapainossa olevat hormonit, jotka hidastavat sinua saavuttamasta optimaalista terveyttä ja kehonkoostumusta. Näitä hormonaallisia epätasapainotiloja pystytään hallitsemaan täysin räätälöidyllä liikunta ja ravinto-ohjelmilla, joita tuetaan sopivilla lisäravinteilla.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, niin annan tarkemmat hinta -ja lisätiedot.

4. Mentorointi (En tällä hetkellä ota uusia mentoroitavia)

Parhaimmillaan 18 personal traineria on samanaikaisesti tehnyt töitä minulle. Minulla on laaja kokemus ja ansioluettelo personal trainereiden mentoroinnista, jonka avulla he ovat pystyneet tekemään liiketoiminnastaan kannattavampia ja automatisoidumpia.

Mentorointi voi tapahtua face-to-face Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla tai Skypen kautta maailmanlaajuisesti.

Mikäli yhteistyö kiinnostaa saat parhaiten yhteyttä minuun assistenttini Lindan kautta. Linda@leaninfiveweeks.com

2015-08-19 04.08.11

Menu

TomiKokko.com