”TÄMÄ ON VIIMEINEN VALMENNUS, JONKA TULET IKINÄ ALOITTAMAAN”

KATSO VIDEO: Näin voit saada henkilökohtaista valmennusta Tomi Kokon MASTER-ryhmässä:

Katso video ensin ja ja täytäthän ystävällisesti sen jälkeen hakemuksen alapuolelta, jotta ymmärrämme parhaiten motivaatiosi hakea MASTER -valmennusryhmään. Aikasi on meille tärkeää, kuten myös oma aikamme, joten haastattelemme ainoastaan motivoituneita yksilöitä, jotka ovat valmiita murskaamaan omat henkilökohtaiset haasteensa, sekä viemään terveyden, hyvinvoinnin ja elämän aivan uudelle tasolle.

MASTER-ryhmässä käytössäsi on pienen ja tiiviin ryhmän tuki, viikottaiset ryhmävalmennukset, Tomi Kokko ja Aaro Helander henkilökohtaisina valmentajinasi, sekä viikottaiset check-upit, joissa varmistamme että tiedät tarkalleen mihin keskittyä juuri kyseisellä viikolla! Vastuu tuo vapautta: Pidämme sinut tilivelvollisena, ja motivoimme sinua onnistumisten ja haasteiden keskellä.

Jätä hakemuksesi MASTER -valmennukseen

Varaa aika alla olevasta kalenterista ja täytä hakemus, jonka jälkeen soitamme sinulle puhelimitse. Puhelinhaastattelu kestää noin 15 minuuttia, jonka tavoite on käydä hakemus läpi, pureutua sinun haasteisiisi, sekä määritellä, onko tämä valmennus sinulle paras vaihtoehto juuri sinulle.

Lue tästä asiakaspalautteita valmennuksesta:

Laura R.

Laura R.

Lähdin Master-valmennukseen, koska koin olevani valmis siirtymään seuraavalle tasolle, ja halusin tehdä sen kerralla oikein. Olen myös itse valmentaja, joten tiedän, miten tärkeää valmentajan tuki muutosprosessissa on.

Tärkeimmät opit valmennuksessa ovat varmaan olleet henkisellä puolella, kuten armollisuus itseään kohtaan, mutta myös henkilökohtaiset täsmäohjeet ruokavalioon ja liikuntaan ovat olleet tarpeen.

Suosittelen valmennusta ihmisille, jotka oikeasti ja tosissaan haluavat muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan ruokavalion, liikunnan ja henkisen kasvun kautta.

Johanna L.

Johanna L.

Minulla on muutama teema terveyden ja hyvinvoinnin rintamalla, jotka haluan saada ratkaistua. Koin, että juuri nyt on oikea hetki panostaa itseensä asiantuntevan valmennuksen muodossa.

Minusta on ollut upeaa huomata, kuinka valmentajat todella osaavat asiansa ja haastavat juuri sopivalla tapaa pohtimaan omaa hyvinvointia monelta eri kannalta. Valmentajat osaavat todella hyvin hoitaa ajatustyötä valmennettavien puolesta ja löytävät aidosti kaikille toimivia ratkaisuja sekä pieniä, suuria muutoksia elämäntapoihimme kohti pitkäkestoisia tuloksia.

Tällä porukalla sekä näiden sydämellisten koutsien avustuksella tulen muiden masterilaisten tapaan saavuttamaan ihan varmasti tavoitteeni. Suosittelen valmennusta ihmiselle, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnista sekä laittamaan kaiken peliin, kuten koko valmennusporukka sekä valmentajatkin tekevät, jotta löytyisi se kadoksissa ollut jokin mitä kukakin lähtee haeskelemaan. Valmennus sopii kaikille ketkä haluavat viedä oman hyvinvointinsa aimoharppauksen eteenpäin lähtötasosta sekä tavoitteista riippumatta.

Ria A.

Ria A.

Olihan se mahtavaa päästä näin rautaisten ammattilaisten henkilökohtaiseen valmennukseen, kuten Tomi ja Aaro on. Olen oppinut valmennuksessa paljon, varsinkin henkisellä puolella, löytänyt esim. meditoinnin. Olen saanut ruokavalion ja treenaamisen siihen rytmiin mitä lähdin hakemaan valmennuksesta ja saanut työkalut miten pystyn sen myös pitämään.

Kokemuksena valmennus on erittäin positiivinen, Tomilla ja Aarolla on aina aikaa, kun on tarvetta. Viikottaiset FB livet ovat mahtavia, hyvää keskustelua, mukava nähdä muita ryhmäläisiä ja kuulla heidän kuulumisia, onnistumisia ja haasteita.

Ihana porukka ryhmässä jossa tuetaan ja kannustetaan kaikkia. Ja onhan se niin mukava saada puhelinsoitto joko Tomilta tai Aarolta ja keskustella ihan rauhassa juuri itselle haastavista asioista.

Suosittelen valmennusta heille, jotka haluavat tuloksia ja ovat valmiita sitoutumaan ja tekemään työtä sen eteen. Työkalut ja tuen siihen saat valmennuksesta!

Tomi Kokko

Tomi Kokko