Burner 400

[membership_breadcrumbs style=”2″]
— SPACER —

— SPACER —

BURNER 400

— SPACER —

— SPACER —

Burner 400

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″ font_font=”Lato”]Burner 400 on challenge workout. Se tarkoittaa, että sinun tulee haastaa itsesi tämän treenin avulla. Tee se niin paljon tehoja käyttäen kuin tässä vaiheessa sinulle on mahdollista, mutta kuitenkin oman tasosi mukaan.

Burner 400
1. Kyykyt x 20
2. Etunojat x 20
3. Mountain climbers x 20
4. Burpees x 20

5 kierrosta niin nopeasti kuin mahdollista. Ota aikaa kuinka kauan tähän menee. Esim. jos nyt menee 30min niin ensi kerralla voit ottaa tavoitteeksi pyrkiä alle 27 min. Siitä on hyvä lähteä rakentamaan!

Tämän voi tehdä vaikka mökillä, eli nyt vaan laiturinnokat notkumaan, kello käyntiin, korvalaput korville ja kaikki peliin!

Kuten videossa varmasti huomasit, tein itse Burner 400:n hieman haasteellisissa olosuhteissa, mikä korostaa sitä että tämä treeni sopii tehtäväksi lähes missä vaan.

Tämä oli myös yksi päätreeneistä joiden avulla pidin menestyneitä liikejohtajia kunnossa kun he matkustivat työnsä puolesta, sillä Burner 400 on mitä mainoin hotellitreeni.[/text_block]

— SPACER —

Burner light

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″ font_font=”Lato”]Burner light on kevyempi versio Burner 400 -treenistä. Suosittelemme aloittamaan tästä light -versiosta, mikäli sinulla on vammoja, et ole urheillut aiemmin aktiivisesti tai sinulla on runsaasti ylipainoa.

Valitse toistomäärät kunnon ja tuntuman mukaisesti aloittaen pienemmistä toistomääristä. Lisää toistoja sitä mukaa kun kehityt!

Burner Light
1. Kyykyt / kyykyt sohvalle x 10
2. Naisten punnerrukset / korotettu naisten punnerrus x 10
3. Vuorikiipeilijä / Korotettu vuorikiipeilijä x 10
4. Burpees askeltaen x 10

Aloita tekemällä Burner 200 – eli 10 toistoa per liike ja 5 kierrosta yhteensä. Pidä sopivasti taukoja kierrosten välillä ja tee liikkeet rauhallisesti.

Ajanotto ei ole välttämätöntä, vaan keskity mieluummin tekniikkaan! Voit kehityksesi mukaan lisätä toistoja liikkeisiin ja tehdä täyden Burner 400, kun kunto on riittävä. Tsemppiä!!

 

 

[/text_block]

Tomi Kokko

Tomi Kokko