Monthly update #10 (August -Bodyweight Revolution Vol 2. + Tough Viking preppaus)

[membership_breadcrumbs style=”4″]
arrow

Monthly Update # 10 – August 2015 -UUSI JAKSO ”Bodyweight Revolution Vol.2 + Tough Viking Preppaus”

Rupeaa olemaan kesä taputeltuna. Se tietää sitä, että lomat on pidetty ja olemme sekä henkisesti että fyysisesti valmiita kohti uusia koitoksia. Näistä päällimmäisenä uudet kehonpainotreenit ja Tough Viking 4.9. Helsingin Kaisaniemessä, jonne LIFW tiimi lähtee entistä kovemmalla asenteella 🙂 Tässä jaksossa jatketaan siis kehonpainon avulla treenamista uusien treenien kanssa ja valmistaudutaan samalla Tough Viking kisaan!NEW videos Elokuu 2015

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]HUOM: Käythän myös tutustumassa kokonaan uusiin videoihin “TEKNIIKKA WORKSHOP” -osiossa. Tässä suora LINKKI.

Tässä jaksossa uutuutena leuanveto, pistoolikyykky part 2 sekä monkey bars![/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Coaches updates! Elokuu 2015!

Video 1. Tomi Kokko

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mahtava bodyweight revolution jakso takana! Hienosti meni, jatketaan samaa rataa. Tässä viimeisimmät LIFW uutiset sekä omat vihjeeni tälle jaksolle miten saat siitä kaiken irti![/text_block]

Video 2. Kristian Popov

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Kristian aka DiscoKrisu kertoo mm. uudesta selfie kepistään ja lempinimestään sekä antaa tärkeää ohjeistusta uutta jaksoa silmälläpitäen, jotta SINÄ saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn![/text_block]
— SPACER —

Muut Bodyweight Revolution jaksoon liittyvät videot:

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tässä kaikki jakson teemaan, eli Bodyweight Revolution Vol.2 liittyvät videot. Katso ne läpi ja sitten ei muuta kuin menoksi! Videolla on uusia treenejä ja liikkeitä, jotka voivat olla aluksi haastavia. Mutta, kuten aina, harjoitus tekee mestarin ja näistä treeneistä tulee olemaan sinulle paljon hyötyä tulevissa jaksoissa.[/text_block]

Video 3: Bodyweight Revolution jakson testit!
TEE UUSIKSI JA KATSO KUINKA OLET KEHITTYNYT

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Viime jakson alussa tehtiin tämä testi, joten nyt on oiva tilaisuus katsoa miten olet kehittynyt. Etenkin vauhditon pituus ja lankkutulokset paranivat F2F tiimillä huomattavasti.

F2F tiimillä nämä on jo tehty. Online tiimi, suorita testit, ota tulokset ylös ja kirjaa ne myös TÄNNE:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/10p-zqpz44RJHLcqQCn_Bt4Jx36vuZgffMAQgzcId28M/edit#gid=0[/text_block]

Jakson uudet treenivideot:

Video 4:  Tough Viking Prep Treeni

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Täsmätreeni itse Tough Viking kisaan. Treeni on suunniteltu juuri ihan jokaiselle, kunhan muistaa progressiot ja variaatiot.

1. Monkey Bars tai Roikunta 45sek
2. Räjähtävä Kyykkyhyppy 10 toistoa
3. Leuanveto tai Vaakasuoraveto 10 toistoa
4. Vaihtopunnerrus hypyllä tai ilman käsiä vaihtaen 10 toistoa
5. Viivajuoksu 45sek

Tee 3 kierrosta. Pidä suoritustekniikat puhtaana ja taukoa. Nosta sykettä vasta viivajuoksussa.

 

[/text_block]

Video 5: Lean Core 

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Lean Core

Tee 6 liikettä yhteen putkeen, pidä taukoja oman kuntotasosi mukaan, ja lyhennä niitä kehittyessäsi. Edistyneet harjoittelijat voivat tehdä 2 kierrosta.

1. Jalkojen Rutistukset x 20
2. Lankku kiipeilijä x 30s [Nopea Tempo]
3. Tupla rutistus x 20
4. Lankku kiipeilijä x 30s [Nopea Tempo]
5. Vinot rutistukset x 20
6. Lankkukiipeilijät x 30s [Nopea Tempo] + FINISHER: Lankku Max. Aika!

 

[/text_block]

Video 6: Jopen Polte

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tässä suureen suosioon uudessa haasteessa noussut Jopen Polte myös teille jatkoryhmäläisille extra treeninä! Try it:)[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Työ 45 sek. Minimi palautus liikkeiden välillä.

 1. Askelkyykyt vaihtohypyllä
 2. Askelkyykky taakse ja ristiin
 3. Kyykkypito 90 astetta
 4. Sumokyykky + hyppy
 5. Reisirääkki
 6. Kylkilankku + nostot 22 sek / puoli
 7. Jalkojen nostot selinmakuulla
 8. Vuorikiipeilijä
 9. Spurtti (tai burpee)

[/text_block]

Video 7: DiscoKrisun Tanssi

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Koko LIFW tiimi puhuu tällä hetkellä DiscoKrisun tanssista joten tässä vielä sekin kertaalleen. Ehdoton hitti ja suosittelen lämpimästi että kokeilet![/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Burner400 tyylinen haastetreeni edistynein liikkein. Treeni on suunniteltu iskemään koko kropan isoja lihaksia oman kehonpainolla 360 astetta. Treenin voi suorittaa ihan missä vain. Erityisen tärkeää on tehdä moovit puhtaasti. Laita musa soimaan, sekkari käyntiin ja ei muuta kuin tanssimaan.

1. Kyykkyhypyt x20
2. Spiderman Push Up x20 (variaatio: polvet maassa)
3. Askelkyykkyhypyt x20
4. Lankkunousut x20
5. Side Burbee x20
6. Tähtihaarahyppy x20

3 kierrosta niin nopeasti kuin mahdollista, pitäen kuitenkin suoritustekniikkan puhtaan. Yhteensä teet 360toistoa. Pidä tarvittaessa taukoa ja lähde työstämään aikaasi kohti kympin kerhoa!

 

[/text_block]

Esimerkkiohjelma ja ohjeistus tälle jaksolle

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left”]Tulemme tässäkin jaksossa jakamaan esimerkkiohjelmia ja kotitehtäviä viikottain facebookryhmässämme. Tässä kuitenkin esimerkkiohjelma jonka avulla pääset liikkeelle. Suunnittele jälleen oman aikataulusi mukaan ja juttele buddy groupisi kanssa. 

Rytmitys:

Suosittelemme Krisun kanssa videolla käytyjen asioiden lisäksi seuraavanlaista rytmiä. Tietenkin Toug Viking päivään tulijoille meidän pitää hieman keventää tahtia ennen lauantain koitoista, mutta laitetaan tästä erikseen sitten jälleen facebookkiin ohjeistusta.

Huom laitoin noita Tekniikka osioita tuonne viikkoon aika vapaasti, laita ne omaan aikatauluusi treenejä ennen niin saat niitäkin vietyä eteenpäin.

 • Ma: TESTIT UUSIKSI + DiscoKrisun Tanssi
 • Ti: LIFW F2F treenit / Leuanveto workshop + Tough Viking Prep treeni
 • Ke: Palauttava – Opettele monkey bars workshop / venyttely / foam roller
 • To Pistoolikyykky part2 workshop  + Sprint A
 • Pe: LIFW F2F treenit / Jopen polte + Lean Core
 • La KOVA: Sat session / Opettele workshop mikä on SINULLE tällä hetkellä haastavin + valitse 2 x treeniä /
 • Su KEVYT: Lepo

Tough Viking viikolle erillinen ohjeistus!

Face to face buddy group treenit

–       Sopikaa YHDESSÄ ajat seuraavien viikojen treeneille. Etenkin jos olette maisemissa kesän aikaan niin hyödyntäkää sitä ja pitäkää toisenne tilivelvollisina.

–       Jakakaa myös sivuilla teidän treeniaikojanne ja -paikkojanne niin mahdollisesti muutkin tiimiläiset voivat liittyä seuraan. Puhalletaan yhteen hiileen, aina!

– Lisäravinnetilaukset omatoimisesti kuten tähänkin mennessä samoilla 20-30 % alennuksilla sekä uutena PUHDISTAMON lisäravinteet 15% alennuksella.

– Lihatilaukset tehdään heinäkuun viimeisellä viikolla![/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

LIFW Haaste – kuukauden verkkokauppias: KIITOS TEILLE!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″]KIITOS TEILLE JÄLLEEN JATKUVASTA TUESTA SEKÄ POSITIIVISESTA ASENTEESTA. KYLLÄ, ME TEEMME TÄÄLLÄ PÄÄSSÄ KOVAA DUUNIA VISIOMME ETEEN, MUTTA ILMAN TEITÄ MIKÄÄN EI OLISI MAHDOLLISTA. KIITOS !! I MEAN IT!! :)

Ilo ja kunnia tulla valituksi Paytrailin kuukauden verkkokauppiaaksi Lean in Five Weeks haasteen kanssa:) Meillä on kasassa mahtava intohimoinen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen, joten on mahtava saada myös tällaista krediittiä. Heidän alla olevassa artikkelissaan hieman tarinaa siitä, mistä kaikki sai alkunsa ja siitä, että kovaa duunia ja etenkin virheitä on tehty matkan varrella. Ne ovat olleet ehdottomasti ne tärkeimmät opetukset. Ei virheitä, ei oppimista…siihen uskon vahvasti!! Toivon, että tekstin myötä joku muukin inspiroituu pistämään kaikkensa peliin unelmiensa sekä intohimojensa eteen! ‪#‎skysthelimit‬

LUE ARTIKKELI TÄÄLTÄ![/text_block]

Homework:

 • Katso valmentajien UPDATE videot Tomi ja Kristian
 • Katso kaikki muutkin uudet videot tältä sivulta mahdollisimman nopeasti. Kerro ihmeessä FB:ssa mitä ajatuksia ne herättivät?
 • Tee guidelinien mukainen ”Nutrition plan” tälle jaksolle. Mieti myös lisäravinteet osaltasi
 • Tee treenisuunnitelma rytmityksen mukaisesti jota Kristianin kanssa rakennettiin. Suunnittele treenit ja keskustele buddy groupisi kanssa. Sovi yhteistreenit.
 • KÄY LÄPI UUSI TEKNIIKKA WORKSHOPPI OSIO ja katso uudet videot sieltäkin läpi
 • Sisällytä jälleen 1 x 45 min palauttava / huoltava treeni per vko. esim. liikkuvuus #2 !
 • Ilmoittaudu Tough Viking Kaisaniemeen :) (ohjeet laitettu Facebook-ryhmäämme)
 • Go and make it happen! Skys the limit!!
— SPACER —

SUPER MAHTAVAAA JAKSOA TIIMI!!! Ensi jakossa tulossa sitten aivan uusi aihe… En paljasta mutta saattaa liittyä jollain tavalla kahvakuulaan ???? !! Kuvaukset juuri käynnissä!!!

T. Tomi, DiscoKrisu, Ella sekä Kaisa

— SPACER —

Tomi Kokko

Tomi Kokko