Questions and answers videot

[membership_breadcrumbs style=”4″ omgpageId=”1678″]

Questions and answers videot

Tältä sivultä löytyy kaikki Questions and answers videot. Näihin videoihin on hyvä palata aika ajoin sillä niistä löytyy varmasti uutta tietoa ja mikä tärkeintä, kertausta! Mikäli tulee jatkoryhmässä tarvetta uudelle Q and A videolle niin ilmotathan suoraan minulle (Tomille:))

Questions and answers video – Tomi Kokko

LISÄÄ KYSMYKSIÄ MIHIN VASTAAN

+

[op_liveeditor_element][text_block]

Jaakko Ahvenainen-Laitsalmi Mitkä on sun lemppari hiilarit kovien reenien jälkeen?

Kristiina Kekäläinen
Kristiina Kekäläinen Miten 5am coffee paastopäivänä? Jos pitää paaston esim sunnuntai-illasta maanantai-iltaan (24h), voiko 5am coffeen juoda maanantaina aamulla?

Marjo Tukiainen
Marjo Tukiainen Onko merkitystä missä vaiheessa päivää MSM:ää käyttää? Tätä jo badikruupissa kyselin ja tutkailin netin uumenia. Eräällä foorumilla keskusteluissa kävi ilmi, että treenien jälkeen olisi fiksuinta käyttää MSM:ää. Kuinka on? Vedänkö aamuveden kanssa? Liitänkö treenien yhteyteen?

Päivi Valkama
Päivi Valkama Jatkaisin Kristiinan kysymykseen, kun vaikutti siltä että vetelit GM:ää myös paastopäivänä? Rupesin palauttelemaan kvinoaa ruokavalioon, mutta tuossa kalorilaskennassa se näyttää kerryttävän niitä aika lailla – olisiko vain treenipäivän illalla sopiva tapa lisähiilareille? Onko syytä vältellä edelleen jos vielä haluaisi parista kilosta eroon?

Matias Kangasniemi
Matias Kangasniemi Voiko painoharjoittelua ja energiankulutustreenejä yhdistellä samaan 4viikon treenijaksoon vai onko parempi pitää selkeänä, että 4 viikkoa energiankulutustreenejä ja 4viikkoa painoharjoittelua? Olisi hienoa saada lisää kuntosalilta treenivideoita.

Jonna Luumi
Jonna Luumi Jatkuva nälkä vaivaa ja kylläisyyden tunnetta en saa; ärtynytsuoli vaivaa, vaan lihatuotteet ja muutamia vihanneksia vatsa kestää… Selvästikkään riittävästi en saa syötyä, onko olemassa lisäravinnetta jota suosittelisit? gasp emoticon

Taru Virtanen
Taru Virtanen 3 kk:n kuntosalikortti taskussa, jes. Miten hyödyntää se parhaiten, kun tavoitteena pudottaa painoa? Millasia treenejä?

Jonna Luumi replied · 1 Reply
Sanna Hellstén
Sanna Hellstén Millainen sun Rd noin yleisesti on? Vedätkö koskaan övereitä? Voiko siis Rd-päivänä periaatteessa syödä mitä vaan aamusta iltaan ilman tunnontuskia?

Sanna Hellstén
Sanna Hellstén Ja toinen kyssäri. Voiko juoksussa/lenkkeilyssä hengittää väärin? Mulla siis jalat kyllä jaksais, mutta henki vaan ei meinaa kulkea. Hengitänkö vaan väärin vai johtuuko vaan huonosta kunnosta? Kehitystä on kyllä onneksi tapahtunut.

Tony Moisio
Tony Moisio Moi! Kyselisin pekonista siinä kun on noita lisäaineita (stabilointiaine, dextroosi, 2 hapettumisenestoainetta ja natriumnitriittiä) melko lailla. Kuinka usein sitä uskaltaa syödä aamiaisella? Lueskelin Dave Asprey sivuilta, että nitriitti ei ole haitaSee More

Sanna Hakala
Sanna Hakala Paaston ja treenien ajoitusta pohdin. Eli onko viisainta ajoittaa paaston alku ja loppu niin, että pystyy ottamaan palautusjuoman sekä kunnon aterian treenin jälkeen? Onko huono juttu katabolian kannalta mikäli ajoitus ei mätsää?

Marika Kulppi-Nurminen
Marika Kulppi-Nurminen Hiilareista haluaisin lisätietoa; haluan kiinteytyä ja mietin pitäisikö hiilareita lisätä treenin jälkeen? Tällä hetkellä saan hiilareita marjoista joita laitan GM:n sekaan. Muuten ei kuin pelkästään Rd päivänä. Mitä muita hiilareiden lähteitä suosittelet kuin bataattia ja riisiä?

Anne Tillgren
Anne Tillgren Hiilariasia minuakin kiinnostaa, kuinka usein? Minkä verran ja mihin aikaan päivästä? Onko vain treenipäivänä vai joka päivä?

Petri Pakarinen
Petri Pakarinen Maha tuntuu menevän kuralle jos en syö esim riisiä pientä annosta joka päivä. Kasvikset ei tunnu tätä vaivaa korjaavan. Nyt kun on vähän alakropan liikuntakieltoa niin jää treenit vähemmälle. Onko se nyt ok vetää tuota riisiä ja oisko muita hyviä lähteitä ku riisi tai bataatti?

Petri Pakarinen
Petri Pakarinen Onko näin että rasva sulaa ensin sisältä ja sen jälkeen vasta tuosta ihon alta? Luin tämän jostain artilkelista mutta olin kuvitellut että rasva palaa mistä sattuu. Toiseksi siinä oli että kroppa nesteyttää itsenään aluksi palaneen rasvan verran joten joten elopaino voi kestää samassa pitkäänkin?

Petri Pakarinen
Petri Pakarinen Mie vielä spämmään. Miun tavote on siis saada vähän lihasta lisää, sitä kolmio kroppaa ja polttaa tuota läskiä. Laskeskelin että 2g prode per painokilo tarkottaa melkein 3000kcal syömistä per päivä jos jakauman pitää kuosissa. Onko se ok? Vai eikö todella (ok, oon kysyny tätä varmaa kakskyt kertaa) noista kaloreista tarttee välittää?

Noora Luhtanen
Noora Luhtanen Nuo paastoasiat kiinnostaa muakin, niihin liittyen hyviä kysymyksiä edellä. Toinen on noi hiilarit. Oon niitä nyt lisäilly treenin jälkeiselle aterialle, mutta en oikein tiedä mitä niitten kanssa voi syödä, kun sitä rasvaa piti vältellä. Onko esim. aamutreenin jälkeen kaurapuuro kanamunilla ja marjoilla höystettynä ok? Vai onko kananmunissa liikaa rasvaa?

Riikka Savela
Riikka Savela Puntari sitähän ei pitäny tuijotella mutta kun olen lähtö lukemissa. Voiko olla että kroppa tottuu tähänkin ja paino ei putoa? Rd.t oon pitäny kerran viikossa. Vai syönköhän sit vain liikaa? Vai onkohan tää stressihormoonista johtuvaa?

Virpi Aaltonen
Virpi Aaltonen Mä mietin tota treenikalenteria et jos teen 5 viikon sykleissä ohjelmia, niin kuinka monta treeniä teen esim kahvakuulalla jos nyt se on teemana näillä viikoilla ja miten yhdistelen muita treenejä pakkaan vai onko pääasia vaan tehdä monipuolisesti kaikkea?

Mikko Suomi
Mikko Suomi Mikä on sun suhtautuminen punasen lihan “runsaaseen” syömiseen? Usein kuulee ja lukee että sen syömistä tulis vähentää syöpä ynnä muiden riskien vuoks.

Marianne Markka
Marianne Markka Onko 5am kahvi paastopäivänä ok?

Jonna-Mari Heikura
Jonna-Mari Heikura Onko tattaripuuro ok treenin jälkeen? Kaurapuurosta menee maha sekaisin.

Tomi Kokko
Tomi Kokko Hyviä kyssäreitä!!! Jos on muilla vielä lisää niin laittakaa vaan tähän alle. Menee vielä perjantaille että saan kuvauttua tän niin kerkeää vielä. Odotan innolla että pääsen vastaamaan!!! smile emoticon

Taru Virtanen
Taru Virtanen Treenaan usein aamusin sitruunaveden voimalla, mutta sen jälkeen alkaa kiirehässäkkä ja aamiaiseksi kerkeän huitaista vain bp-teen. Siitä pidän kuitenkin aina tiukasti kiinni ja sen voimalla pärjään hyvin lounaaseen. Mutta mutta: ne hyvät hiilarit treenin jälkeen! Ovatko ne sitten ihan väärässä paikassa, jos ne tulevat vasta lounaalla tai päivällisellä? Mitä ehdottasit?

Laura Järvinen
Laura Järvinen On siis ihan ok, ettei treeniohjelma sisällä yhtään varsinaista peruskestävyysharjoittelua? En sitä kaipaakaan, mutta monessa paikassa sitä niin kovasti painotetaan, että täytyy vielä varmistella. smile emoticon Ja toiseksi, oliko sillä merkitystä, että vetääkö esim. Sprint C:n sprintit putkeen tai jos kauniina päivänä tahtoo ulkoilla pidempään ja vetää saman määrän sprinttejä esim. tunnin aikana?

Heli Ekman
Heli Ekman Onko tämä osittain jalostettu oliiviöljy ok käyttää esim uunijuureksiin ja kanan marinointiin?jotain juoksevaa rasvaa tarttee että mausteet sekoittuu tasaisesti ja uunijuurekset ei niin kuivu. Ja tosi hyvin samaan aiheeseen liittyen käytätkö fluori hammastahnaa?

Heli Ekman's photo.
Suvi Kouvo
Suvi Kouvo Olis Kristianille kysyttävää/pyyntö liikkeisiin liittyen mut laittaisin mielelläni suoraan spostia ku asiaa on paljon. Mut mikäs se osote onkaan? smile emoticon

Suvi Kouvo replied · 2 Replies
Mirja Toivari-Holm
Mirja Toivari-Holm Onko Ruohonjuuren kanssa jo joku soppari olemassa?

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Questions and answers Tikis Edition viikko 1

— SPACER —

Questions and answers Tikis Edition viikko 2

— SPACER —

Questions and answers Tikis Edition viikko 3

— SPACER —

Questions and answers Tikis Edition viikko 5

— SPACER —

[membership_page_listings style=”2″ columns=”1″ product=”5171″ opm=”1″]
Tomi Kokko

Tomi Kokko