LEAN IN FIVE WEEKS

— SPACER —

— SPACER —

LEAN IN FIVE WEEKS CHALLENGE

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”16″ font_font=”Raleway”]Heippa sinä LIFW tiimiläinen!

Meillä on käytössä uusi kurssialusta Campwiren puolella. Monthly updatet, livetreenien tallenteet ja uudet videot päivitetään jatkossa ainoastaan uudelle LIFW kurssialustalle.

Mikäli olet aloittanut ennen toukokuun 2017 LIFW valmennusta, niin Levelit löytvät edelleen täältä vanhalta kurssialustalta. Ilmoitamme, kun Levelit löytyvät kokonaisuudessaan myös uudelta LIFW kurssialustalta ?

Uuden LIFW kurssialustan tunnukset:

Huom. Pääset kirjautumaan kurssialustalle suoraan, mikäli sinulla on jo Campwiren tunnukset joltain aikaisemmalta verkkokurssilta! Siinä tapauksessa kurkkaa ohjeet kirjautumiseen seuraavan otsikon alta.

Jos taas olet alustalla uusi käyttäjä ja luot itsellesi uuden LIFW kurssialustan tunnukset niin:

– Käytäthän ensisijaisesti samaa sähköpostiosoitetta, johon nämäkin viestini tulevat. Näin pysymme kartalla paremmin! Kiitos ?
– Ilmoittauduthan kurssialustalle koko nimelläsi (etuimi + sukunimi), niin tiedämme kuka Laura tai Toni siellä kirjoittelee!

Ja sitten asiaan.. Eli tämän linkin kautta pääset luomaan itsellesi tunnukset uudelle LIFW kurssialustalle:

Pääset luomaan LIFW kurssialustan tunnukset painamalla tästä.

Ihan mahtava juttu! Kirjaudu siis sisään uudelle LIFW kurssialustalle ja katso aluksi ”Tervetuloa uudelle LIFW kurssialustalle” -videoni.

Jos sinulla on olemassa jo Campwiren tunnukset:

1) Jos sinulla on Campwireen olemassa olevat tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu tunnuksillasi Campwireen seuraavasta osoitteesta:
https://www.campwire.com/users/sign_in

2) Kirjautumisen jälkeen palaa takaisin tähän viestiin ja napsauta tätä linkkiä saadaksesi pääsyn LIFW jatkoryhmän kurssille.

Kirjautuminen jatkossa:

Kun olet kirjannut itsesi kurssille, pääset aina jatkossa kirjautumaan alustalle ja näkemään kaikki alustalla olevat kurssisi suoraan tämän linkin kautta: https://www.campwire.com/users/sign_in

P.S. Mikäli sinulla tulee ongelmia uuden LIFW jatkoryhmään kirjautumisen kanssa, niin laitathan viestiä Amandalle (amanda@leaninfiveweeks.com).[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

— SPACER —

[membership_page_listings style=”2″ order=”post_date%7Cdesc” columns=”1″ product=”761″ opm=”1″]
Tomi Kokko

Tomi Kokko