Five am coffee – Tällä heräät klo 5 aamulla!

Onko mahdolista juoda kahvia joka on terveellistä, hyvän makuista ja joka auttaa sinua polttamaan rasvaa?

Annas kun kerron…

Huomasin jo kauan aikaa sitten, että perus suodatinkahvi vain vei minulta terän päivästä, joten lopetin sen juomisen kokonaan. Sen sijaan nykyään kun juon priimalaatuista kahvia hyvillä rasvoilla terästettynä (MCT, kookosöljy ja voi/ghee), saan aivan käsittämättömästi virtaa sekä kropalle että aivoille!

Päivä lähtee käyntiin ja olen valmis taklaamaan kaikki mahdolliset haasteet.

Five am coffee perustuu kuuluisaan “Bulletproof” kahviin. Lisäsin siihen vain pari omaa juttua perään.

Olen jakanut tätä kahvireseptiä nyt reilusti yli 1000:lle ihmiselle LIFW haasteen kautta ja puhutaan aivan yksittäisistä henkilöistä, jotka eivät olisi ottaneet tätä super kahvia päivittäiseen ruokavalioonsa.

Oli hienoa, että sain olla Tikiksen uudessa Treenisafka ohjelmassa vieraana ja jakaa tätä “FIVE AM COFFEE” reseptiä jälleen eteenpäin. Tällä lähtee tosiaan päivä käyntiin vaikka aamu viideltä sekä itselläni, että meidän LIFW tiimillämme!!

Halusin jakaa tämän respetin myös sinun kanssasi, sillä uskon että saat siitä paljon hyötyä.

Kokeile kahden viikon ajan normaali suodatinkahvin sijasta ja koe hyödyt itse.

Juuri vähän aikaa sitten vinkkasin kahvista yhdelle yrittäjäkaverilleni, joka myöskin tekee todella pitkää päivää. Hän sanoi, ettei ole pitkään aikaan tuntenut oloaan niin energiseksi ja selkeäksi. Nämä ovat juuri niitä Five am coffeen ikäviä “sivuvaikutuksia”.

Katso videolta, miten Five am coffee valmistetaan. Videon alla itse resepti.

Five am Coffee – RESEPTI

 • kuppi luomukahvia (esim. Puhdistamon pakurikahvia)
 • luomuvoita 1 rkl
 • MCT-öljyä 1 rkl
 • kookosöljyä 1 tl
 • macaa 1 tl
 • lucumaa tai tocoa 1 tl
 • ripaus cayannepippuria

Itse Tikiksen tuottamaan Treenisafka ohjelmaan pääset TÄSTÄ.

Lue myös haastatteluni “Mikä ravitsemussuosituksissa mättää“.

Iloisia kahvihetkiä!

-Tomi


tomi kokko"Tomi Kokko on Personal Trainer, Lean in FIVE Weeks Challengen perustaja sekä yrittäjä. Tomi hankki kokemuksensa alalta Australiassa, missä hän asui yhteensä 7 vuotta. Hän palasi Suomeen Huhtikuussa 2014, jonka jälkeen on pudottanut Suomalaisista jo yli 1000 kg LIFW haasteen avulla. Tomi uskoo vahvasti, että valtakunnallisissa ravintosuosituksissa on paljon virheitä, joista hän on avoimesti ollut esillä mediassa. Hän on valmentanut reilusti yli 1500 asiakasta 10 vuoden uransa aikana ja on vasta pääsemässä vauhtiin. Work hard, stay positive.. ALWAYS, on Tomin motto."

Comments

comments

7 Responses to Five am coffee – Tällä heräät klo 5 aamulla!

 1. Visa Viinijoki says:

  Kahvi ei vaan itellä mene alas, nii olisko tohon jotain kaakao editionii? Suoraan kahvin korvaaminen kaakaolla?

  • Tomi Kokko says:

   Moro Visa, onnistuu kyllä! Voit tehdä sen kaakaohon tai teehen suoraan. Eli kaakao editioni voisi olla vaan että laitat kahvin sijasta 1 rkl raakakaakaota. Hunajalla vähän makeutusta perään ja ei muuta kuin menoksi.

 2. Noora says:

  Moi,

  Eli eikö myöskään luomusuodatinkahvia/pannukahvia saa käyttää? Eli minkälaista laadukasta kahvia pystyisi esim. ihan Prismasta ostamaan…? 🙂

  Ja pitääkö voin olla suolatonta?

  Kiinnostaa ihan hirveesti kokeilla, kiitos tästä!

  – Noora

  • 10pm says:

   Kyllä voin pitää olla suolatonta. Ja tee itsellesi suuri mutta suht edullinen palvelus ja investoi kahvimyllyyn. Esim Prismasta saa 50 pintaan wilfan mylly mikä on simppeli käyttää ja tekee hyvää jälkeä suodatin koneeseen. Ja samasta paikasta saa ihan hyviäkin papuja kun muistat vaan katella milloin ne on paahdettu. Aina koita ottaa tuoreinta koska osa voi olla jo melko kauan seissyt hyllyssä.

 3. Minttu says:

  Etkö syö aamulla muuta kuin tämän? Ei ollenkaan aamupalaa?

 4. Laura says:

  Ihan vaan pakko tulla sanomaan, että olen koukussa. Tämä todellakin toimii! Ja on aivan älyttömän hyvää! Ensimmäisen kerran kokeilin joskus kesällä ja join muutamaan otteeseen, mutta nyt olen niin koukussa, että aina oikein odotan aamua, että saan taas juoda tätä herkkua. Onkohan tämä huolestuttavaa? 😀

 5. heidi says:

  Hei:) onko siis tarkoitus juoda amuisin pelkästään tämä kahvi, vai onko ihan sama vaikka syö lisäksi jotain aamupalaa? vesittääkö se tämän hyvät hyödyt ja energian?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu

TomiKokko.com