Tomi Kokon elämäntapamuutoscenteri aukeaa elokuussa Helsingin Pitäjänmäkeen!

Oletko kiinnostunut jäsenyyksistä ja tulevista valmennusohjelmista?

Miksi halusimme perustaa Elämäntapamuutoscenterin?

Tämä on ollut sekä Tomin että koko LIFW tiimin yksi unelmista jo pitkään; avata täysin oma keskus, jonka avulla pystymme muuttamaan tuhansien ihmisten elämää. Visiomme onkin muuttaa miljoonan ihmisen elämää ja olemme todella innoissamme tulevasta uudesta keskuksesta.

Oletko kyllästynyt puurtamaan salilla / lenkkipolulla yksin?

Niin olen itsekin. Meidän toiminta perustuu yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja muiden tiimiläisten tukemiseen! Tulet tuntemaan yhteisön VOIMAN ja TUEN heti ensimmäisestä päivästä asti.

Mitä on tulossa?

Kokonaisvaltaista treeniä, hengitystä, meditaatiota, ruokavaliota ja haluamme tuoda kaikki osa-alueet esiin, joita sinä tarvitset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kyllä, pääset myös vetämään inspiroivia, haastavia ja kovia treenejä kanssamme, mutta se ei ole mihin toimintamme yksinomaan perustuu. Tulemme tuomaan muutkin tärkeät osa-alueet esiin, kuten yllä mainitsin. Rakennamme ohjelmia eri kuntotasojen mukaan; olitpa sitten kokenut salilla kävijä tai vasta elämäntapamuutoksesi alkutaipaleilla, löydät avaimet meiltä.

Oletko valmis saavuttamaan pysyviä tuloksia ja muuttamaan elämäsi?

Siinä tapauksessa jätä tietosi alla olevan lomakkeen kautta. Kuulet sitä kautta lisää tulevasta keskuksesta ensimmäisten joukossa! Tämän lisäksi arvomme kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken 3 x 50€ lahjakorttia Puhdistamon verkkokauppaan!! Tietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

EU:n uuden GDPR-lainsäädännön mukainen tietosuojaselosteemme on luettavissa tästä.

Tomi Kokko

Tomi Kokko