Valmentajat

Kristian Popov

LIFW-CENTER PÄÄVALMENTAJA

Minä olen Kristian ”Krisu” Popov – LIFW-Centerin päävalmentaja. Haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti kymmenottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani eri harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi olen erikoistunut voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin ja juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Tavoitteenani on insipiroida jokainen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Vastuullani on myös LIFW-centerin tuntikalenteri. Nykäise minua hihasta, jos haluat tietää lisää meidän tunneista!

TUNNIT: SPRINTS – STRENGTH – BURNER

Aaro Helander

Personal trainer

Voimistelu- ja pikajuoksutaustalla moottoroitu tiimi palveluksessanne. Olen Aaro Helander ja toimin LIFW-tiimissä toisena päävalmentajana. Olen erikoistunut ravintovalmennukseen sekä voimistelupohjaiseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun. Pyrin löytämään asiakkaille aina sekä mieluisan että maksimaalisesti monipuolisia ominaisuuksia kehittävän treenityylin.

Valmennusfilosofiani on hyvin holistinen. Itselleni kiinnostavinta on etsiä ja murskata niitä todellisia syitä, jotka lymyävät pinnan alla estäen meitä ottamasta haltuun rutiineja ja tapoja, jotka vievät kohti unelmiamme. Jokaiselle on oma polkunsa, ja eri ihmisille läpimurrot tapahtuvat eri asioiden kautta: ravinto, treeni ja henkinen kasvu siinä järjestyksessä, missä ne tuottavat parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

TUNNIT: STRENGTH – MOBILITY – BODYWEIGHT

Irina Keränen

Personal trainer

Mitä kovempaa treenaat, sen tärkeämpää on riittävä palautuminen, kuten huoltavat harjoitukset, unen laatu ja ravinnerikas luonnonmukainen ruoka. Haluan tuoda asiakkaille ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, eli kuinka kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pienilläkin tapojen muutoksilla voit saada aikaan isoja muutoksia elämäsi eri osa-alueilla.

Nimeni on Irina Keränen ja starttaan viikot maanantaiaamusin kello 06.15 LIFW-Centerillä. Kiinnostuin hyvinvointialasta jo yläasteella, kun väsäilin huoneessani viikkosuunnitelmia ottaen huomioon liikkuvuuden, kestävyyden ja voiman eri osa-alueet. Samalla tutustuin myös ensimmäistä kertaa kehon ja mielen yhteyteen. Koulutukseltani olen personal trainer ja liikuntaneuvoja. Olen myös käynyt lukuisia eri liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia, ja jatkuva itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

tiimina minua motivoi, kun tiimiläinen oppii uutta, ylittää itsensä, tulee tietoisemmaksi kehostaan ja osaa sanoa ei, kun on huonompi päivä. LIFW-Centerillä ehdottomasti parasta on ryhmähenki ja kannustus. Silloin kun tekisi mieli luovuttaa, tiimi on tukenasi ja kannustaa sinua eteenpäin. Tule mukaan aloittamaan viikot parhaalla mahdollisella tavalla! Nähdään LIFW-Centerillä!

TUNNIT: BURNER – MOBILITY

Miikael Ollila

Personal trainer

Hämähäkki, sammakko tai lisko, you name it! Nimeni on Miikael Ollila ja olen erikoistunut toiminnalliseen harjoitteluun. Treeneissäni opit tuottamaan moniuloitteista liikettä, joka kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Mallia otamme esimerkiksi eri eläimiltä, jotka liikkuvat luonnossa sulavasti.

Olen personal trainer, joka on itse kokeillut monia eri lajeja. Aikaisemmin treenasin paljon kuntosalilla, kunnes uppouduin toiminnallisen harjoittelun ja taistelulajien maailmaan. Tämän ohessa tutustuin movement-harjoitteluun ja sen filosofiaan. Inspiroiduin välittömästi, ja treenin myötä liikkumiseni kehittyi aivan uudelle tasolle.

Keskeisin roolini on auttaa sinua huomaamaan, kuinka potentiaalinen ja moniuloitteinen kehosi on. Movement- ja bodyweight-treeneissä opit tuottamaan liikettä ja voimaa erilaisista kehon asennoista ja kulmista. Päätavoitteena on akrobaattinen, liikkuva ja vahva keho, joka takaa meille vaivattoman liikkumisen arjessa.

TUNNIT: MOVEMENT – BODYWEIGHT

Jori Kota-aho

Personal Trainer

Olen Jori Kota-aho ja tuorein valmentaja LIFW-centerillä sekä verkkovalmennuksissa. Liikunta-alalla olen ehtinyt kuitenkin vaikuttaa jo 17-vuotiaasta lähtien. Olen valmentajana erikoistunut etenkin liikkuvuuden kehittämiseen sekä kehonpaino- ja toiminnalliseen harjoitteluun.

Oma urheilutaustani sijoittuu nyrkkeilyn ja Street Workoutin pariin. Innostuin aikoinaan myös liikkuvuusharjoittelusta omien jatkuvien kiputilojen sekä palautumisen haasteiden vuoksi.Nykyään en edusta enää mitään urheilulajia, vaan oman harjoitteluni tavoitteena on olla mahdollisimman monipuolinen liikkuja. Luonnollisuus on minulle tärkeää sekä liikunnan, että muiden elämän osa-alueiden saralla. Vegaaniset, empaattiset ja kestävät elintavat ovat lähellä sydäntäni.

Valmennuksessani korostan mahdollisimman toimivan ja terveen kehon luomista monipuolisen ja kokonaisvaltaisen harjoittelun sekä kestävien elämäntapojen avulla. Laatu korvaa aina määrän, joten hyvillä tekniikoilla ja liikkuvuusharjoittelulla optimoidaan kehittyminen sekä harjoittelun turvallisuus. Otan valmennuksessani erityisesti huomioon myös asiakkaan elämäntilanteen ja kokonaiskuormituksen sekä korostan palautumisen tärkeyttä. Tarjolla ei ole lyhyitä dieettejä, vaan tähdätään pysyvään muutokseen, joka on mahdollista oikean tiedon ja asenteen avulla.

TUNNIT: MOVEMENT – BURNER

Teemme kaikkemme, jotta pääset tavoitteeseesi!