Valmentajat

Tomi Kokko

LIFW-PERUSTAJA, Elämäntapamuutosekspertti

Olen Tomi Kokko – LIFW-haasteen perustaja, Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti ja intohimoinen yrittäjä.

Olen erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Tähän mennessä minulla on yli 10 000 hoikempaa, vahvempaa ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempää asiakasta ympäri Suomea.

Uskon siihen, että kaikki on mahdollista kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia. Kun syö  luonnollista ruokaa, treenaa monipuolisesti ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, elämä lähtee aivan uuteen nousuun ja unelmien jahtaaminen onnistuu! 

Visionani on muuttaa miljoonan ihmisen elämää ruokavalion ja liikunnan kautta. Olen kiitollinen, että saamme jatkaa LIFW:n tarinaa uudella Centerillä, jossa tulokset ja fiilis viedään yhdessä käsin kosketeltavalle tasolle. LIFW-Centerillä on rautainen tiimiiimi ja mahtava yhteisö, johon kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan. 

TUNNIT: BURNER – STRENGTH – RECOVERY

Kristian Popov

LIFW-CENTER PÄÄVALMENTAJA

Minä olen Kristian “Krisu” Popov – LIFW-Centerin päävalmentaja. Haluan motivoida juuri sinut kohti urheilullista ja hyvinvoivaa kehoa. Holistisessa valmennusfilosofiassani otan huomioon ravinnon, levon ja stressin optimaalisen tasapainon.

Ennen valmennusuraani kilpailin päätoimisesti kymmenottelussa, josta käteen jäi tusina Suomen mestaruuksia ja arvokisaedustuspaikkoja. Tuolloin vahvistin ammattitaitoani myös valmentamalla sekä urheilijoita että kuntoilijoita. Tämä näkyy ohjauksissani eri harjoitteluelementtien monipuolisena yhdistämisenä. Toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi olen erikoistunut voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin ja juoksuominaisuuksien kehittämiseen.

Tavoitteenani on insipiroida jokainen teistä oman elämänsä 10-ottelijaksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Vastuullani on myös LIFW-centerin tuntikalenteri. Nykäise minua hihasta, jos haluat tietää lisää meidän tunneista!

TUNNIT: SPRINTS – STRENGTH – BURNER

Aaro Helander

Personal trainer

Voimistelu- ja pikajuoksutaustalla moottoroitu tiimi palveluksessanne. Olen Aaro Helander ja toimin LIFW-tiimissä toisena päävalmentajana. Olen erikoistunut ravintovalmennukseen sekä voimistelupohjaiseen voima- ja liikkuvuusharjoitteluun. Pyrin löytämään asiakkaille aina sekä mieluisan että maksimaalisesti monipuolisia ominaisuuksia kehittävän treenityylin.

Valmennusfilosofiani on hyvin holistinen. Itselleni kiinnostavinta on etsiä ja murskata niitä todellisia syitä, jotka lymyävät pinnan alla estäen meitä ottamasta haltuun rutiineja ja tapoja, jotka vievät kohti unelmiamme. Jokaiselle on oma polkunsa, ja eri ihmisille läpimurrot tapahtuvat eri asioiden kautta: ravinto, treeni ja henkinen kasvu siinä järjestyksessä, missä ne tuottavat parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

TUNNIT: STRENGTH – MOBILITY – BODYWEIGHT

Hanna-Maria Penttinen

JOOGAOPETTAJA JA tiimi

Olen Hanna-Maria Penttinen – sertifioitu joogaopettaja (200RYT) sekä intohimoinen elämäntapaliikkuja. Kannustan valmennettaviani löytämään omat rajansa – kehoa sekä mieltä kuunnellen. Pehmeällä jämäkkyydellä.

Oma urheilutaustani sijoittuu yleisurheilukentille, joilla viihdyin lähes 20 vuotta. Kilpailin aikuisiällä kolmiloikassa. Kilpaurheilusta matkalleni jäi mukaan monipuolinen harjoittelu, joka oli lajilleni ominaista. Valmentamisen aloitin noin kymmenen vuotta sitten. Olen työskennellyt niin urheilijoiden kuin aikuisliikkujienkin kanssa. Valmennustaustaa minulta löytyy fysiikkaharjoitteluun, voimaharjoitteluun sekä juoksuharjoitteluun. Suosin harjoittelussa monipuolisuutta sekä kannustan valmennettaviani liikkumaan ilon kautta!

Kiinnostukseni joogaa kohtaan heräsi useiden loukkaantumisten sekä ylirasitustilan myötä. Jooga toimii mielestäni hyvin läsnäolon työkaluna. Harjoittelu omaa kehoa kuunnellen on haastava laji. Tavoitteeni on auttaa valmennettaviani löytämään sekä kehittämään yhteyttä kehon ja mielen välillä. Olemme yksilöitä ja se tulisi muistaa myös harjoittelussa. Mitä minulle tänään kuuluu? Mitä kehossani tapahtuu?

TUNNIT: JOOGA – STRENGTH

Miikael Ollila

Personal trainer

Hämähäkki, sammakko tai lisko, you name it! Nimeni on Miikael Ollila ja olen erikoistunut toiminnalliseen harjoitteluun. Treeneissäni opit tuottamaan moniuloitteista liikettä, joka kehittää lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Mallia otamme esimerkiksi eri eläimiltä, jotka liikkuvat luonnossa sulavasti.

Olen personal trainer, joka on itse kokeillut monia eri lajeja. Aikaisemmin treenasin paljon kuntosalilla, kunnes uppouduin toiminnallisen harjoittelun ja taistelulajien maailmaan. Tämän ohessa tutustuin movement-harjoitteluun ja sen filosofiaan. Inspiroiduin välittömästi, ja treenin myötä liikkumiseni kehittyi aivan uudelle tasolle.

Keskeisin roolini on auttaa sinua huomaamaan, kuinka potentiaalinen ja moniuloitteinen kehosi on. Movement- ja bodyweight-treeneissä opit tuottamaan liikettä ja voimaa erilaisista kehon asennoista ja kulmista. Päätavoitteena on akrobaattinen, liikkuva ja vahva keho, joka takaa meille vaivattoman liikkumisen arjessa.

TUNNIT: MOVEMENT – BODYWEIGHT

Irina Keränen

Personal trainer

Mitä kovempaa treenaat, sen tärkeämpää on riittävä palautuminen, kuten huoltavat harjoitukset, unen laatu ja ravinnerikas luonnonmukainen ruoka. Haluan tuoda asiakkaille ymmärrystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, eli kuinka kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pienilläkin tapojen muutoksilla voit saada aikaan isoja muutoksia elämäsi eri osa-alueilla.

Nimeni on Irina Keränen ja starttaan viikot maanantaiaamusin kello 06.15 LIFW-Centerillä. Kiinnostuin hyvinvointialasta jo yläasteella, kun väsäilin huoneessani viikkosuunnitelmia ottaen huomioon liikkuvuuden, kestävyyden ja voiman eri osa-alueet. Samalla tutustuin myös ensimmäistä kertaa kehon ja mielen yhteyteen. Koulutukseltani olen personal trainer ja liikuntaneuvoja. Olen myös käynyt lukuisia eri liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia, ja jatkuva itseni kehittäminen on minulle tärkeää.

tiimina minua motivoi, kun tiimiläinen oppii uutta, ylittää itsensä, tulee tietoisemmaksi kehostaan ja osaa sanoa ei, kun on huonompi päivä. LIFW-Centerillä ehdottomasti parasta on ryhmähenki ja kannustus. Silloin kun tekisi mieli luovuttaa, tiimi on tukenasi ja kannustaa sinua eteenpäin. Tule mukaan aloittamaan viikot parhaalla mahdollisella tavalla! Nähdään LIFW-Centerillä!

TUNNIT: BURNER – MOBILITY

Teemu Syrjälä

Mentori ja kirjailija

Olen Teemu Syrjälä, kuusamolaissyntyinen mentori ja kirjailija, jonka intohimona on elämä itsessään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuli pysyväksi osaksi elämääni monen kokeilun, kokemuksen ja opitun tiedon kautta. Liike ja luontoyhteys ovat minulle tärkeitä työkaluja.

Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Recovery-tunneillani autan sinua kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Syksyn aikana olen haastatellut useita hyvinvointialan kärkinimiä ja tulet kuulemaan heidän mietteitä Centerin omassa podcast-sarjassa. Pysy siis kuulolla!

TUNNIT: RECOVERY

Teemme kaikkemme, jotta pääset tavoitteeseesi!