Tunnit

Ammattivalmentajiemme avulla saavutat tavoitteesi! Tutustu sisältöihin ja suunnittele kanssamme sinulle parhaiten sopiva tuntikalenteri.

Energiaa kovalla sykkeellä

Burner

Burner on Tomi Kokon kehittämä treeni, jossa syke nousee ja koko kroppa laitetaan liekkeihin. Burner on jo pitkään toiminut LIFW-tiimin monipuolisena treeninä. Nyt se tarjoaa kaikista tunneista parhaat palat. Luvassa on energistä sykkeen nostoa, kehonpainolla tehtävää voimaa, jotka maustetaan movement-liikkeillä, kahvakuulalla ja toiminnallisella liikkuvuudella.  Odotettavissa on hikeä, naurua ja tsemppejä. VAROITUS: Burnerin jälkeen sinulla on hyperenerginen fiilis ja loppupäivän jatkuva kestohymy.

Voimaa ja lihasmassaa

Strength

Tunneilla hankimme voimaa ja lihasmassaa rauhalliseen tahtiin. Voiman lisäksi kehitetään voimakestävyyttä, tekniikkaa ja liikkuvuutta. Työkaluina ovat monipuoliset kehonpainoharjoitteet, levytangot ja kahvakuulat: vetäen, työntäen, nostaen, turvallista treenaamista unohtamatta. Tarkoituksena on palauttaa ja kehittää kehon luonnollisia liikeratoja ja monipuolisia voimaominaisuuksia. Strength-treeni on ideaali, kun haluat parantaa kehonkoostumustasi, polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasmassaa.

Koko kehon yhteistyötä

Movement

Nämä tunnit tarjoavat perustan toimintakykyiselle ja terveelle keholle. Movementissa haemme sulavaa liikettä ja kehon yhteispeliä eri lihasten kanssa. Herättelemme kehosi toimintakykyä luonnollisilla liikkeillä ja parannamme kapasiteettia suoriutua arkielämän haasteista. Movement parantaa suorituskykyäsi myös missä tahansa muussa treenissä.

Hallitse mieltäsi

Yoga

Yogassa opetellaan hallitsemaan niin mieltä kuin kehoa. Tunnilla harjoitellaan oikeaoppista hengittämistä, meditaatiota yhdistettynä asentojaharjoituksiin ja flow -tyyppiseen liikehdintään.

Laske stressitasoja

Recovery

Haluatko ladata akkusi täyteen sekä huoltaa kehoasi ja mieltäsi? Recovery-tunneilla keskitymme palautumiseen ja stressitasojen laskemiseen. Ravistelemme pois niin henkiset kuin fyysiset jumit erilaisia hengitystekniikoita hyväksi käyttäen. Tiistain Recovery-tunnin ohjaa valmentaja ja mentori Teemu Syrjälä. Hän auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden: lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Lisää liikkuvuutta

Mobility

Availemme ja huollamme kehoa erilaisten dynaamisten liikkuvuusharjoitteiden kautta. Keskitymme kehon yleisimpiin ongelmakohtiin, kuten rintarangan, alaselän ja lantionseudun kireyksiin. Mobility-tunnit mahdollistavat pitkäaikaisen kehityksen myös kovemmilla tunneillamme!

Räjähtävyyttä ja nopeutta

Sprints

Huippusuositut sprinttitreenit Krisun johdolla. Sprintit tarjoavat sinulle nopeampaa tekemistä. Treeneissä kehitetään nopeutta, räjähtävyyttä ja kimmoisuutta suurella sydämellä. Jos haluat olla oman elämäsi Usain Bolt ja saada päivääsi lisää potkua, tämä on tuntisi.

Hallitse kehoasi

Bodyweight

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua omalla kehonpainolla ja rauhalliseen tahtiin. Välineinä käytetään oman kehon lisäksi voimistelurenkaita, köysiä ja kahvakuulia. Tunneilla kehitämme voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Kuukausittainen vaihtuva teema ja sinulle sopivat progressiot siivittävät kehosi uskomattomiin taitoihin. Jos haluat oppia käsilläseisonnan tai roikkua puolapuissa lippuna, tämä on tuntisi. Valmentajat pitävät huolen, että jokaiselle räätälöidään tasolleen sopivat liikesarjat.