Pudota painoa, kasvata lihasmassaa ja löydä oma tiesi pysyvästi terveelliseen elämään 5 viikon Lähiryhmä - valmennuksessa 

Lupaamme, että Lähivalmennuksessamme saavutat 80% tuloksistasi vain ilmestymällä paikan päälle. Me hoidamme loput.

- Tomi Kokko & Kristian Kiril Popov -

tomi kokko

Tätä on 5 viikon LIFW Center Lähiryhmä:

Opi huippumenetelmät pysyvään kuntoon ja saavuta pysyvät tulokset ammattivalmentajien johdolla

Unohda kalorien laskenta ja ruokien punnitseminen - loppuiäksesi.

Pysy tilivelvollisena - treenaat kaksi kertaa viikossa ammattivalmentajien ja huippuyhteisön kanssa

Tee tulevan vuotesi paras päätös ja varaa paikkasi nyt tarjoushintaan 247 € (NORM 397€)!

HALUAN MUKAAN !

Mitä tarkoitamme maltillisesti, mutta tavoitteellisesti etenevällä valmennuksella? 

Elämäntapamuutokset päättyvät usein jo alkumetreillä liian koviin lihaskipuihin tai motivaation menettämiseen. Tähän on usein syynä liian vaativa ohjelma omaan kuntotasoon nähden.

Saat ammattivalmentajan laatiman liikunta- ja ravinto-ohjelman ja ohjeet pysyviin tuloksiin

Pystymme räätälöimään jokaisen treenin sinulle sopivaksi - tämä on lupaus

Tulet huomaamaan yhteisön voiman motivaation ja liikunnan ilon löytymisessä

Kaikki, jotka ovat käyneet haastemme on parantunut kehonkoostumus

Keskitymme olennaiseen ja pidämme asiat yksinkertaisena - liikunnan ei tarvitse olla veren maku suussa treenamista

100% tyytyväisyystakuu - mikäli et ole tyytyväinen haasteen päätyttyä palautamme rahasi

Kuka tahansa voi päästä pysyvästi timmiin kuntoon, kun asiat tehdään ammattilaisen ohjeistuksella ja korvataan terveysmaailman myytit järkevästi rakennetulla kokonaisuudella.

- Kristian Kiril Popov - LIFW Centerin päävalmentaja -

Olen kohtalaisen haastava tapaus, miksi juuri tämä valmennus toimisi kohdallani?

Teemme asiat toisin kuin mitä “yleisesti oikeaksi” uskotut ohjeet ja valmentajat tapaavat sanoa. Ja juuri sen takia meidän Lähiryhmävalmennuksessa, kaikki ovat saavuttaneet 100% kehonkoostumuksen ja kunnon nousun haasteen jälkeen!  

Kanssamme sinäkin teet asiat toisin! Tässä muutamia suurimpia yllätyksiä (helpotuksia) valmennuksiini osallistujille: 

🌟 Emme laita sinua juoksulenkille vaan jokainen treeni on meillä erilainen, jotta kehityt monipuolisesti 🌟 Huomioimme myös palautumisen tuntivalikoimassamme emmekä usko siihen, että tuloksia syntyy vain veren maku suussa 🌟 Et laske kaloreita - ihmistä ei ole luotu kulkemaan ruokavaaka takataskussa. 🌟 Sinun ei tarvitse kuin ilmestyä paikan päälle - me huolehdimme kehityksestäsi!  

Mitä asiakkaamme sanovat meistä? “Haaste on todella hyvin rakennettu. Mulle isona juttuna, joka sai sen liikuntakipinän päälle, oli se, että Centerillä ei ole mitään kilpailua, kuka on paras, vaan jokainen menee omalla kuntotasollaan jne. Jokainen kannustaa toisiaan. Ammattivalmentajat näkevät, mikä sopii kellekin, sekä antavat aina progressiot. Kannustus ja se, että saa tulla Centerille sellaisena kuin on, on pitänyt mun liikuntainnostusta yllä silloin kun se ei vielä ollut rutiinia, ja nyt kun se on rutiini ja into liikuntaan lähtee itsestäni, en osaisi olla liikkumatta, liikunta vaan auttaa niin moneen asiaan.”

Laura - Marraskuun 2018 Lähiryhmä, LIFW Centerin asiakas


“Fyysiset muutokset on musta loogisia liikunnan lisäämisen seurauksia, mutta on jännä huomata, miten liikunta on vaikuttanut myös ajattelutapaani. Viime tammikuussa, kun multa kysyttiin, mitkä asiat tuovat iloa elämääni, en oikein osannut nimetä mitään. Nyt ilon aiheita on alkanut löytyä ja usein ne on aika pieniä juttuja jokapäiväisessä elämässä, joita aikaisemmin en vain jotenkin ole hoksannut. Jokin ajattelutavassani ja siinä, miten suhtaudun elämään, on muuttunut positiivisempaan suuntaan. Yksi iso ilon aihe on tietenkin Centerin treenit, joihin on jäänyt pahasti koukkuun. 🤩"

Annika - Toukokuun 2019 Lähiryhmä, LIFW Centerin asiakas

“5 viikon lähihaaste takana; rasvamassa -1,9kg/ lihasmassa +0,3kg/ paino -1,5kg. Lihaskuntotesteissäkin edistystä; kyykyt 39->59/ etunojapunnerrukset 20->30/ perhosvatsat 20->25/ burpee 18->19. Liikkuvuus myös parantunut mukavasti. Olo on hyvä ja energinen ja sitä myötä myös yleinen jaksaminen on kyllä parantunut. Tyytyväinen kyllä tuloksiin kun vielä ottaa huomioon, että eka viikko meni flunssan kourissa. Kiva huomata, että kyllä se kohta viiskymppinenkin jaksaa ja kehittyy 😁. Kiitos kaikille huippuvalmentajille! Tästä ja täällä jatketaan 💪

Marko - Huhtikuun 2019 Lähiryhmä, LIFW Centerin asiakas

Valmennuksen sisältö:

Viikottaiset lähitapaamiset LIFW Centerillä (Valimotie 21): 

Tiistaisin klo 6.15 tai 17-18 Perjantaisin klo 6.15 tai klo 17-18

Valmennus sisältää siis 12 x tapaamista (2 per viikko)!

Lisäksi:

🌟 Mahdollisuus valita joka viikolle 2x lisätunia tuntikalenteristamme  

🌟 LIFW Centerillä valmentajien kanssa toteutettavat kuntomittaukset viikoilla 1 ja 6

🌟 Kehonkoostumusmittaus ja valmentajan analyysi viikoilla 1 ja 5 

🌟 Henkilökohtainen 30min konsultaatio päävalmentajan kanssa, jossa laitetaan yksilölliset hyvinvoinnin askelmerkit kuntoon!

🌟 Kurssialusta, jossa viikottaiset ohjeet liittyen ravintoon, liikuntaan ja palautumiseen ja joita käsitellään käytännön läheisten kotitehtävien avulla.  

Tee elämäsi paras päätös ja liity heti tarjoushintaan 247 € (NORM 397€)!

Lähiryhmävalmennus alkaa 3.3.2020 

Lähitapaamisajat: Tiistai klo 6.15 & 17.00 sekä perjantai klo 6.15 & 17 Sijainti: LIFWCenter, Valimotie 21 Helsinki Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 3.3. Siellä tutustumme toisiimme, otamme kehonkoostumusmittaukset ja kartoitamme lähtötason.  

KYLLÄ, VARAAN PAIKKANI HETI!