SAAVUTA PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS

SAAVUTA PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Mikä LIFW-Center?

LIFW-Center on Tomi Kokon 5 viikon nettivalmennus filosofian pohjalta kehitelty kuntokeskus, jossa pysyvä elämäntapamuutos luodaan ravinnon, liikunnan ja henkisen hyvinvoinnin oikealla kokonaisuudella. Autamme sinua rakentamaan toimivan yhtälön treenin, palautumisen, ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin välille tiiviin yhteisön kannustamana.Olet sitten kokenut treenaaja tai elämäntapamuutoksesi alkumetreillä, tulet huomaamaan muutokset ja olemaan oman elämäsi supersankari!

Lue meidän tarina

Valimotie 21,
00380 Helsinki
+358 44 2309269

Miten meillä treenataan?

Tuntikalenterimme on rakennettu ammattivalmentajista koostuvan tiimin kanssa. Meillä treenaat monipuolisesti kestävyyttä, lihasvoimaa ja liikkuvuutta unohtamatta palauttavaa kehonhuoltoa. Jäsenenä pääset suunnittelemaan oman treeniohjelmasi Centerin päävalmentajan konsultaatiossa, joka tukee sinun tavoitteitasi! Sinulla on myös asiakkaana mahdollisuus seurata kehitystäsi säännöllisillä Inbody-mittauksilla sekä erilaisilla kuntotesteillä.

Tutustu valmentajiin

Olemme tiivis ja kannustava yhteisö

Väsyttääkö yksin puurtaminen? Meillä olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä yhteisöä, joka pitää sinut tilivelvollisena ja auttaa sinua löytämään todellisen potentiaalisi sekä kannustaa hetkinä, kun oma usko on koetuksella. Asiakkaana olet meille tärkeä ja järjestämme vuoden aikana erilaisia tiimijuhlia, joissa on aistittavissa aina positiviinen ilmapiiri. Palkitsemme tiimistä myös aina kuukauden tsempparin, oletko sinä seuraava? 

Tulevat tapahtumat

Julkaisemme tulevaisuuden tapahtumia lähipäivinä, pysy kuulolla.

Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Välittävä ilmapiiri ja yhteishenki näkyvät päivittäin treeneissä.

Teemu Syrjälä

Mentori & kirjailija

On hienoa olla mukana tällaisessa joukossa; alusta alkaen olen tuntenut oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi ja ei vähiten LIFW-Centerin huippukoutsien ja koko muun henkilöstön tekemisistä; teette todella upeaa työtä. Ja tietenkin koko jäsenkunta on aivan mahtavaa!

Kimmo Laine

LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu!

Mervi Lindroos

Liity mukaan huikeaan LIFW Center – yhteisöön

Jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisen tuntikalenterimme niin treenin kuin palautumisen optimoimiseksi ammattivalmentajien tuella. Pidämme huolen kehityksestäsi ja haluamme kuulla, kuinka sinä voit; mm. kuukausittain järjestettävällä kartoitustunnilla saat selville omat vahvuutesi sekä heikkoutesi ja jäsenyyteen kuuluvalla Inbody-mittauksella näet oman kehityksesi tasaisin väliajoin. Saat myös palautetta päävalmentajan konsultaatioissa sekä toimintaohjeet, jotka palvelevat juuri sinun tavoitteitasi. Pääset myös osaksi kerran kuukaudessa järjestäviä hyvinvointialan seminaareja tai workshopeja.

Kimmo Laine – Center
2
LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu! Mervi Lindroos – Center LIFW-tiimiläinen vuodesta 2016
2
Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Välittävä ilmapiiri ja yhteishenki näkyvät päivittäin treeneissä. Teemu Syrjälä – Center Mentori ja kirjailija
Tuija Jurvanen – Center