Aloita pysyvä muutos

Aloita pysyvä muutos

Mikä LIFW-Center?

LIFW-Center on Tomi Kokon luotsaama kehityksen keskus. Tuomme esiin kaikki osa-alueet, joita sinä tarvitset voidaksesi hyvin. Olet sitten kokenut treenaaja tai elämäntapamuutoksesi alkumetreillä, me autamme sinua kehittymään kohti tavoitteitasi.

Lue meidän tarina

Valimotie 21,
00380 Helsinki
+358 44 2309269

Treenaa ammattivalmentajien johdolla

Kaikki palvelumme on rakennettu huippuvalmentajista koostuvan tiimin kanssa. Tuntikalenterimme on tarkasti suunniteltu, ja jokainen tuntimme on ammattivalmentajan ohjaama.

Tutustu valmentajiin

Motivoiva yhteisö tukee tavoitteiden saavuttamista

Väsyttääkö yksin puurtaminen? Meillä olet osa motivoivaa yhteisöä, joka pitää sinut tilivelvollisena ja auttaa sinua löytämään todellisen potentiaalisi. Monipuolinen tuntikalenterimme tukee myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Lue lisää tunneista

Tulevat tapahtumat

LIFW Center kesän ulkotreenit
LIFW-Center, Valimotie 21, Helsinki
31.08.2019
LIFW Center – Lähiryhmä Helsinki 2.9.
LIFW-Center, Valimotie 21, Helsinki
02.09.2019
Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Välittävä ilmapiiri ja yhteishenki näkyvät päivittäin treeneissä.

Teemu Syrjälä

Mentori & kirjailija

On hienoa olla mukana tällaisessa joukossa; alusta alkaen olen tuntenut oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi ja ei vähiten LIFW-Centerin huippukoutsien ja koko muun henkilöstön tekemisistä; teette todella upeaa työtä. Ja tietenkin koko jäsenkunta on aivan mahtavaa!

Kimmo Laine

LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu!

Mervi Lindroos

Liity mukaan huikeaan LIFW Center – yhteisöön

Jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisen tuntikalenterimme niin treenin kuin palautumisen optimoimiseksi ammattivalmentajien tuella. Pidämme huolen kehityksestäsi ja haluamme kuulla, kuinka sinä voit; mm. kuukausittain järjestettävällä kartoitustunnilla saat selville omat vahvuutesi sekä heikkoutesi ja jäsenyyteen kuuluvalla Inbody-mittauksella näet oman kehityksesi tasaisin väliajoin. Saat myös palautetta päävalmentajan konsultaatioissa sekä toimintaohjeet, jotka palvelevat juuri sinun tavoitteitasi. Pääset myös osaksi kerran kuukaudessa järjestäviä hyvinvointialan seminaareja tai workshopeja.

Kimmo Laine – Center
2
LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu! Mervi Lindroos – Center LIFW-tiimiläinen vuodesta 2016
2
Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Välittävä ilmapiiri ja yhteishenki näkyvät päivittäin treeneissä. Teemu Syrjälä – Center Mentori ja kirjailija
Tuija Jurvanen – Center