Aloita pysyvä muutos

Aloita pysyvä muutos

Mikä LIFW-Center?

LIFW-Center on Tomi Kokon luotsaama kehityksen keskus. Tuomme esiin kaikki osa-alueet, joita sinä tarvitset voidaksesi hyvin. Olet sitten kokenut treenaaja tai elämäntapamuutoksesi alkumetreillä, me autamme sinua kehittymään kohti tavoitteitasi.

Lue meidän tarina

Valimotie 21,
00380 Helsinki
+358 44 2309269

Treenaa ammattivalmentajien johdolla

Kaikki palvelumme on rakennettu huippuvalmentajista koostuvan tiimin kanssa. Tuntikalenterimme on tarkasti suunniteltu, ja jokainen tuntimme on ammattivalmentajan ohjaama.

Tutustu valmentajiin

Motivoiva yhteisö tukee tavoitteiden saavuttamista

Väsyttääkö yksin puurtaminen? Meillä olet osa motivoivaa yhteisöä, joka pitää sinut tilivelvollisena ja auttaa sinua löytämään todellisen potentiaalisi. Monipuolinen tuntikalenterimme tukee myös kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Lue lisää tunneista

Tulevat tapahtumat

Julkaisemme tulevaisuuden tapahtumia lähipäivinä, pysy kuulolla.

Olen suunnattoman ylpeä ja iloinen, että saan olla mukana jakamassa LIFW-Centerillä omaa osaamistani. Yhdessä työskentely on minulle tärkeää, ja Centerillä saa erittäin kokonaisvaltaista opastusta ja tukea. Välittävä ilmapiiri ja yhteishenki näkyvät päivittäin treeneissä.

Teemu Syrjälä

Mentori & kirjailija

LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu!

Mervi Lindroos

Liity mukaan huikeaan LIFW-perheeseen

Jäsenenä pääset hyödyntämään lukuisia workshoppeja, ravintoseminaareja ja hyvinvointialan asiantuntijoiden luentoja. Kuukausittain järjestettävällä kartoitustunnilla saat selville omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Pidämme huolen kehityksestäsi ja haluamme kuulla, kuinka sinä voit.