Miten laihduttaa kun lähtökohtana on todellinen rapakunto?

Maltillisin askelein etenevä 6 viikon STARTTIVALMENNUS LIFW Centerillä terveeseen kroppaan ja mieleen

VARAA PAIKKASI HETI!

LIFW Center Oy 2019

startti

Starttivalmennuksessa saavutat 80% tuloksistasi vain ilmestymällä paikan päälle. Me hoidamme loput.

- Tomi Kokko & Kristian Kiril Popov -

tomi kokko

Olen tehnyt tämän valmennuksen juuri sinulle, joka 

Et ole koskaan aiemmin (tai hyvin pitkään aikaan) harrastanut liikuntaa

Sinulla on mittarissa yli 40 vuotta ja kuntosi on päässyt matkan varrella “hieman” rapistumaan  

Haluat löytää liikunna ilon ja saada takaisin sen nuoruuden kehon, joka liikkuu juuri niinkuin sinä haluat

Annika Lavonen

Tee elämäsi paras päätös ja varaa paikkasi nyt tarjoushintaan 297 € (NORM 397€)!

HALUAN MUKAAN !

Mitä tarkoitan maltillisesti etenevällä valmennuksella? 

Elämäntapamuutokset päättyvät usein jo alkumetreillä liian koviin lihaskipuihin tai motivaation menettämiseen. Tähän on usein syynä liian vaativa ohjelma omaan kuntotasoon nähden.

  Valmennuksissani on käynyt yli 8000 ihmistä hyvin tuloksin. Kuitenkin osalla osallistujista muutos jää kesken jo ensimmäisen viikon jälkeen, koska vauhti on yksinkertaisesti liian kova omaan elämäntilanteeseen nähden.  

Olen saanut asiakkailtani mahtavaa palautetta, kritiikkiä ja parannusehdotuksia juuri tähän ongelmaan liittyen. Ja sen takia olen rakentanut tämän maltillisesti etenevän valmennuksen.

  Et riko itseäsi liian rajuilla harjoituksilla (varsinkaan jos on aikasempia vammoja tms.), vaan otan huomioon, että olemme kaikki erilaisissa elämäntilanteissa.  

Aina ei ole mahdollista käyttää loputonta määrää aikaa ja energiaa uuden opiskeluun - en siis hukuta sinua ylitsevuotavaan määrään (turhaakin?) tietoa.

Kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa koko ruokavalion muuttaminen kerralla on ongelmallista. Siksi nyt keskitytään vain olennaiseen ja pidetään asiat yksinkertaisina.

Ammattivalmentajien johdolla vältät yleisimmät sudenkuopat ja varmistat tuloksesi!

Kuka tahansa voi päästä pysyvästi timmiin kuntoon, kun asiat tehdään ammattilaisen ohjeistuksella ja korvataan terveysmaailman myytit järkevästi rakennetulla kokonaisuudella.

- Kristian Kiril Popov - LIFW Centerin ja Starttivalmennuksen päävalmentaja -

Olen kohtalaisen haastava tapaus, miksi juuri tämä valmennus toimisi kohdallani?

Teen asiat toisin kuin mitä “yleisesti oikeaksi” uskotut ohjeet ja valmentajat tapaavat sanoa. Ja juuri sen takia minulla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea (ja luku kasvaa kovaa vauhtia). Kanssani sinäkin teet asiat toisin! Tässä muutamia suurimpia yllätyksiä (helpotuksia) valmennuksiini osallistujille: 

🌟 En laita sinua juoksulenkille. 🌟 Et tule syömään maitorahkaa, vaikka sitä TV:ssä kaksin käsin syödäänkin. 🌟 Et laske kaloreita - ihmistä ei ole luotu kulkemaan ruokavaaka takataskussa. 🌟 Et tule syömään pahvilta maistuvia light-tuotteita, vaan syömme normaalirasvaisia tuotteita ja varmistamme riittävän energian- ja ravinteiden saannin.  

Mitä asiakkaamme sanovat meistä? 

On hienoa olla mukana tällaisessa joukossa; alusta alkaen olen tuntenut oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi ja ei vähiten LIFW-Centerin huippukoutsien ja koko muun henkilöstön tekemisistä; teette todella upeaa työtä. Ja tietenkin koko jäsenkunta on aivan mahtavaa!

- Kimmo Laine - LIFW Centerin jäsen

Annika Lavonen

Fyysiset muutokset on musta loogisia liikunnan lisäämisen seurauksia, mutta on jännä huomata, miten liikunta on vaikuttanut myös ajattelutapaani. Viime tammikuussa, kun multa kysyttiin, mitkä asiat tuovat iloa elämääni, en oikein osannut nimetä mitään. Nyt ilon aiheita on alkanut löytyä ja usein ne on aika pieniä juttuja jokapäiväisessä elämässä, joita aikaisemmin en vain jotenkin ole hoksannut. Jokin ajattelutavassani ja siinä, miten suhtaudun elämään, on muuttunut positiivisempaan suuntaan. Yksi iso ilon aihe on tietenkin Centerin treenit, joihin on jäänyt pahasti koukkuun. 🤩"

- Annika Lavonen - LIFW Centerin jäsen

mervi lindroos

“LIFW-Centeriä kuvaa parhaiten sanat: kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jäsenenä pääsen treenaamaan monipuolisesti ja tavoitteellisesti, saan valmentajilta tärkeitä neuvoja sekä opin itse paljon uutta tietoa hyvinvoinnista. Centeriltä huokuu nopea reagointi, intohimo ja ilo työskennellä yhdessä. Näiden avulla olen jo saavuttanut tavoitteitani - ja matka jatkuu!"

- Mervi Lindroos - LIFW Centerin jäsen

Valmennuksen sisältö

🌟 6 viikon starttivalmennuksessa laitetaan liikunta, ravinto ja palautuminen parempaan kuntoon maltillisin askelin. 

🌟Viikottaiset lähitapaamiset LIFW Centerillä (Valimotie 21): Tiistaisin klo 17-18 Perjantaisin klo 17-18

Valmennus sisältää 12 x tapaamista (2 per viikko)!

🌟 Mahdollisuus valita joka viikolle 2x lisätunia tuntikalenteristamme  

🌟 LIFW Centerillä valmentajien kanssa toteutettavat kuntomittaukset viikoilla 1 ja 6

🌟 Kehonkoostumusmittaus ja valmentajan analyysi viikoilla 1 ja 6  

🌟 Henkilökohtainen 30min konsultaatio päävalmentajan kanssa, jossa laitetaan yksilölliset hyvinvoinnin askelmerkit kuntoon!

🌟 Kaikki tarpeellinen materiaali nettiympäristössä liittyen ravintoon, liikuntaan ja palautumiseen ja joita käsitellään yhteisissä tapaamisissa ja käytännön läheisten kotitehtävien avulla.  

Tee elämäsi paras päätös ja liity heti tarjoushintaan 297 € (NORM 397)!

Starttivalmennus alkaa 7.10.2019 

Lähitapaamisajat: Tiistai klo 17.00-18.00 sekä perjantai klo 17-18.00 Sijainti: LIFWCenter, Valimotie 21 Helsinki Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 8.10. Siellä tutustumme toisiimme, otamme kehonkoostumusmittaukset ja kartoitamme lähtötason.  

KYLLÄ, VARAAN PAIKKANI HETI!