Aidosti Tomi Kokko

UUSI SARJA ALKAA: Aidosti Tomi Kokko jakso #1 ulkona!

12.4.2017, Lean in Five Weeks

Tästä olenkin jo jonkin aikaa puhunut ja nyt saatiin “Aidosti Tomi Kokko” -sarjan ensimmäinen jakso ulos! Exciting times..!

Tämän videosarjan myötä pääset kurkistamaan pintaa syvemmälle allekirjoittaneen elämään, unelmien jahtaamiseen, ruokavalioon, treenaamiseen ja muihin mielenkiintoisiin juttuihin mitä siellä arjessa tapahtuukaan….

Tässä ensimmäisessä jaksossa mennään kovalla sykkeellä… kirjaimellisesti aamusta iltaan! Unet jää hieman vähälle, mutta ei anneta sen häiritä vaan aamurutiinien, Five am coffeen ja positiivisen asenteen avulla päivä käyntiin ja kohti unelmia. Lets do this!

Tavoitteeni “Aidosti Tomi Kokko” -sarjan myötä on hyvinkin selkeä:

INSPIROIDA tuhansia suomalaisia, kuten sinua pistämään se seuraava vaihde silmään ja kaikki peliin siihen sun omaan juttuusi… ja tietenkin löytämään myös se ruokavalio, joka tukee sun polkuasi / unelmien jahtaamistasi!

Katso sarjan ensimmäinen jakso tästä: 

Näin ensimmäisen jakson siivittämänä haluan sanoa, että jahtaa unelmiasi täysillä – joka päivä! Jos koet, että sait tästä jaksosta inspiraatiota ja motivaatiota, niin laita ihmeessä myös muille jakoon niin saadaan hyvä kiertämään.

Inspiroivaa iltaa toivottaen, 

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

#jahtaaunelmiasi #aidostitomikokko