LIFW haaste, Ruokavalio, Tulokset

Upeita tuloksia tammikuun nettivalmennuksessa!

6.4.2016, Lean in Five Weeks

Tammikuun Lean In Five Weeks -nettivalmennus on ollut paketissa jo jonkun aikaa ja nyt on aika heittäytyä takaisin niihin tunnelmiin ja tsekata, miten huikeita tuloksia meidän urhoolliset haasteen vastaanottaneet saivat aikaan!

Tammikuun nettivalmennuksen huimia tuloksia:

Painoa tippui yhteensä: 228,4 kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion ja vyötärön alueelta): 722 cm
Muutos lantion ympäryksessä keskimäärin: 2,59 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä keskimäärin: 4,63 cm
Kunto kohosi keskimäärin: 36,10 %

(Meille tulostensa ilmoittaneiden keskiarvot ja summat)

Lean In Five Weeks ei ole ihmedieetti eikä haasteessa nähdä nälkää. Viiden viikon aikana ei tuijoteta vaakaa, lasketa kaloreita tai punnita ruokia – päinvastoin! Pyrimme kohti pitkäaikaista ja pysyvää elämäntapamuutosta sekä kuuntelemaan oman kehon tarpeita.

LIFW:n treenit ovat arjen pelastus ja ne sopivat loistavasti myös kiireiselle, sillä LIFW:n treenit on helppo suorittaa melkeimpä missä vain ja milloin vain – koska se itselle parhaiten sopii. Salijäsenyyttäkään ei välttämättä tarvita, vaan hauskat ja nopeat treenit on helppo suorittaa vaikka omassa olohuoneessa yksin tai puolison kanssa yhdessä huhkien. Haasteen vastaanottajilta on tullut myös kuvia, joissa perheen pienimmätkin ovat innostuneet jumppaamaan isin tai äidin kanssa. Lastenkaan läsnäolo ei siis ole ongelma! Lapset mukaan hyppimään ja huhkimaan sekä ennenkaikkea – pitämään hauskaa yhdessä!

Haasteessa mukana oleville perustamme oman Facebook-ryhmän, jossa kaikki haasteen vastaanottaneet pääsevät seuraamaan muiden fiiliksiä, vinkkejä ja tuloksia sekä jakamaan omia fiiliksiään. Kuvia, tsemppi- ja ruokavinkkejä, jaettiin Facebook-ryhmässä ahkerasti ja saimme jälleen kiitosta siitä, miten suureksi voimaksi ryhmän tuki ja yhteisöllisyys LIFW -valmennuksessa muodostui. Tämä on meille ihan mielettömän arvokasta palautetta, koska itsekin uskomme siihen, että yhdessä onnistuminen on huippua ja eikö se niin ole, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo? 😉

Tärkeintä ei ole muiden senttien tai grammojen tarkkailu, vaan hyvä meno ja tsemppaava meininki! Viiden viikon aikana ruokavalion ja treenin on tarkoitus olla pohjana elämäntapamuutokselle, joten jokainen ottaa askelia eri tahtiin ja se on täysin ok! Tarkoitus on pitää yllä iloista meininkiä ja auttaa kaveria mäessä!

Haasteen lopussa tiimiläiset jakavat Facebookissa TOP3 -fiiliksensä haasteen ajalta. Fiilikset voivat olla ulkoisiin tai sisäisiin muutoksiin, hyvään oloon tai piristyneeseen olemukseen liittyviä asioita. Ne voivat olla rakkautta uuteen ravintoon tai treeniin, onnistumisen riemua tai uutta asennetta.

Fiilikset TOP3:ssa voivat olla mitä vain, kunhan ne ovat aitoja fiiliksiä ja kokemuksia viiden viikon matkalta! Meidän mielestä niitä on hieno lukea ja huomata, miten huikeita muutoksia tiimiläiset ovat viiden viikon aikana itsessään tai arjessaan saaneet aikaan. Ihan huippua tyypit! Tässä muutamia fiiliksiä tammikuulta.

LIFW tammikuun nettivalmennuksen päätöskemut järjestettiin Helsingissä  ja paikalle ilmaantui iso porukka rohkeita ihmisiä! Kiitos jokaiselle tiimiläiselle, jotka pääsitte paikalle, oli huikeaa nähdä teitä livenä! Kiitos myös teille, jotka olitte hengessä sekä fiiliksessä mukana, vaikka ette paikalle päässeet 🙂 On mahtavaa, että samanhenkisiä ihmisiä löytyy joka puolelta Suomea! Meidän LIFW perhe sen kuin kasvaa, voiko tästä enää onnellisempi olla? Huh, VAU!

Mahtavaa, että niin moni lähti meidän kanssa myös jatkoryhmään. Jatkoryhmän kanssa jatketaan uusin tuulin kohti uusia tavoitteita, mutta samalla kovalla meiningillä mennään, let’s make it happen. Iso kiitos vielä koko tammikuun tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa! Uskomattoman hienolla asenteella varustettujen ihmisten kanssa on mahtavaa tehdä hommia, josta meininkiä ei puutu!

Koko LIFW-tiimi kiittää, kumartaa ja onnittelee koko tammikuun nettivalmennuksen poppoota! Täytyy todeta, että me olemme todella ylpeitä teistä, että uskalsitte haastaa itsenne ja lähteä tähän mukaan, ihan mieletöntä, olkaa ylpeitä itsestänne!

muutoskuva

Heräsikö kiinnostus tsempata viiden viikon ajan kohti terveellisempää elämää mielettömässä poppoossa, helposti ja pysyvästi? Seuraava nettivalmennus alkaa 9.5.2016, joten klikkaa itsesi mukaan Lean In Five Weeks -sivulla, jätä tietosi niin tiedät ensimmäisten joukossa koska ilmoittautumiset aukeavat.