LIFW haaste

Sinustako seuraava LIFW valmentaja?

19.10.2015, Tomi Kokko

**LIFW etsii UUSIA intohimoisia valmentajia tiimiin mukaan!! Lue kaikki tiedot alla olevasta linkistä!

https://leaninfiveweeks.com/sinustakolifwvalmentaja/

Toiminta laajenee kovaa vauhtia joten etsimme intohimoisia valmentajia tiimiin mukaan sekä PK-seudulla että muilta paikkakunnilta.

Kasvumme on jyrkkää ja tarjoamme ehkä valtakunnan kovinta 5 viikon nettivalmennusta ihmisille, jotka haluavat korjata elämäntapansa ja päästä takaisin fyysisesti tiukkaan kuntoon.

Lean in FIVE Weeks Challenge eli tuttavallismmin LIFW, on yrityksemme nimi sekä Tomi Kokon Australiassa kehittämä valmennuskonsepti.

Emme tarjoa mitään ihmeellisiä maitorahkadieettejä, vaan oikeasti suitsitaan ihmisiä pysyvään kuntoon. Jo yli 1500 haasteen kävijää suomessa kertoo, että ollaan jotain tehty oikein!

Osana valmennustiimiä sinut varmasti tullaan haastamaan kehittymään jatkuvasti ja samalla sinulla on mahdollisuus auttaa tuhansia ihmisiä osana LIFW toimintaa!

Etsimme henkilöitä joilla oikeasti on palo sydämmessä tähän hommaan! Intohimo on se tärkein..

Pidemmittä puheitta lue yksityiskohdat (kuvaa klikkaamalla) nettisivuiltamme ja täytä vapaamuotoinen hakemus mikäli sydämesi skippasi lyönnint jos toisen.

Odotamme innolla hakemuksia!

Tomi Kokko & LIFW Tiimi

PS. Kun oikeat henkilöt löytyvät, olemme valmiita aloittamaan koulutus ja pistämään rattaat pyörimään nopeallakin aikavälillä!

https://leaninfiveweeks.com/sinustakolifwvalmentaja/

LIFW tiimi