LIFW haaste

Polta rasvaa olemalla kiitollinen

29.9.2018, Tomi Kokko

Puhun paljon kiitollisuudesta ja sen lukuisista vaikutuksista kaikkeen mitä teemme. Miten aloitit aamusi tänään? Oliko mielessäsi jokin asia mistä olit erityisen kiitollinen, vai oliko ensimmäisenä mielessä jokin stressaava asia elämässäsi, tai vaikkapa ihan vaan yleinen “lauantaifiilis”.

Miksi kiitollisuus on niin tärkeää? Ja miten ihmeessä sillä voi polttaa rasvaa?

Oli tavoitteesi sitten pudottaa painoa, kehittää ihmissuhteitasi tai edetä työelämässä, moottoriksi näille kaikille tarvitaan Visio. Isolla Veellä. Palataan rasvanpolttoon, joka on yksi osa elämäntapamuutostasi. Ilman visiota askel tuntuu raskaalta, makeannälkä yllättää, treenit tuntuvat turhalta kärsimykseltä, ja tulosten saaminen tuntuu kestävän ikuisesti.

Visiota ei voi rakentaa vihan, välinpitämättömyyden tai muun neutraalin tai negatiivisen tunteen varaan. Tässä sinulle vertaus: Autossasi voi olla kuinka tehokas moottori tahansa, mutta moottori on käytännössä hyödytön ilman avainta, jota ilman moottorin teho on olemassa vain käyttämätömänä potentiaalina. Olen hyvin vakuuttunut siitä, että kiitollisuus on avain Visiosi avaamiseen. Kiitollisuus on avain, joka asettaa päiväsi, tunteesi ja tekosi heti aamusta oikeille raiteille.

Kiitollisuus ei tarkoita sitä, että elämäntapamuutos, rasvanpoltto, lihaskasvu tai uralla eteneminen olisi sen jälkeen itsestäänselvyys. Kiitollisuus kuitenkin avaa meistä sen puolen, joka löytää rankasta treenistä huumoria, raskaista askelista hieman keveyttä, pimeästä yöstä hieman valonpilkkuja, ja kaikkien haasteittemme keskellä merkityksen, joka auttaa meitä muistamaan Visiomme. Silloin Visio lähettää terveisensä meille takaisin, ja muistuttaa, että vaikka matkaa olisi kuukausi, vuosi tai kymmenen vuotta, on matkan jatkaminen kaiken sen arvoista.

Kiitollisin terveisin, Tomi