#jahtaaunelmiasi, Elämäntyyli, Mielenhallinta, Podcastit

Motivaatio maanantai #4 – Kovaa duunia ei korvaa mikään!

23.9.2019, Tomi Kokko

Uusi viikko – uudet kujeet!

Tällä viikolla haluan että kysyt itseltäsi seuraavan kysymyksen. Teetkö kovaa duunia unelmiesi eteen? Vai etenetkö puolivaloilla toivoen että kyllä se siitä.

Kovaa duunia ja työmoraalia ei yksinkertaisesti korvaa yhtikäs mikään. Ehkä sinullakin on vielä tankissa reserviä jonka myötä voit laittaa seuraavan vaihteen silmään!?

Kuuntele jakso niin puhutaan työnteosta lisää ja kerron muutamia esimerkkejä omasta elämästäni.

Laita jakso myös jakoon lähipiirillesi, seuraajillesi yms. mikäli koet, että siitä olisi muillekin hyötyä. Tägää minut @tomikokko Instagramissa postauksiin/stooreihin niin nään mitä ajatuksia sinulla on herännyt.

Motivaatio maanantai -podcastien kautta haluan tuoda sinulle joka uuden viikon akuun boostia, inspiraatiota ja motivaatiota.

Jaksot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä (n.5min per jakso), joten voit helposti kuunnella niitä esim. matkalla töihin. Uusi jakso julkaistaan Sound Cloudiin maanantaisin klo 06.00, josta se tulee myös Spotifyn ja iTunesiin pienellä viiveellä! Subsrcibaa johonkin näistä kanavista (Tomi Kokko – Jahtaa unelmiasi) niin saat ilmoituksen kun uudet jaksot ovat kuultavissa.

Tsemppiä uuteen viikkoon!!

– Tomi Kokko
#jahtaaunelmiasi