#jahtaaunelmiasi, Elämäntyyli, Mielenhallinta, Podcastit

Motivaatio maanantai #3 – KIITOLLISUUS

16.9.2019, Tomi Kokko

Huomenta ja mukavaa viikon alkua.

Kolmannen Motivaatio maanantai jakson aiheena on…

Kiitollisuus. Kiitollisuus. Kiitollisuus!!!

Tämä niin tärkeä asia, mutta joka niin usein kiireen keskellä unohtuu. Mietimme, että sitten KUN saavutan XYZ niin voin olla kiitollinen, mutta me voimme kaikki tuntea kiitollisuutta NYT heti.

Kun tunnet kiitollisuutta, et pysty samaan aikaan tuntemaan vihaa tai esim kateutta. Ei ole mitään parempaa tapaa aloittaa päivä kuin kiitollisuudella.

Kuuntele jakso. Olen varma, että se kolahtaa!

Laita jakso myös jakoon lähipiirillesi, seuraajillesi yms. mikäli koet, että siitä olisi muillekin hyötyä. Tägää minut @tomikokko Instagramissa postauksiin/stooreihin niin nään mitä ajatuksia sinulla on herännyt.

Motivaatio maanantai -podcastien kautta haluan tuoda sinulle joka uuden viikon akuun boostia, inspiraatiota ja motivaatiota.

Jaksot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä (n.5min per jakso), joten voit helposti kuunnella niitä esim. matkalla töihin. Uusi jakso julkaistaan Sound Cloudiin maanantaisin klo 06.00, josta se tulee myös Spotifyn ja iTunesiin pienellä viiveellä! Subsrcibaa johonkin näistä kanavista (Tomi Kokko – Jahtaa unelmiasi) niin saat ilmoituksen kun uudet jaksot ovat kuultavissa.

Tsemppiä uuteen viikkoon!!

– Tomi Kokko
#jahtaaunelmiasi