#jahtaaunelmiasi, Elämäntyyli, Mielenhallinta, Podcastit

Motivaatio maanantai #1 – Viikon paras vai huonoin päivä?

2.9.2019, Tomi Kokko

**Uusi podcast sarja Motivaatio maanantai alkaa NYT!

Missioni tämän avulla on tuoda sinulle joka uuden viikon akuun boostia, inspiraatiota ja motivaatiota. Ja sitä kautta tehdä kaikille meille maaantaista paras päivä koko viikosta.

Jaksot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä (n.5min per jakso), joten voit helposti kuunnella niitä esim. matkalla töihin. Uusi jakso julkaistaan Sound Cloudiin maanantaisin klo 06.00, josta se tulee myös Spotifyn ja iTunesiin pienellä viiveellä! Subsrcibaa johonkin näistä kanavista (Tomi Kokko – Jahtaa unelmiasi) niin saat ilmoituksen kun uudet jaksot ovat kuultavissa.

Ensimmäisessä MM jaksossa käsitellään maanantaita ja sitä miksi se on liian monelle hyvin raastava päivä? Moni lähtee maanantaihin sillä asenteella, että voi nyt €#/&€#/ vielä 5 päivää seuraavaan viikonloppuun!!! Mutta… tarvitseeko sen olla näin?

Kuuntele jakso niin kerron sinulle miten sinäkin voit saada maanantaista parhaan päivän koko viikosta!! Tavoitteena, sinäkin voit lähteä uuteen viikkoon innostuneena?! Kysyn myös muutaman ISON kysymyksen sinulta elämästäsi, joita sinun on todella tärkeä pohtia!!

Laita jakso myös jakoon lähipiirillesi, seuraajillesi yms. mikäli koet, että siitä olisi muillekin hyötyä. Tägää minut @tomikokko Instagramissa postauksiin/stooreihin niin nään mitä ajatuksia sinulla on herännyt.

Motivoivaa ja parasta mahdollista uuden viikon alkua. Tehdäänkö tästäkin viikosta ihan huippu?

– Tomi Kokko
#jahtaaunelmiasi