LIFW haaste, Tulokset

LIFW marraskuun nettivalmennuksen mahtavia tuloksia!

6.1.2016, Lean in Five Weeks

Marraskuun Lean In Five Weeks -nettivalmennus on paketissa! On aika palata hieman taaksepäin ja katsoa millaisia huikeita tuloksia tiimiläiset saivat aikaan ja miten upea ryhmähenki tiimiläisillä jälleen kerran oli.  Omia kuulumisia, kuvia, vinkkejä, Hurraa -huutoja ja tsemppiviestejä jaettiin ryhmässä ahkerasti ja saimme kiitosta, miten suureksi voimaksi ryhmän tuki ja yhteisöllisyys LIFW -valmennuksessa muodostuu. Yhteistsempillä samassa veneessä keikkujia tukien ja ymmärtäen uskomme tiimiläisten saavan haasteesta parhaan mahdollisen hyödyn irti ja mikäs sen mukavampaa, kuin tehdä ja liikkua yhdessä?

Marraskuun LIFW -nettivalmennuksen tuloksia:

Painoa tippui yhteensä: 195,3 kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion ja vyötärön alueelta): 651,4 cm
Muutos lantion ympäryksessä keskimäärin: 3,5 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä keskimäärin: 5,3 cm
Kunto kohosi keskimäärin: 34,8 %

(Meille tulostensa ilmoittaneiden keskiarvot ja summat.)

 

Lean In Five Weeks ei ole mikään ihmedieetti eikä haasteessa nähdä nälkää. Viiden viikon aikana ei tuijoteta vaakaa, lasketa kaloreita tai punnita ruokia – päinvastoin! Pyrimme kohti pitkäaikaista ja pysyvää elämäntapamuutosta sekä kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita.

Treenit on helppo suorittaa melkeimpä missä vain ja milloin vain – koska se itselle parhaiten sopii. Salijäsenyyttäkään ei välttämättä tarvita, vaan hauskat ja nopeat treenit on helppo suorittaa vaikka omassa olohuoneessa yksin tai puolison kanssa yhdessä huhkien. Kuten esimerkiksi marraskuun haasteessa, tiimiläiset lisäilivät ahkerasti treenikuviaan myös ryhmän Facebookiin, josta muut tiimiläiset saivat tarpeen tullen tsemppiä ja motivaatiota omiin suorituksiin, miten mahtavaa yhdessä tekemistä!

 

Haasteen lopussa tiimiläiset jakavat Facebookissa TOP3 -fiiliksensä haasteen ajalta. Fiilikset voivat olla ulkoisiin tai sisäisiin muutoksiin, hyvään oloon tai piristyneeseen olemukseen liittyviä asioita. Ne voivat olla rakkautta uuteen ravintoon tai treeniin, onnistumisen riemua tai uutta asennetta.

Fiilikset TOP3:ssa voivat olla mitä vain, kunhan ne ovat omia fiiliksiä ja kokemuksia! Meidän mielestä niitä on mahtavaa lukea ja huomata, miten huikeita muutoksia tiimiläiset ovat viiden viikon aikana itsessään tai arjessaan saaneet aikaan, tässä esimerkkinä Niinan TOP3 marraskuun nettivalmennuksesta.

LIFW marraskuun nettivalmennuksen päätöskemut järjestettiin Helsingissä 19.12 ja paikalle ilmaantui poppoo ihania ihmisiä, oli ihana nähdä tiimiläisiä livenä! Kiitos siis jokaiselle tiimiläiselle, jotka pääsitte paikalle ja kiitos teillekin, jotka olitte hengessä sekä fiiliksessä mukana, vaikka ette paikalle päässeet 🙂

Mahtavaa, että niin moni lähti meidän kanssa myös jatko-ohjelmaan. Jatkoryhmän kanssa jatketaan uusilla tuulilla kohti uusia tavoitteita, mutta samalla kovalla meiningillä mennään, let’s make it happen. Iso kiitos vielä koko marraskuun tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa! Teidän kanssa on mahtavaa tehdä hommia uskomattoman hienolla asenteella ja meiningillä!

Koko LIFW-tiimi kiittää, kumartaa ja onnittelee koko marraskuun nettivalmennuksen porukkaa! Täytyy sanoa, että me ollaan todella ylpeitä teistä, että uskalsitte haastaa itsenne ja lähteä tähän mukaan, ihan mieletöntä, saatte olla ylpeitä itsestänne!

Ohoi sinä siellä, joka haluat saavuttaa tämänkaltaisen elämäntapamuutoksen, voida hyvin ja olla energisempi, niin seuraavan nettivalmennuksen ilmoittautuminen on jo alkanut, joten klikkaa itsesi mukaan Lean In Five Weeks -haasteeseen!

Ilmoittautumisaika on 4.1.-17.1. ja uusi haaste alkaa maanantaina 18.1.2016. Tätä et halua missata, haasta itsesi ja vinkkaa mukaan myös kaveri tai puoliso, let’s do it!

nettivalmennus