Elämäntyyli, LIFW haaste, Tulokset

LIFW maaliskuun upeita tuloksia!

7.5.2016, Lean in Five Weeks

Huh, kesää kohti mennään vauhdilla, ainakin ilmoista päätellen – ja kesää kohden ihmiset tuntuvat myös kiinnittävän enemmän huomiota ravintoonsa ja hyvinvointiinsa! Saatavilla on enemmän tuoretta, kotimaista ja laadukasta ruokaa ja urheilukin alkaa kiinnostaa enemmän.

Maaliskuun LIFW nettivalmennuksen huikeat tulokset ja elämäntapamuuttujat eivät ainakaan laske sitä motivaatiota, joka saa lähtemään tähän mahtavaan haasteeseen mukaan, joten eiköhän laiteta pakettiin maaliskuun haasteen vastaanottaneiden tuloksia. Nämä, jos mitkä inspiroivat lähtemään mukaan! Vau!

Maaliskuun LIFW -nettivalmennuksen tuloksia:

Painoa tippui yhteensä: 246,6 kg
Senttejä lähti yhteensä (lantion ja vyötärön alueelta): 497 cm
Muutos lantion ympäryksessä keskimäärin: 2,96 cm
Muutos vyötärön ympäryksessä keskimäärin: 4,41 cm
Kunto kohosi keskimäärin: 41,84 %

(Meille tulostensa ilmoittaneiden keskiarvot ja summat.)

kollaasi maaliskuu_2

Lean In Five Weeks ei ole mikään superdieetti, jossa karistetaan kiloja poppaskonstein eikä haasteessa nähdä nälkää. Viiden viikon aikana ei tuijoteta vaakaa, lasketa kaloreita tai punnita ruokia – päinvastoin. Syödä saa, ja niin pitääkin. Haasteella pyritään kohti pitkäaikaista ja pysyvää elämäntapamuutosta sekä kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tarpeita.

LIFW haaste sopii kaikille ja kaikenikäisille, kunnosta tai taustasta riippumatta. Salijäsenyyttä ei ole pakko hankkia, sillä treenit on helppo suorittaa melkeinpä missä vain ja milloin vain – koska se itselle parhaiten sopii. Hauskat, nopeat ja tehokkaat treenit on helppo suorittaa vaikka omassa olohuoneessa yksin tai puolison kanssa yhdessä huhkien. Kuten esimerkiksi maaliskuun haasteessa, tiimiläiset lisäilivät ahkerasti treenikuviaan myös ryhmän Facebookiin, josta muut tiimiläiset saivat tarpeen tullen tsemppiä ja motivaatiota omiin suorituksiin. Miten mahtavaa yhdessä tekemistä! Treenailuun on helppo ottaa myös lapset mukaan ja mikäs näillä keleillä on treenata vaikka ulkona, omassa kotipihassa, kunhan muistaa hyvän nesteytyksen helteessä.

Facebookiin perustettu ryhmä tiimiläisille on osoittautunut huikeaksi tsemppiviestien ja ajatusten tyyssijaksi. FB:ssä jaetaan treenikuvia, fiiliksiä, ajatuksia, kysymyksiä ja vinkkejä resepteihin. Facebookin ryhmästä moni on saanut tsemppiä ja kannustusta muilta haasteiden ja pienten esteiden vastaantullessa, ja siitä on yhteishengellä jatkettu taas täysillä eteenpäin. Mikä on hienompaa, kuin tsempata kaveria ja tehdä homma yhdessä alusta loppuun?

Haasteen lopussa tiimiläiset jakavat Facebookissa TOP3 -fiiliksensä haasteen ajalta. Fiilikset voivat olla ulkoisiin tai sisäisiin muutoksiin, hyvään oloon tai piristyneeseen olemukseen liittyviä asioita. Ne voivat olla rakkautta uuteen ravintoon tai treeniin, onnistumisen riemua tai uutta asennetta.

Fiilikset TOP3:ssa voivat olla mitä vain, kunhan ne ovat omia fiiliksiä ja kokemuksia! Meidän mielestä niitä on mahtavaa lukea ja huomata, miten huikeita muutoksia tiimiläiset ovat viiden viikon aikana itsessään tai arjessaan saaneet aikaan.

Koska yhdessä tekeminen on parasta, niin on mahtavaa nähdä myös livenä näitä kaikkia rohkeita haasteen vastaanottajia ja siksi myös LIFW maaliskuun nettivalmennuksen tiimiläisille järkättiin päätöskemut Helsingissä! Ihan mieletöntä porukkaa oli paikalla ja on aina niin inspiroivaa kuulla kasvotusten tiimiläisten ajatuksia ja muutostarinoita! Kiitos kaikille, jotka pääsitte paikalle ja kiitos teillekin, jotka olitte hengessä sekä fiiliksessä mukana, vaikka ette paikalle päässeet 🙂

Hienoa, että niin moni lähti meidän kanssa myös jatkorymään. Jatkoryhmän kanssa jatketaan uusilla tuulilla kohti uusia tavoitteita, mutta samalla kovalla meiningillä mennään; let’s make it happen.

Koko LIFW-tiimi kiittää, kumartaa ja onnittelee koko maaliskuun nettivalmennuksen porukkaa! Täytyy sanoa, että me ollaan todella ylpeitä teistä, että uskalsitte haastaa itsenne ja lähteä tähän mukaan, ihan mieletöntä, saatte olla ylpeitä itsestänne!

Iso kiitos vielä koko maaliskuun tiimille ympäri Suomea ja muuta maailmaa! Teidän kaltaisten tyyppien kanssa on mieletöntä tehdä hommia uskomattoman kovalla asenteella ja meiningillä!

Ja nyt sinä siellä, joka haluat saavuttaa tämänkaltaisen elämäntapamuutoksen, voida hyvin ja olla energisempi, niin seuraavan nettivalmennuksen ilmoittautuminen on jo alkanut, joten klikkaa itsesi mukaan nettivalmennukseen täällä: https://leaninfiveweeks.com/nettivalmennus/

(HUOM 90% paikoista jo mennyt!)

Nyt toukokuussa sinulla on myös mahdollisuus valita face to face haaste, eli Helsingin valmennusryhmä, jossa treenaat Tomi Kokon ja muiden LIFW huippuvalmentajien johdolla kaksi kertaa viikossa viiden viikon ajan. Lisätiedot siitä löydät täältä: https://leaninfiveweeks.com/helsinki/

(HUOM 5 paikkaa jäljellä)

Ilmoittautumisaika päättyy su 8.5. klo 18.00 tai kunnes ryhmät ovat lopppuunmyyty, joten hophop klikkaamaan itsellesi energisempi elämä! Uusi haaste alkaa maanantaina 9.5.2016. Tätä et halua missata, haasta itsesi ja vinkkaa mukaan myös kaveri tai puoliso, let’s do this!

LIFW_2016_kumpikin_cover