#KysyTomiKokolta, Ruokavalio, Yrittäjyys

#KysyTomiKokolta 31: Älä liho kesällä! Tässä TOP 3 ohjettani joiden avulla pysyt kondiksessa ja voit silti nauttia kesästä!

9.6.2017, Lean in Five Weeks

Älä liho kesällä! Tässä TOP 3 ohjettani joiden avulla pysyt kondiksessa ja voit silti nauttia kesästä!

Kesä on mahtavaa aikaa, mutta myös haasteellista, sillä liian moni löytää itsensä elokuussa takaisin lähtöruudusta. Monelle ei käy edes niin hyvin, vaan kilot kertyvät ja rytmi katoaa aivan täysin ja sitten yritetään epätoivoisesti ottaa hommista kiinni kesän jälkeen!

Olen nähnyt tämän aivan liian monta kertaa urani aikana!

Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin, vaan pystyt ihan hyvin pitämään itsesi kunnossa ja silti nauttimaan kaikista kesän antimista.

Mutta….

Se vaatii hieman suunnitelmallisuutta ja tärkeiden asioiden huomioon ottamista! Olen viimeisen 10 vuoden aikana kokeillut itseni ja asiakkaideni kanssa lähes kaikkea. Jotkut keinot ovat toimineet hyvin… jotkut hyvin huonosti!

Tässä videolla ovat tehokkaimmat ja käytännöllisimmät TOP 3 vinkkiäni, joiden avulla ET LIHO, vaan pysyt kunnossa ja pystyt nauttimaan kesästä hyvällä balanssilla!

Videon lopussa myös kysymys sinulle menetelmistäsi aiheeseen liittyen. Laita kommentia, mikä on toiminut sinulle!

Parasta mahdollista kesää jo tässä vaiheessa!!

Katso jakso tästä (kesto vain 4 min!):

#KysyTomiKokolta 31: ❌Älä liho kesällä! Tässä Top3 ohjettani joiden avulla pysyt kondiksessa ja voit silti nauttia kesästä!Kesä on mahtavaa aikaa, mutta myös haasteellista, sillä liian moni löytää itsensä elokuussa takaisin lähtöruudusta. Monelle ei käy edes niin hyvin, vaan kilot kertyvät ja rytmi katoaa aivan täysin ja sitten yritetään epätoivoisesti ottaa hommista kiinni kesän jälkeen!Olen nähnyt tämän aivan liian monta kertaa urani aikana!! Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin, vaan pystyt ihan hyvin pitämään itsesi kunnossa ja silti nauttimaan kaikista kesän antimista.Mutta….Se vaatii hieman suunnitelmallisuutta ja tärkeiden asioiden huomioon ottamista!Olen viimeisen 10 vuoden aikana kokeillut itseni ja asiakkaideni kanssa lähes kaikkea. Jotkut keinot ovat toimineet hyvin… jotkut hyvin huonosti! Tässä videolla ovat tehokkaimmat ja käytännöllisimmät TOP 3 vinkkiäni joiden avulla ET LIHO, vaan pysyt kunnossa ja pystyt nauttimaan kesästä hyvällä balanssilla! 💚Videon lopussa myös kysymys sinulle menetelmistäsi aiheeseen liittyen. Laita kommentia mikä on toiminut sinulle! 🙌🏻Parasta mahdollista kesää jo tässä vaiheessa!!#kesäkunto #etteivaanlähtiskäsistä #balanssi #pysyvätmuutokset #20/80

Julkaissut Tomikokko.com Perjantai 9. kesäkuu 2017

 

Jaa jakso ihmeessä sellaisille kavereille, jotka tästä voisi myös tästä hyötyä.

Inspiraatiota ja tsemppiä kesään!

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti