#jahtaaunelmiasi, Podcastit, Ruokavalio

“Jahtaa unelmiasi puhtaan ruoan avulla” Preso Levillä

29.8.2017, Tomi Kokko

Tämän kertaisessa podastissa pääset kärpäsenä kattoon presooni, jonka pidin “This is the real s**t” tapahtumassa Levillä. Aiheena oli “Jahtaa unelmiasi puhtaan ravinnon avulla”, jonka avulla pyrin inspiroimaan kaikkia kuulijoita syömään luonnollista ja ravinnerikasta ruokaa.

Puhutaan myös monista epäkohdista niin valtakunnallisella kuin yksilö tasollakin. Tämän lisäksi jutellaan tärkeistä aiheista kuten maito, viljat, vihreät kasvikset, D-vitamiini, Omega 3 ja paljon muuta. Jokaisen pitää löytää sellainen ruokavalio joka tukee omaa elämäntyyliä ja vaatimuksia.

Itsellä tämä ruokavalio on hyvinkin simppeli, mutta tehokas. Se vaan toimii!! Käyn tämän yksitysikohtaisesti spiikissä läpi. Annan spiikissä paljon käytännöllisiä vinkkejä, joita sinä voit LISÄTÄ ruokavalioosi HETI ja tuntea hyödyt.

Puhutaan paljon myös erilaisista ajtusmalleista ja miten niitä voisi päivittää, jotta pystyy kasvamaan ja oppimaan lisää. Nauti podcastista ja jaa se myös niille joiden uskot siitä hyötyvän. PS. Arvosteluja ja kommentteja saa myös jättää.

Kiitos paljon. Jahtaa unelmiasi.

Tomi Kokko Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti