Ruokavalio

Five am coffee – Tällä heräät klo 5 aamulla!

30.7.2015, Tomi Kokko

Onko mahdolista juoda kahvia joka on terveellistä, hyvän makuista ja joka auttaa sinua polttamaan rasvaa?

Annas kun kerron…

Huomasin jo kauan aikaa sitten, että perus suodatinkahvi vain vei minulta terän päivästä, joten lopetin sen juomisen kokonaan. Sen sijaan nykyään kun juon priimalaatuista kahvia hyvillä rasvoilla terästettynä (MCT, kookosöljy ja voi/ghee), saan aivan käsittämättömästi virtaa sekä kropalle että aivoille!

Päivä lähtee käyntiin ja olen valmis taklaamaan kaikki mahdolliset haasteet.

Five am coffee perustuu kuuluisaan “Bulletproof” kahviin. Lisäsin siihen vain pari omaa juttua perään.

Olen jakanut tätä kahvireseptiä nyt reilusti yli 1000:lle ihmiselle LIFW haasteen kautta ja puhutaan aivan yksittäisistä henkilöistä, jotka eivät olisi ottaneet tätä super kahvia päivittäiseen ruokavalioonsa.

Oli hienoa, että sain olla Tikiksen uudessa Treenisafka ohjelmassa vieraana ja jakaa tätä “FIVE AM COFFEE” reseptiä jälleen eteenpäin. Tällä lähtee tosiaan päivä käyntiin vaikka aamu viideltä sekä itselläni, että meidän LIFW tiimillämme!!

Halusin jakaa tämän respetin myös sinun kanssasi, sillä uskon että saat siitä paljon hyötyä.

Kokeile kahden viikon ajan normaali suodatinkahvin sijasta ja koe hyödyt itse.

Juuri vähän aikaa sitten vinkkasin kahvista yhdelle yrittäjäkaverilleni, joka myöskin tekee todella pitkää päivää. Hän sanoi, ettei ole pitkään aikaan tuntenut oloaan niin energiseksi ja selkeäksi. Nämä ovat juuri niitä Five am coffeen ikäviä “sivuvaikutuksia”.

Katso videolta, miten Five am coffee valmistetaan. Videon alla itse resepti.

Five am Coffee – RESEPTI

Jauhemixin voit halutessasu korvata näillä:

  • macaa 1 tl
  • lucumaa tai tocoa 1 tl
  • ripaus cayannepippuria

Itse Tikiksen tuottamaan Treenisafka ohjelmaan pääset TÄSTÄ.

Lue myös haastatteluni “Mikä ravitsemussuosituksissa mättää“.

Iloisia kahvihetkiä!

-Tomi

“Tomi Kokko on Personal Trainer, Lean in FIVE Weeks Challengen perustaja sekä yrittäjä. Tomi hankki kokemuksensa alalta Australiassa, missä hän asui yhteensä 7 vuotta. Hän palasi Suomeen Huhtikuussa 2014, jonka jälkeen on pudottanut Suomalaisista jo yli 1000 kg LIFW haasteen avulla. Tomi uskoo vahvasti, että valtakunnallisissa ravintosuosituksissa on paljon virheitä, joista hän on avoimesti ollut esillä mediassa. Hän on valmentanut reilusti yli 1500 asiakasta 10 vuoden uransa aikana ja on vasta pääsemässä vauhtiin. Work hard, stay positive.. ALWAYS, on Tomin motto.”