Aidosti Tomi Kokko, Ruokavalio, Treenaus, Yrittäjyys

Aidosti Tomi Kokko jakso #9: Elokuun kuumin päivä!

30.8.2017, Lean in Five Weeks

Toiminnantäytteinen hellepäivä!

Tämän kertaisessa jaksossa pääset mukaani elokuun kuumimpaan päivään… Ei kerinnyt rannalla makoilemaan vaan iskettiin unelmiin kiinni heti aamusta!!

Luvassa treenien vetoa LIFW tiimille, omat rantsutreenit, tapaamisia, haastiksia ja tulevan suunnittelua! Kaiken puolin aurinkoinen ja inspiroiva päivä. Se on mahtava tunne kun saa tehdä juuri sitä mitä elämällään haluaa!

Enjoy.

#Jahtaaunelmiasi

Katso uusin jakso tästä

Aidosti Tomi Kokko #9 | Elokuun kuumin päivä!!🔥

Aidosti Tomi Kokko #9 | Elokuun kuumin päivä!!🔥Tämän kertaisessa jaksossa pääset mukaani elokuun kuumimpaan päivään…Ei kerinnyt rannalla makoilemaan vaan iskettiin unelmiin kiinni heti aamusta!!Luvassa treenien vetoa LIFW tiimille, omat rantsutreenit, tapaamisia, haastiksia ja tulevan suunnittelua! Kaiken puolin aurinkoinen ja inspiroiva päivä. Se on mahtava tunne kun saa tehdä juuri sitä mitä elämällään haluaa🙌🏻Enjoy.#JahtaaunelmiasiPS. Ensi jaksossa lähdetään LEVILLE pitämään spiikkiä "This is the real shit" tapahtumaan… Tiukkaa menoa ja inspiraatiota luvassa. Stay tuned.

Julkaissut Tomikokko.com Keskiviikko 30. elokuu 2017

 

 

Muista jahdata unelmiasi – joka päivä! Jos koet, että sait tästä jaksosta inspiraatiota ja motivaatiota, niin laita ihmeessä myös muille jakoon niin saadaan hyvä kiertämään.

Inspiroivaa loppuviikkoa toivottaen, 

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

#jahtaaunelmiasi #aidostitomikokko

PS. Ensi jaksossa lähdetään LEVILLE pitämään spiikkiä “This is the real shit” tapahtumaan… Tiukkaa menoa ja inspiraatiota luvassa. Stay tuned.