Aidosti Tomi Kokko

Aidosti Tomi Kokko jakso #12: Vastoinkäymisistä voimaa 63km vaelluksella Lapissa

18.10.2017, Lean in Five Weeks

Olihan reissu! Vaellettiin hyvän frendin Life coach Jouni Rantan kanssa Kevolla 63km. Haasteita tuli, kuten huomaat heti telineistä lähtien, mutta aina löytyy ratkaisut ja fiilis pysy positiivisena.

Teki erittäin hyvää olla neljä päivää luonnossa omien ajatuksien kanssa! Setti oli fyysisesti haastavampi mitä odotin ja unet jäi vähiin, mutta juuri tällaiset haasteet tekee silloin tällöin hyvää. Loved it!

Luotoon mars!

Katso uusin jakso tästä:

Aidosti Tomi Kokko 11: Vastoinkäymisistä voimaa 63km vaellukse…

Aidosti Tomi Kokko 12: Vastoinkäymisistä voimaa 63km vaelluksella Lapissa 🏔Olihan reissu! Vaellettiin hyvän frendin Life coach Jouni Rantan kanssa Kevolla 63km, haasteita tuli kuten huomaat heti telineistä lähtien, mutta aina löyty ratkaisut ja fiilis pysy positiivisena. Teki erittäin hyvää olla neljä päivää luonnossa omien ajatuksien kanssa! Setti oli fyysisesti haastavampi mitä odotin ja unet jäi vähiin, mutta juuri tällaiset haasteet tekee silloin tällöin hyvää. Loved it!Luotoon mars! 🍀🍀🍀

Julkaissut Tomikokko.com Keskiviikko 18. lokakuu 2017

Muista jahdata unelmiasi – joka päivä! Jos koet, että sait tästä jaksosta inspiraatiota ja motivaatiota, niin laita ihmeessä myös muille jakoon niin saadaan hyvä kiertämään.

Inspiroivaa viikkoa toivottaen, 

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

#jahtaaunelmiasi #aidostitomikokko