Aidosti Tomi Kokko, Five am coffee, Ruokavalio, Yrittäjyys

Aidosti Tomi Kokko jakso #11: Five Am Coffee – mikä papu valittiin?

14.9.2017, Lean in Five Weeks

Tässä jaksossa pääset mukaan H-hetkeen, jolloin ryyyystimme TOP3 kahvit uudestaan ja valitsimme Five Am Coffeen kahvipavun!

Aloitettiin projekti jo keväällä, eri vaihtoehtoja tuli maistettua kofeiinin yliannostuksia uhaten ja oltiin jo menettää toivo..

MUTTA kova duuni ja päättäväisyys palkittiin ja löydettiin juuri sellainen papu, jota oltiin etsitty!! Love it!!

Oltiin kaikki enemmän kuin super tyytyväisiä!

Jaan jaksossa tuttuun tyyliin muutamia ajatuksia ruokavaliosta ja elämästä samalla kun autolla kurvailen paikasta toiseeen! Puhun etenkin priorisoinnin tärkeydestä joka minullekin on jatkuva uhka sekä mahdollisuus.

Inspiroimassa mukana:
Puhdistamo – Real Superfoods
Warrior Coffee

Katso uusin jakso tästä:

Aidosti Tomi Kokko 11: Five Am Coffee – Mikä papu valittiin?

Aidosti Tomi Kokko 11: Five Am Coffee – Mikä papu valittiin?Tässä jaksossa pääset mukaan H-hetkeen, jolloin ryyyystimme TOP3 kahvit uudestaan ja valitsimme Five Am Coffeen kahvipavun🏆Aloitettiin projekti jo keväällä, eri vaihtoehtoja tuli maistettua kofeiinin yliannostuksia uhaten ja oltiin jo menettää toivo..MUTTA kova duuni ja päättäväisyys palkittiin ja löydettiin juuri sellainen papu, jota oltiin etsitty!! Love it!!Oltiin kaikki enemmän kuin super tyytyväisiä!Jaan jaksossa tuttuun tyyliin muutamia ajatuksia ruokavaliosta ja elämästä samalla kun autolla kurvailen paikasta toiseeen! Puhun etenkin priorisoinnin tärkeydestä joka minullekin on jatkuva uhka sekä mahdollisuus.Jahtaa unelmiasi!!PS. Aiheeseen liittyen Five Am Coffeet huomenna perjantaina meidän piikkiin klo 09-15. Lisäinfot täällä: https://www.facebook.com/events/115451292473991Inspiroimisessa mukana:Puhdistamo – Real SuperfoodsWarrior Coffee

Julkaissut Tomikokko.com Torstai 14. syyskuu 2017

Muista jahdata unelmiasi – joka päivä! Jos koet, että sait tästä jaksosta inspiraatiota ja motivaatiota, niin laita ihmeessä myös muille jakoon niin saadaan hyvä kiertämään.

Inspiroivaa loppuviikkoa toivottaen, 

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

#jahtaaunelmiasi #aidostitomikokko