Aidosti Tomi Kokko

Aidosti Tomi Kokko jakso #10: Lapissa on kaikki aina paremmin

6.9.2017, Lean in Five Weeks

Tämänkertaisessa jaksossa pääset inspiroivalle reissulle messiin Leville “This is the real shit” tapahtumaan, jossa olin puhumassa.

Mentiin Jaakko Halmetojan kanssa paikan päälle jo pari päivää aiemmin chillailemaan ja kuuletkin videolla meidän todella syviä ajatuksia elämästä.

Inspiraatio leveli oli tapissa koko reissun ajan!

Rakastan aina käydä Lapissa. Siinä on oikeesti taikaa siinä mestassa ja se tuo tärkeää kontrastia elämään. Ja se luonto…. kirjaimellisesti pysäyttävän kaunista.

Spesiaali kiitokset:
Laura Peippo mahtavasta tapahtumasta ja huolenpidosta
Levikaira Apartments täydellisestä mökistä!
Kaikki eventissä paikalla olijat positiivisesta asenteesta!

Katso uusin jakso tästä:

Aidosti Tomi Kokko 10: Lapissa kaikki on aina paremmin!🏞

Aidosti Tomi Kokko 10: Lapissa kaikki on aina paremmin!🏞Tämän kertaisessa jaksossa pääset inspiroivalle reissulle messiin Leville "This is the real shit" tapahtumaan, jossa olin puhumassa.Mentiin Jaakko Halmetojan kanssa paikan päälle jo pari päivää aiemmin chillailemaan ja kuuletkin videolla meidän todella syviä ajatuksia elämästä 😉 Inspiraatio leveli oli tapissa koko reissun ajan! Rakastan aina käydä Lapissa. Siinä on oikeesti taikaa siinä mestassa ja se tuo tärkeää kontrastia elämään. Ja se luonto…. kirjaimellisesti pysäyttävän kaunista. Spesiaali kiitokset:Laura Peippo mahtavasta tapahtumasta ja huolenpidosta🤗Levikaira Apartments täydellisestä mökistä!🏠Kaikki eventissä paikalla olijat positiivisesta asenteesta!🥇Jahtaa unelmiasi🔥-Tomi Kokko💚💚💚💚

Julkaissut Tomikokko.com Keskiviikko 6. syyskuu 2017

Muista jahdata unelmiasi – joka päivä! Jos koet, että sait tästä jaksosta inspiraatiota ja motivaatiota, niin laita ihmeessä myös muille jakoon niin saadaan hyvä kiertämään.

Inspiroivaa loppuviikkoa toivottaen, 

Tomi Kokko

Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

#jahtaaunelmiasi #aidostitomikokko