Olet varmasti huomannut jo moneen kertaan kuinka hoen sanomaani ”Jahtaa unelmiasi” varmasti jo siihen pisteeseen, että monia kyllästyttää…

Mutta,

se ei minua haittaa, koska tämä on niin tärkeä sanoma. Haluan kaikkien ihmisten ja sinun miettivän tätä perustavanlaatuista kysymystä… elätkö tällä hetkellä sitä elämää, josta olet aina haaveillut?

Mietippä sitä ihan hetki itseksesi. Take your time.

Jos vastauksesi on kyllä, niin olen erittäin iloinen puolestasi. Se tarkoittaa sitä, että olet uskaltanut ottaa riskejä elämässä, laittaa itseäsi likoon ja löytänyt polkusi. Se on hieno tunne kun herää aamulla ja tietää, että tämä on juuri se elämä mitä haluan!

Mikäli vastauksesi sen sijaan on ei, niin suosittelen miettimään mitä sinun pitää muuttaa elämässäsi ja miksi?

Tähän aiheeseen liittyen tein alla olevan videon, jonka tavoite on inspiroida katsojia lähtemään kohti omia unelmia… täysillä!

Julkaisin videon eilen ja se on katsottu jo yli 24000 kertaa vuorokauden aikana joten näyttää siltä, että siitä ja sen sanomasta on pidetty.

Videon sanoma on seuraava: Älä kuuntele ketään tai mitään muuta kuin sitä sisäistä ääntäsi! Mene täysillä sitä paloa kohti, vaikka hieman pelottaisikin! Meillä on vain yksi elämä, joten pistä kaikki peliin ja elä juuri sitä elämää jota haluat!

Inspiroivin terveisin,

Tomi Kokko
Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti
Tomi Kokko

Tomi Kokko