Huomenta!

Five am coffee on ollut tuhansille suomalaisille se ensimmäinen inspiraationlähde tekemään pysyviä muutoksia ruokavalioonsa ja elämäntyyliinsä. Moni on huomannut tämän kahvin myötä, kuinka siitä on yksinkertaisesti tullut hyvä olo ja sitä rupeaa miettimään, että miten muuten voisinkaan parantaa oloani ravinnon avulla? Inspiraatio ja uteliaisuus syttyvät ja moni jääkin sille tielle etsien jatkuvasti parannuksia omaan ruokavalioonsa.

Ja nyt, mikäs sen mahtavampaa kuin saada Five am coffeen supervoimat levitettyä laajemmallekin, kuin kotitalouksien käyttöön! Voitte vain uskoa, kuinka fiiliksissä olen tästä!! Five am coffeeta saa nykyään siis Helsingin Paulig Kulman sekä Turun Pure Heron valikoimasta 🙂

Täällä Helsingissä viime viikon perjantaiaamu starttasi tosiaan Five am coffeen voimalla ja valmistettiinkin yli 100 kuppia tätä aivoja ravitsevaa Five am kahvia innokkaille aamuvirkuille jotka tulivat lanseeraustilaisuuteen mukaan klo 5.00 aamulla Pauligin Kulmaan. Inspiraatio oli katossa jo tähän kukonlaulun aikaan, mikä oli aivan mahtavaa!

Katso lyhyt video klo 5 lanseeraustilaisuudesta tästä (1,5 min):

 

Five am coffee löytyy nyt siis Pauligin Kulman ja Pure Heron valikoimasta! Itse kahvi on viimeisen päälle priimalaatuista ja siinä käytettävät superfoodit ovat Puhdistamon tuotteita eli Suomen laadukkaimpia superfoodeja.

Käyhän testaamassa tätä superkahvia, ja mikäli laitat kuvia someen Five am coffee -hetkistäsi, niin tägäähän meikäläinen ja laita #fiveamcoffee niin voin tsekata ja fiilistellä menoa! (Instagram: @tomikokko)

Inspiroivaa viikkoa!

Tomi Kokko
Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti

Tomi Kokko

Tomi Kokko