Nyt on huikea ja informatiivinen jakso tiedossa!

Vieraanani oli yksi Suomen johtavista ravintoguruista Olli Posti ja vastasimme hänen kanssaan moneen mielenkiintoiseen kysymykseen. Halusin tuoda Ollin tähän jaksoon mukaan, sillä hänellä on käsittämätön määrä tietoa ravinnosta ja etenkin parantumisesta ravinnon avulla. Hänellä oli aikoinaan MS-tauti jonka hän taltutti lähes oireettomaksi ravinnon avulla. Myös Ollin intohimo luonnollista ravintoa kohtaan on aivan käsittämätön. Näet sen kyllä videosta.

Jaksossa keskustellaan mm. näistä asioista:

– Kuinka parantaa suoliston kuntoa?
– Voiko alkoholia nauttia ilman omantunnon tuskia?
– Miten taltuttaa makeanhimot etenkin iltaisin?
– Ja paljon muuta…

Katso uusin jakso jakso tästä:

 
Oltiin kuvausten aikana myös Facebook LIVESSÄ, ja vastataan moniin kysymyksiin joita LIVE yleisö meille esitti. Eli hyvin interaktiivinen jakso, jossa koen että päästiin jakamaan hyvää infoa ja inspiraatiota kaikille katsojille.

Inspiraatiota iltaan!

-Tomi

Ps: Saa pistää myös jakoon jos on tuttavapiirissä henkilöitä jotka voisivat olla tästä kiinnostuneita….

Tomi Kokko

Tomi Kokko