Iltaa!

Nyt olisi vuorossa #KysyTomiKokolta jakso 7, jossa vastaan yhteen eniten minulta kysytyistä kysymyksistä: Miten saan pidettyä ruokavaliosta kiinni pidempään kuin kuukaus pari?

Tämä on erittäin tärkeä kysymys, sillä viesteistä päätellen joita saan tulee tämä samainen haaste jatkuvasti esille. Monella tuntuu nimenomaan olevan tämä haaste, että aloittaa uuden ruokavalion, mutta huomaa hyvin pian, että on jälleen lähtöruudussa! Näin oravanpyörä on valmis ja se turhauttaa, kun joutuu jälleen aloittamaan nollista…

Jos sinulla on myös ollut tämä jatkuva aloittaminen haasteena, katso tämä video, sillä kerron siinä parhaat vinkkini miten pystyt pitämään ruokavaliosta kiinni ilman hampaiden kiristelyä ja vielä niin että voit hyvin!!

Katso video tästä:

Mikäli tykkäsit videosta niin pistä jakoon myös niille jotka voisivat tästä hyötyä.

Voitokasta viikkoa!

-Tomi

Tomi Kokko

Tomi Kokko