Terve!

Kesä on vaihtunut syksyksi ja syysflunssa on jo alkanut piinaamaan monia, niinkuin meikäläistäkin tällä hetkellä! Olen saanut myös monilta kysymyksiä vastustuskyvyn parantamiseen liittyen. Tämän vuoksi päätin tehdä tämän #KysyTomiKokolta jakson 6, jossa annan parhaat vinkkini immuniteetin eli vastustuskyvyn parantamiseen, sillä flunssasta kannattaa ottaa ote heti alkuvaiheessa! Vinkkinä, ettei Jaffan juominen ole yksi antamistani vinkeistä..

Annan jaksossa muutamia konkreettisia vinkkejä flunssan häätämiseen, mm.

  • C-vitamiini ja OIKEASTI toimivat C-vitamiinin lähteet!
  • Pakurikääpä
  • Kylmä & kuuma
  • Katso loput vinkit uusimmasta jaksosta, video alla!

Katso koko jakso tästä:

 

Ja tässä vielä resepti vastustuskykyä boostaavaan Tomi’s Lethal shottiin.

Eiköhän pistetä flunssanpoikaset kuriin näillä vinkeillä! Vahvaa syksyä.

-Tomi

Tomi Kokko

Tomi Kokko