Oli mahtavaa saada haastattelukutsu Arman Pohjantähden alla -ohjelman Ruoka on lääke -jaksoon. Arman tekee mieletöntä duunia ottaessaan puheeksi tärkeitä ja muuten vaiettuja asioita yhteiskunnassamme – kuten ravinto, joka on etenkin itselleni todella lähellä sydäntä! Kuten minä, hän haluaa avata ihmisten silmiä ja saada heidät näkemään, etteivät asiat ole niin mustavalkoisia kuin niiden luullaan olevan.

Tomi ja Arman

Joimme keskustelun lomassa kunnon 5AM coffeet ja ilokseni voin todeta että reseptini näytti maistuvan miehelle! Keskustelimme virallisista ravitsemussuosituksista, niiden aiheuttamista haasteista ja siitä, miten kukin voi löytää itselleen sopivan ruokavalion. Tämä on erittäin tärkeää, sillä tuhannet suomalaiset elävät sumussa ravinnon suhteen ja syövät itselle sopimantonta ruokaa, jonka takia he joutuvat kärsimään monenlaisista vaivoista!

Jakso tulee varmasti herättämään uusia ajatuksia ja avaamaan ihmisten silmiä ravinnon tärkeydelle hyvinvoinin edistämisessä. Tarvitsemme todella tätä muutosta!!

Jakso tulee ulos toukokuun lopussa, laitan tästä lähempänä tietoa! Stay tuned!

Ravitsevin terveisin,

Tomi Kokko

 

Tomi Kokko

Tomi Kokko