Oli mahtavaa päästä vihdoin viettämään 30 päivän ihmiskoe -dokkarin ensi-iltaa lauantaina 5.3. Iltaa oli odotettu jo monta viikkoa! Tilaisuus oli loppuunmyyty ja kaikki auditorion 380 paikkaa olivat täynnä. Sokos Hotel Pressan auditorio ja yökerho tarjosivat hyvät puitteet tilaisuudelle ja vieraat pääsivät nauttimaan kuohuviinilasillisista ennen varsinaista näytöstä.

Kuoharit

Mukana ensi-iltatilaisuudessa oli myös yhteistyökumppanimme GreenStreet, joka loihti yhteistyössä Puhdistamon kanssa vieraille Five am coffeet ja kolmea erilaista raakakakkua, sekä Ruohonjuuri, joka tarjoili maistuvaa suolaista quinoa-punajuurisalaattia maapähkinäisellä kastikkeella. Näin saatiin kehot ja mielet ravittua ennen odotettua dokumentin katsomista!

GreenStreet

Ruohonjuuri

Tupa oli täynnä rentoa meninkiä, puheensorinaa ja hyvää fiilistä ja kuvausseinä oli ahkerassa käytössä koko illan ajan. Oli mahtavaa nähdä teitä kaikkia jotka tulitte tilaisuuteen, vaikka jokaisen kanssa en valitettavasti ehtinytkään illan aikana rupatella. Kohokohta oli tietysti itse dokkari, joka näytettiin yleisölle ensimmäistä kertaa ikinä! Oli huikeaa, että se sai teiltä innostuneen vastaanoton. Olen siitä erittäin otettu!! Tykkäsin myös siitä, että paikalla oli monia jotka olivat kritisoineet dokumenttia vahvasti ennen sen näkemistä. Sen nähtyään moni heistä kuitenkin piti näkemästään ja dokkarin sanomasta.

Tomi&Tomi

Dokkari

Nyt ollaan painettu start-nappulaa tässä ravitsemuskeskustelussa ja suunta on vain eteenpäin. Mahtavaa, että olette olleet mukana tässä projektissa. Lupaan, että tämä on vasta alkua!

Itse dokumentti TULEE kaikkien nähtäväksi mahdollisimman pian. Neuvottelen juuri TV-kanavien kanssa mahdollisesta näytöstä, joten ilmoitan heti kun saan tähän vahvistuksen, koska ja missä dokkarin voi katsoa. Tulen ilmoittamaan sen ensimmäisenä FB-sivuillani.

Kuvat: Johanna Kempf

Lisää ensi-illan kuvia voit katsoa täältä.

Tässä lisäksi 30 päivän ihmiskoe -dokkarin virallisen traileri, mikäli se on jäänyt sinulta näkemättä!!

Share

 

 

 

 

 

 

Tomi Kokko

Tomi Kokko